facebook
Connect with us

Apelul Părintelui Justin împotriva actelor electronice – 14 Ianuarie 2009. 13 ani de la o profeție mai ușor de înțeles azi, în Era certificatului vaccinal. Părintele: Deodată venim și ne punem întrebarea: ăsta e cu cip/vaccinat, ăsta e fără cip/nevacinat?

Published

on

    RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!      

Astăzi, când la nivel european și mondial se vorbește despre un document de identitate unic, electronic și biometric, denumit momentan generic Pașaport vaccinal și edulcorat „Certificat verde”, când se vorbește pe față de Certificatul Covid implantat direct în mână, când însuși Klaus Schwab, tartorul „Marii Resetări”, „profețește” iminenta implantarea a cipului direct în creier iar Elon Musk deja s-a apucat de treabă, când tehnologia a inaugurat demult în Europa microciparea populației la scara largă pentru „beneficii” care aplicabile plandemiei cu coronavirus și știm că impunerea vaccinării este primul pas spre controlul TOTAL al populației, când aflăm că până și agenția ultra-specială a SUA DARPA a respins confecționarea virusului Covid – în 2018! – Apelul Părintelui Justin din 2009 poate fi mai de înțeles și pentru cei cărora le-a fost mai greu. Îl reproducem mai jos însoțit de un comentariu al Mănăstirii Petru Vodă și de o filmare cu Părintele Justin în care vorbește acum 13 ani ca și pentru astăzi: „Și peste bolnavi a venit și problema cipului… Iată cum toată lumea, de la șoferul care conduce o mașină, până la omul care zboară ca să plece într-o țară străină cu pașaportul sau un buletin [certificatul], toate prezintă pericolul acesta – dacă are sau nu are cip [acum cod QR sau nanocip direct în corp, prin produse medicale experimentale]. Și iată cum oamenii se mint așa unii pe alții – ba că are cip, ba că n-are cip -, înșelați… Iar statul care a investit sumele acestea, ele trebuie să fie recuperate. Și aceasta pe seama omului de pe stradă care vrea să mai trăiască, să mai respire puțin… Este bine ca să fim cât mai atenți, pentru că de asta depinde și viața noastră și a copiilor noștri și a nepoților și a întregului viitor ca neam, ca nație. Și noi vedem cum la ora actuală națiile sunt împinse în masă spre ateism, spre o necredință, spre o negare a tuturor valorilor noastre creștin-ortodoxe. Până și omul cel mai simplu din lumea asta largă este preocpuat acum de problema aceasta [a cipului/vaccinului], în special de problema mântuirii lui, pentru că aici se vede lucrarea satanică. Și ceea ce este important în toată această contradicție care a survenit este că a dispersat oamenii; s-a născut și iată se naște din ce în ce mai multă indiferență, mai multă răceală, mai multă lipsă de unitate, de consult, a omului, unul cu celălalt. Pentru că deodată, venim și ne punem întrebarea: ăsta e cu cip [vaccinat], ăsta e fără cip [nevacinat]?” (Redacția RTnews)

 VIDEO de Victor Roncea:  

   

  În 14 Ianuarie 2009 Părintele Justin   a trezit conștiința creștină și civică a românilor cerîndu-le să refuze   actele electronice, chiar cu prețul vieții. Au urmat cîteva luni de  informare publică făcută de ucenicii săi pe toate mijloacele cu putință  (în mass-media și prin întîlniri publice cu creștinii din mai mult de 25   de orașe). Cei ce i-au recunoscut autoritatea duhovnicească și  stră-vederea, au sprijinit acțiunea părintelui pe cît a fost cu putință.   S-a trecut destul de repede la strîngerea de semnături împotriva  tuturor actelor electronice, iar o dată cu semnăturile a venit și ideea  unui Referendum. S-au strîns un milion de semnături, dar Președinția  României nu a răspuns cererii de a organiza acest referendum. Singurul  răspuns primit a fost „Am primit, analizăm„.

 Sinodul BOR a luat în seamă inițiativa mănăstirii și a cerut autorităților statului alternativă la aceste acte de identitate electronice. Din păcate, legea care  introduce obligativitatea cărților de identitate electronică a trecut  nebăgată în seamă prin Parlament, fiind votată fără nici un amendament  și cu minim de opoziție. Faptul că ea nu se aplică încă ține doar de  purtarea de grijă a lui Dumnezeu. Între timp, autoritățile Statului au  introdus cu forța un act electronic obligatoriu – cardul de sănătate.  Acesta a fost refuzat de mai mult de un milion de oameni.

 Între timp lucrurile s-au limpezit,  întrucît există multe indicii că la nivelul Statului românul nu mai este   considerat ființă umană liberă, ci un cyborg căruia îi lipsesc  deocamdată componentele electronice. Unei astfel de mentalități nu îi  putem răspunde decît cu Sfînta Scriptură:

 A zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul   și după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peștii mării, păsările  cerului, animalele domestice, toate vietățile ce se târăsc pe pământ și  tot pământul!” Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie. (Facere 1:26-27).

 Deși poziția Statului pretins democratic față de cetățenii români  este ireconciliabilă cu credința a mai mult de 90% dintre ei, crezul  creștin rămîne neschimbat în veac.

 Pentru cei care nu cunosc care este  argumentul teologic al împotrivirii unanime a marilor Sfinți și  Duhovnici ai sec. XX față de ideologia simbolizată de microcip, el poate   fi rezumat într-o simplă idee: așa cum Crucea este simbolul  Creștinismului, iar Creștinismul credința revelată a Dumnezeului Cel  Adevărat și Unul, așa și prin microcip se simbolizează întreaga credință   antihristică a tuturor ideologiilor antiumane care, acum unite în cea  mai vorace formă, vor un singur lucru: să hulească pe Dumnezeu din om și   să distrugă rasa umană. Lucru pe care ei îl afirmă pe față, prin  roboții umanoizi creați vizual după chipul și asemănarea omului, iar  informațional după chipul și asemănarea antihristului. Robotul umanoid  este interfața prin care stăpînitorul acestei lumi își vestește în mod  deschis intenția de a înlocui rasa umană cu o rasă „mai performantă”, în   două etape:

 – întîi, implementarea actelor de  identitate cu cip, simultană cu interconectarea globală la o rețea  informațională, să funcționeze ca o piscină de date biologice ce se  virtualizează spre „umanizarea” (imitarea, hrana) roboților. Prin  acceptarea actului de identitate cu cip, omul, aflat în stare de  apostazie, pierde treptat harul, iar fără har decade fără putință de  redresare, devenind, în fața ofensivei supratehnice imposibil de  contracarat fără har, victimă aproape sigură pentru etapa următoare.

 – imediat apoi, implantarea oamenilor cu   biocipuri, pentru a fi controlați mental și volitiv de robotul central.   Oamenii care vor refuza vor fi uciși. (Asta declară înșiși creatorii sistemului „marelui progres”, dar mai ales, o știm citind Apocalipsa).

 Astfel este evident acum, după 12 ani de   la momentul cînd Părintele Justin a sunat trîmbița de trezire, de ce  împotrivirea față de identitatea antiumană cyborgizantă este un act de  conștiință de maximă stringență pentru orice om de pe pămînt.

 Lupta împotriva robotizării omenirii a  început odată cu cei ce au suferit, luptînd pentru demnitatea umană, în  uriașul șir de lagăre bolșevice (ideologia fiind identică,  demonic-materialistă), a continuat cu o dizidență antimarxistă în  lagărul ideologic global, și a devenit mai fățișă după anii 60 în  Statele Unite ale Americii, cînd oamenii pe care se făceau experimente  cu biocip au rupt tăcerea. În ultimele zeci de ani, lupta pentru  păstrarea omenității a scindat lumea în două mari clase (cum prorocea  Sf. Mc. Mărt. Ioan Ianolide): pro și contra transhumanismului,   cuprinzînd în această polemică finală toate felurile de rase și  credințe omenești. În România, această luptă a fost începută și condusă  de Părintele Justin