facebook
Connect with us

Povestea cu plandemia este pistol cu apă în raport de ceea ce zace în interiorul acestei crize energetice.

Published

on

Datele științifice arată că cei complet vaccinați au devenit „super răspânditori” ai covidului.

Guvernele susțin că cei nevaccinați sunt responsabili pentru continuarea răspândirii coronavirusului (Covid-19) pentru că refuză să fie vaccinați, dar ultimele date arată că este opusul.

În Ontario, Canada, paturile de spital sunt pline de oameni care au primit vaccinul, crezând că ar oferi protecție împotriva infecțiilor. Realitatea este că vaccinurile răspândesc mai multe infecții, precum și noile „variante” Covid.

Datele disponibile public de la guvernul Ontario sugerează că marea majoritate a internărilor în spitale din regiune sunt complet vaccinate.

„Conform informațiilor, se pare că există 1.327 de ‘cazuri complet vaccinate’ în spitale începând cu 7 ianuarie, în contrast cu doar 441 de ‘cazuri nevaccinate’”, a raportat Great Game India. „Au fost 100 de pacienți în spital pentru „cazuri parțial vaccinate”.

„Există 119 „cazuri nevaccinate”, 17 „cazuri parțial vaccinate” și 106 „cazuri complet vaccinate” în UTI din Ontario… Proporția mare de pacienți care au depistat pozitiv pentru COVID în Ontario provin de la persoane „complet vaccinate”, potrivit datelor.”

În întreaga provincie, au existat 9.515 cazuri de gripă Covid19 printre cei complet vaccinați începând cu 7 ianuarie. Acest lucru este comparat cu doar 1.543 de cazuri printre cei nevaccinați și 375 de cazuri printre cei „parțial vaccinați”.

 

Vaccinarea va duce la „colapsul sistemului nostru de sănătate”, avertizează expertul

Situația este aproape aceeași în Alberta și Quebec, unde marea majoritate a spitalizărilor au loc la cei complet vaccinați.

În Albert, au fost 258 de pacienți în spital pentru covid, în ciuda unui dosar de imunizare „complet”, împreună cu 19 cazuri dintre cei cu statut de vaccinare „parțial”.

În Quebec, au existat 1.948 de pacienți complet vaccinați în spital și 1.046 de spitalizări în rândul celor nevaccinați.

În general, marea majoritate a bolilor și deceselor se află pe partea complet vaccinată a spectrului, cu foarte puține boli și decese nevaccinate. Și adevărul să fie spus, chiar și acestea sunt probabil un factor de „vărsare” cauzat de cei vaccinați complet și parțial.

 

Cu toate acestea, guvernul canadian este obsedat de vaccinuri și încă susține că acestea oferă un fel de protecție. În cel mai bun caz, se presupune că injecțiile reduc riscul de spitalizare, ni se spune. Dar chiar și aceasta este o afirmație fără temei, fără niciun sprijin științific.

Potrivit dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm folosită în injecții, oamenii care iau injecțiile sunt adevărații „super-împrăștiatoare”, nu cei nevaccinati.

Acest fapt nu îl împiedică pe ministrul canadian al Sănătății, Jean-Yves Duclos, să insiste ca toată lumea să se vaccineze, indiferent de rezultat. În opinia sa, toți canadienii ar trebui să fie forțați să ia vaccinuri, chiar dacă mulți dintre ei ajung mai târziu să fie internați în spital.

Duclos a anunțat că vaccinurile împotriva gripei Covid19 vor fi probabil obligatorii în curând în toată Canada, deși nu toată lumea este de acord. Premierul Jason Kenney al Albertei a scris pe Twitter că în nici un moment nu vor fi necesare vaccinurile în provincia sa.

„Legislativul Albertei a eliminat anul trecut puterea de vaccinare obligatorie din Legea privind sănătatea publică și nu va revizui această decizie, punct”, a scris Kenney cu insistență.

„Deși îi încurajăm cu tărie pe cei care sunt eligibili să se vaccineze, în cele din urmă este o alegere personală pe care trebuie să o facă indivizii.”

În India, există o creștere similară a cazurilor de virus Wuhan, unde injecțiile sunt administrate pe scară largă. În Chandigarh, de exemplu, 77% din toate cazurile noi apar la cei complet vaccinați.

Un virolog de renume mondial și fost ofițer superior la Fundația Bill & Melinda Gates a avertizat în mod repetat despre riscurile injectării. El spune că cei vaccinați devin un teren propice pentru virus și că consecința va fi „prăbușirea sistemului nostru de sănătate”.

Rusia a mărit trupele militare langă Nistru

Published

on

Șeful Serviciului de Informații și Securitate (SIS) din Republica Moldova, Alexandr Esaulenco, a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană Glavcom că Rusia și-a mărit efectivele de militari ruși care păzesc depozitului de muniții de la Cobasna.

„În primul rând, vorbim despre regiunea noastră separatistă: vorbim despre stânga Nistrului, vorbim de formațiuni militare ilegale, un grup operativ al trupelor ruse (GOTR), vorbim despre compoziția militară din jurul satul Cobasna. Din câte cunoaștem, protecția acestor depozite este acum întărită și înțelegem că acest factor este unul dintre elemenele-cheie în ceea ce privește utilizarea elementelor destabilizatoare în țara noastră”, a declarat Alexandr Esaulenco, transmite Unimedia.

Exercițiile militare din regiunea transnistreană s-au ales cu comentarii diferite din partea prim-ministre Republicii Moldova, Natalia Gavrilița și ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Dacă Gavrilița spune că Guvernul este la curent cu acestea și „pledează pentru pace și stabilitate în regiunea noastră”, Popescu le califică drept contraproductive, „care vin în contradicție cu legislația”.

„În Grupul Operațional al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova s-au desfășurat exerciții pentru pregătirea de luptă.

În total, în acestea au fost implicate aproximativ 100 de unități de echipament militar”, se anunță într-un comunicat de presă al Districtului militar Vest al Federației Ruse din data de 25 ianuarie.

Acestea au avut lov în timp ce tensiunile din Ucraina și Rusia cresc, iar liderii mondiali se declară îngrijorați de situația creată.

Continue Reading

George Simion face anunțul zilei: Liderii AUR se vor întâlni cu Benjamin Netanyahu și Viktor Orban

Published

on

Deputatul George Simion, co-președinte AUR, a declarat că în viitorul apropiat se va întâlni cu fostul premier israelian Benjamin Netanyahu, dar și cu liderul ungar, Viktor Orban, pentru a discuta viitorul Europei.

Simion a catalogat astfel, drept minciuni, acuzațiile de anti-semitism și pro-rusism, care îi sunt aduse AUR de către oponenții politici.

„E o aberație tot ce scrie domnul Cioloș, care îmi da mie lecții despre facturi, având in vedere ca ei au pledat prin doamna Pruna pentru liberalizare. Nici măcar nu se chinuie sa își justifice minciunile. Eu mă bat in primul rând pentru Basarabia si zice ca eu sunt pro-rus. Nu ne intimidează pe noi, pot sa scrie cat vor. Acum caută ONG-uri sa ne facă reclamații, ne pârăsc la Bruxelles. Ii anunț ca familia europeana din care facem parte conține si partidul lui Benjamin Netanyahu, cu care am si stabili o întâlnire, in luna aprilie, nu am stabilit încă data exacta. Eu am prieteni evrei, astea sunt minciunile celor care vor sa ne discrediteze pe tema Holocaustului. Acea declarație a fost interpretata greșit.

Maine o sa discutam si cu Viktor Orban, sa vedem care este viitorul politic al partidelor patriotice in Europa. Pentru ca noi nu suntem extremiști si antieuropeni, ci suntem pentru o Europă unită, dar sa se păstreze componenta națională. De exemplu, programele Green Deal si altele propuse de UE nu sunt fezabile in Romania”, a spus George Simion la România TV.

Benjamin Netanyahu este unul dintre cei mai longevivi premieri din istoria Israelului, fiind aproximativ 15 ani în această funcție, în două mandate.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai ȘomănescuPublisher R3media

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Continue Reading

VIDEO | Elon Musk susține „Convoiul libertății”: camionagiii canadieni care protestează împotriva vaccinării obligatorii străbat țara pentru a ajunge în capitală

Published

on

Șeful Tesla, Elon Musk, și-a anunțat susținerea pentru „Convoiul Libertății”, marșul pe care camionagii canadieni îl fac prin țară, pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii.

„Camionagiii canadieni sunt cei mai tari”, a scris șeful Tesla pe Twitter. Convoiul libertății este supranumele pe care marșul pe care camionagii din Canada îl fac spre capitala Otawa, în semn de protest pentru obligativitatea vaccinării impusă de Guvernul Trudeau.

Canadian truckers rule

— Elon Musk (@elonmusk) January 27, 2022

 

Protestul camionagiilor a fost întâmpinat cu entuziasm pe drumurile Canadei, zeci de clipuri circulând online care arată oameni salutând șoferii ce trec pe șosea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a impus obligativitatea vaccinării pentru șoferii de tir care trec granița în țara sa pe 15 ianuarie. Liberalul a criticat faptul că unii șoferi de tir au alte păreri și și le exprimă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„O minoritate marginală care este în drum spre Ottawa sau care susțin păreri inaceptabile pe care le exprimă nu reprezintă viziunea canadienilor care au fost alături unul de altul, care știu că urmarea științei și au inițiativa de a se apăra unul pe altul sunt cele mai bune căi pentru a ne asigura libertățile”, a spus Trudeau.

Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, și-a exprimat de multe ori opoziția față de vaccinarea obligatorie. El a spus, în trecut, că deși el și familia sa sunt vaccinați, obligativitățile impuse de stat în acest domeniu reprezintă o „eroziune a libertății”, scrie Bloomberg.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular