facebook
Connect with us

Fauci a autorizat experimente cu medicamente împotriva SIDA pe sute de copii orfani, torturându-i chiar până la moarte pe unii. Robert F. Kennedy jr.: Anthony Fauci este un Josef Mengele al Americii pentru ceea ce le-a făcut copiilor

Published

on

    RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!      

Mai multe cercetări de amploare finanțate de Guvernul SUA, prin implicarea directă a dr. Anthony Fauci de la Institutele Naționale de Sănătate (NIH), au testat medicamente împotriva SIDA pe sute de copii din centrele de plasament din cel puțin 7 state americane în ultimele două decenii, deseori fără a le oferi o protecție de bază prevăzută de legislația federală și cerută de unele state, se arată într-un reportaj de investigație intitulat „Un scandal național: Experimente cu medicamente împotriva SIDA pe copii din centrele de plasament”, realizat de Associated Press în 2005 și semnalat de publicația enVolve. Deși articolul a fost între timp șters de pe site-ul AP, o copie a acestuia a supraviețuit aici.

 „În data de 10 martie 2004, Alianța pentru protecția subiecților umani înrolați în studii clinice (The Alliance for Human Research Protection) a depus o plângere la FDA și la Biroul federal pentru protecția subiecților umani înrolați în studii clinice (Office for Human Research Protections – OHRP) referitoare la o serie de experimente cu medicamente împotriva SIDA efectuate pe copii din New York aflați în centre de plasament. Această sesizare a declanșat două investigații separate – ale FDA și OHRP, care sunt încă în curs de desfășurare (la data scrierii articolului, respectiv 4 mai 2005 – n.n.).

 Articolele apărute în The New York Post, precum și un documentar realizat de BBC, au alarmat comunitățile afro- și latino-americane din New York – unele dintre acestea au protestat săptămânal în fața Incarnation Children’s Center, unde au avut loc unele dintre experimentele cu medicamente.

 Associated Press AP tocmai și-a publicat reportajul de investigație: problema este un scandal național – experimentele au fost efectuate în „cel puțin șapte state – Illinois, Louisiana, Maryland, New York, Carolina de Nord, Colorado și Texas – și au constat din cel puțin patru duzini de studii diferite”.

 Investigația AP a descoperit că 13.878 de copii au fost înrolați în studii pediatrice dedicate bolii SIDA finanțate de guvern începând cu sfârșitul anilor 1980. Dintre aceștia, autoritățile au estimat că între 5 și 10 la sută proveneau din centre de plasament. Copiii erau de toate vârstele – de la sugari până la adolescenți mai mari.

 „Mai mult de două duzini de copii din centrele de plasament din Illinois sunt în continuare supuși la studii.”

 Cei care au efectuat experimentele, încălcând reglementările federale, sunt susținuți de contribuabili – prin urmare, au o responsabilitate publică pe care au încălcat-o. Copiii selectați pentru a servi drept subiecți umani în studiile pentru medicamente – majoritatea copii săraci de culoare – nu au beneficiat de protecția unui reprezentant legal personal – așa cum prevăd reglementările federale. (titlul 45, partea 46, secțiunea 409 din Codul Reglementărilor Federale)

 Cultura instituțională a aroganței este evidentă atât în centrele de cercetare medicală, cât și în agențiile guvernamentale: „În opinia noastră, nu a fost nevoie de tutori legali”, a declarat Marilyn Castaldi, purtătoare de cuvânt a Centrului Medical Columbia Presbyterian din New York.

 Iar reprezentanții Administrației pentru Protecția Copilului din New York „apără decizia de a înrola în masă copii din centrele de plasament, spunând că la începutul anilor 1990 era o situație de criză, iar cercetarea a oferit cele mai bune posibilități de tratament”.

 Copiii ar fi suferit efecte secundare dureroase „precum erupții cutanate, vărsături și scăderi bruște ale numărului de celule sanguine care luptă împotriva infecțiilor, în timpul testării medicamentelor antiretrovirale pentru combaterea SIDA sau a altor medicamente pentru tratarea infecțiilor secundare”.

 Într-un studiu în care se testa medicamentul Dapsonă, „cel puțin 10 copii au murit din diverse cauze, patru dintre ei murind din cauza otrăvirii sângelui, iar cercetătorii au declarat că nu au reușit să stabilească un dozaj sigur și util. Ei au spus că decesele nu păreau să fie „direct atribuibile” Dapsonei, deși erau, totuși, „îngrijorătoare”.

 „Mortalitatea generală în perioada administrării medicamentului studiat a fost semnificativ mai mare în grupul celor care au primit dapsonă zilnic. Această constatare rămâne inexplicabilă”, au concluzionat cercetătorii.

 „Un alt studiu, din anii 1990, la care au participat copii din centrele de plasament, a tratat copiii cu diferite combinații de medicamente antiretrovirale pentru adulți. Din rândul celor 52 de copii, au fost înregistrate 26 de reacții moderate sau severe – aproape toate la sugari. Efectele secundare au inclus erupții cutanate, febră și o scădere masivă a numărului de celule albe din sânge, care luptă împotriva infecțiilor.

 Cel puțin trei state au refuzat să folosească minori din centrele de plasament în experimente medicale: Tennessee a declarat că regulile sale privind îngrijirea copiilor în centre de plasament interzic, în general, înrolarea copiilor în astfel de studii. În California este nevoie de un ordin judecătoresc. Iar Wisconsin „nu a permis absolut niciodată și nici nu am lua în considerare experimente clinice cu copiii din sistemul nostru de plasament”, a declarat purtătoarea de cuvânt Stephanie Marquis.

 În reportajul AP nu se menționează suma de bani pe care aceste teste au generat-o pentru instituțiile implicate în experimente”, scria, la data de 4 mai 2005, Associated Press, în introducerea articolului semnat de jurnalistul John Solomon.

 Articolul continuă sub fotografie.

 De asemenea, Robert Kennedy, de la ChildrensHealthDefense.org, i-a acordat luna trecută un interviu jurnalistului James Corbett, în care a prezentat câteva idei-cheie din cartea sa „The Real Anthony Fauci” și a vorbit pe larg despre experimentele ilegale efectuate de Fauci pe copii orfani:

  

    Fauci a testat medicamente chimioterapeutice dure pe copii orfani pentru a verifica dacă pot fi folosite în tratamentele împotriva SIDA în anii 1980;   Fauci a preluat controlul asupra unor centre de plasament din 7 state;   Copiii au fost torturați până la moarte;   Copiilor li s-au refuzat tutori și orice fel de protecție legală;   Copiilor care refuzau să ia medicamentele lui Fauci li se instalau tuburi de hrănire, astfel încât companiile farmaceutice să le poată administra medicamentele chiar și atunci când copiii se împotriveau;   Cei mai mulți dintre copii nu aveau HIV/SIDA, ci doar erau folosiți pe post de cobai pentru a se vedea dacă pot supraviețui regimului dur de medicamente;   Cel puțin 85 de copii au murit în timpul acestor experimente.       

    Copiii au fost îngropați într-o groapă comună, acoperită cu gazon sintetic, în cimitirul „Gate of Heaven” (Poarta Raiului) din New York. Acestea sunt victimele crimelor lui Fauci, spune Kennedy.

    

  În 2004, doctorul Fauci, prin Institutele Naționale de Sănătate (NIH), a fost, de asemenea, prins finanțând experimente pe orfani bolnavi de SIDA la un spital din New York City. RTnews a relatat despre experimentele de la Incarnation Children’s Center din New York în octombrie anul trecut:  

   

   The Defender scrie că Departamentul de protecție a copilului din New York, Administrația pentru Serviciile Copilului, a fost împuternicit să trimită copii vulnerabili și defavorizați aflați în grija sa ca și cobai pentru a se testa pe ei medicamente toxice împotriva SIDA, precum AZT (azidotimidină), Nevirapina și diferiți inhibitori de protează, precum și vaccinuri experimentale împotriva SIDA.   

    Tot The Defender citează o asistentă, Jacklyn Hoerger, a cărei sarcină era să le administreze medicamentele copiilor, care afirma, încercând să se apere pentru felul în care s-a făcut părtașă la chinuirea copiilor:      „Ni s-a spus că, dacă vomitau, dacă își pierdeau capacitatea de a merge, dacă aveau diaree, dacă erau pe moarte, toate acestea se datorau infectării lor cu HIV. Eu doar le-am administrat cu strictețe [medicamentele], așa cum îmi spuneau medicii”. („Noi doar ne-am făcut datoria”, susțineau și funcționarii regimului nazist al lui Adolf Hitler. -n.n.)

   

  Cele mai multe dintre aceste medicamente, aprobate pentru adulții bolnavi de SIDA, erau însoțite de avertismente potrivit cărora substanțele respective aveau efecte secundare potențial letale, inclusiv distrugerea măduvei osoase, insuficiența organelor, deformări și leziuni cerebrale.

   

  Asistenta Jacklyn Hoerger nu s-a supus orbește indicațiilor medicilor care făceau experimente pe copii decât la serviciu. Însă acasă a încercat o abordare diferită pentru doi copii orfani din cadrul programului guvernamental, pe care ea a încercat să îi adopte. Povestea ei este completată de karensmithdotblog, care citează articolul The Defender despre experimentele lui Fauci pe copii tratați precum cobaii:    

  „Ascultarea, ca principiu cu sens unic, a fost o temă recurentă de-a lungul carierei lui Fauci. Potrivit directorului medical al ICC, dr. Katherine Painter, „cea mai mare problemă cu care se confruntă familiile cu copii seropozitivi este fidelitatea”.    Hoerger a învățat această lecție pe calea grea după ce a inițiat procesul de adopție pentru două surori vitrege din cadrul programului. Aplicând acasă o metodă științifică mult mai plină de compasiune, Hoerger a dedus că medicamentele au cauzat afecțiunile fetelor. Așa că a întrerupt regimurile de medicamente.

    Ea a descris îmbunătățirile care au apărut „aproape instantaneu” și a remarcat că fetele au început să mănânce corect pentru prima dată în viața lor. Dar neascultarea ei a făcut-o să fie considerată o mamă neglijentă și i-a fost retrasă custodia fetelor. Nu i s-a permis să le mai vadă.

    În ICC, cooperarea subiecților experimentali a avut întotdeauna prioritate față de bunăstarea lor. Copiii au fost obligați să ia aceste medicamente fără a ține cont de impactul lor negativ, iar efectele adverse au fost atribuite presupusei lor boli (AHRP a constatat că NIAID a permis partenerilor săi farmaceutici să experimenteze cu copii inclusiv fără ca infecțiile de HIV să fie confirmate în laborator).

   

  (vreo asemănare cu politica de combatere a pandemiei actuale? Cetățenii sunt obligați să facă vaccinurile experimentale, iar eventualele reacții adverse sunt puse pe seama pacientului, nu a vaccinului, n.n.)    Atunci când unii părinți au refuzat să-și dea consimțământul pentru testare, functionarii serviciilor pentru copii au retras rapid custodia copiilor și i-au încredințat unor familii de plasament sau unor case de copii unde apoi era autorizată participarea lor la experiment.

    Atunci când copiii au rezistat sau au refuzat medicamentele, au fost duși la Columbia Presbyterian Hospital, unde li s-au introdus chirurgical tuburi de plastic în stomac pentru a le fi administrate cu forța medicamentele”, se arată în articolul despre experimentele lui Fauci pe copii tratați precum cobaii.

  

   Robert F. Kennedy jr. spune că Anthony Fauci este Josef Mengele al Americii pentru ceea ce le-a făcut copiilor săraci, orfani și aparținând minorităților în anii 1980.

  În capitolul 7 al cărții sale, Kennedy prezintă „Experimentele barbare și ilegale ale NIAID (Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase, condus de Anthony Fauci – n.n.) pe copii”.  

 Semnalăm mai jos un interviu din anul 1983 cu Fauci vorbind despre virusul HIV, în care se observă cum unele recomandări pe care le făcea atunci, în cazul SIDA, le repetă acum, cu privire la Covid. VIDEO:

   

 

Dan Negru, mesaj dur despre Fritz și ai lui: Zilele astea în Timisoara se inchid școli din cauza frigului din clase!  Când se închid școli, se deschid pușcării!

Published

on

    RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!      

Dan Negru se revoltă după ce actualul primar USR al Timișoarei a aruncat orașul în haos și frig. După ce a provocat înghețul în spitale, inclusiv în materinități, iresponsabilul Fritz, provenit din laboratoarele extremiștilor de stanga germani, a băgat și școlile în criogenie. Iată mesajul lui Dan Negru:

 „Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei   Am luat-o in râs și le-am spus că prietenii mei din copilărie ar arunca cu ouă după mine.   Zilele astea în Timisoara se inchid școli din cauza frigului din clase!   Când se închid școli, se deschid pușcării!   In 1718 se deschidea in Timisoara prima școală elementară din România. Azi se închide de frig!   Timișoara are unul din puținele licee din lume, Lenau,care a dat doi laureați de premiu Nobel: Herta Muller si Stefan Hell.   Orașul cu doi laureați de Nobel care au absolvit aceeași școală își inchide școlile de frig.   Asta e breaking news european!   Statul e obligat să asigure dreptul la viață, la sănătate, la educație. N-o mai face!   Statul inchide școli ca să deschidă pușcării!”

 De aproape două săptămâni, Colterm a coborât temperatura de plecare a  agentului termic în rețea, astfel că în apartamente, școli și spitale  temperatura ajunge la 12-16 grade. Colterm are datorii de aproape 300 de   milioane de lei către ANAF, bănci și furnizorii de combustibil. În  plus, Dominic Fritz are de achitat o amendă de 21 de milioane de euro pentru că nu a  cumpărat la timp certificatele verzi.  

Continue Reading

Rafila: Certificatul cu 3 doze va fi obligatoriu doar pentru călătoriile în UE

Published

on

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a afirmat, miercuri, că România este obligată să pună în aplicare certificatul de călătorie în Uniunea Europeană, valabil cu trei doze de vaccin Pfizer, Moderna sau AstraZeneca ori două doze de vaccin produs de Johnson&Johnson. Ministrul Sănătăţii a adăugat că asta nu înseamnă că aceleaşi criterii vor fi folosite şi în ţară, unde „trebuie să ţinem cont de măsurile epidemiologice, dar şi să păstrăm funcţionale sectoarele economiei”.

„Noi o să o luăm invers, să vă spun când vom renunţa la cel internaţional, când va exista o astfel de decizie la nivelul UE. Deocamdată avem o recomandare foarte clară a Comisiei Europene. Nu e o recomandare. Este o decizie, ca să ne înţelegem, pe care trebuie să o aplicăm. Şi la circulaţia în spaţiul Uniunii, deci cetăţenii din UE care trebuie să aibă un certificat care să includă vaccinarea cu trei doze, în cazul în care au încheiat schema de vaccinare cu mai mult de 270 de zile anterior. Vestea bună, dacă vreţi, este că toţi aceşti cetăţeni ai UE care posedă un astfel de certificat probabil că vor fi scutiţi la nivelul Uniunii, aşa este recomandarea, atât de carantină cât şi de testare. Noi o să îl punem în aplicare cât de repede putem, dar data limită este luna februarie şi, pe măsură ce Uniunea va lua decizia apropo de utilizarea acestui certificat, ne vom adapta şi noi acestor decizii ale UE. Deocamdată, de la începutul lunii februarie trebuie să ne adaptăm şi să utilizăm pentru circulaţia internaţională, nu în interior, un certificat care este valabil cu trei doze sau două doze, după caz, pentru că există şi vaccinare completă cu un singur vaccin, dacă ne referim la vaccinul Johnson şi atunci o să trebuiască şi noi să ne aliniem în aşa fel încât să existe o abordare unică la nivelul Uniunii, dar asta nu înseamnă că vom folosi aceleaşi criterii şi în interiorul ţării”, a afirmat Alexandru Rafila, întrebat miercuri într-o conferinţă de presă când renunţăm la certificatul de vaccinare, cel cu două doze.

Chestionat dacă va fi implementat în România certificatul cu trei doze, dacă în luna februarie se va ajunge la 70.000 de cazuri de infectare, Alexandru Rafila a răspuns: „Eu sper să nu ajungem la cele 70.000 de cazuri în luna februarie, dar nici nu pot să exclud acest lucru”.

„Noi suntem obligaţi de legislaţia UE să îl adoptăm pe cel pentru circulaţia persoanelor în interiorul Uniunii sau pentru cetăţenii Uniunii. În ceea ce priveşte utilizarea în interior, trebuie să luăm în considerare priorităţile de sănătate publică, dar şi celelalte priorităţi care ţin de funcţionarea economiei. Eu am avut o întâlnire foarte bună cu reprezentanţi ai unei părţi a industriei. A fost o întâlnire online care a avut loc ieri şi care a stabilit principiile unei colaborări astfel încât măsurile de sănătate publică să ţină cont de toate elementele care fac funcţională o societate, mă refer la aspectele economice şi sociale. Asta nu e o decizie pe care o ia ministrul Sănătăţii. Este o decizie care trebuie luată la nivelul Guvernului, după consultări cu toţi actorii sociali”, a completat ministrul Sănătăţii.

Continue Reading

Rusia a mărit trupele militare langă Nistru

Published

on

Șeful Serviciului de Informații și Securitate (SIS) din Republica Moldova, Alexandr Esaulenco, a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană Glavcom că Rusia și-a mărit efectivele de militari ruși care păzesc depozitului de muniții de la Cobasna.

„În primul rând, vorbim despre regiunea noastră separatistă: vorbim despre stânga Nistrului, vorbim de formațiuni militare ilegale, un grup operativ al trupelor ruse (GOTR), vorbim despre compoziția militară din jurul satul Cobasna. Din câte cunoaștem, protecția acestor depozite este acum întărită și înțelegem că acest factor este unul dintre elemenele-cheie în ceea ce privește utilizarea elementelor destabilizatoare în țara noastră”, a declarat Alexandr Esaulenco, transmite Unimedia.

Exercițiile militare din regiunea transnistreană s-au ales cu comentarii diferite din partea prim-ministre Republicii Moldova, Natalia Gavrilița și ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Dacă Gavrilița spune că Guvernul este la curent cu acestea și „pledează pentru pace și stabilitate în regiunea noastră”, Popescu le califică drept contraproductive, „care vin în contradicție cu legislația”.

„În Grupul Operațional al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova s-au desfășurat exerciții pentru pregătirea de luptă.

În total, în acestea au fost implicate aproximativ 100 de unități de echipament militar”, se anunță într-un comunicat de presă al Districtului militar Vest al Federației Ruse din data de 25 ianuarie.

Acestea au avut lov în timp ce tensiunile din Ucraina și Rusia cresc, iar liderii mondiali se declară îngrijorați de situația creată.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular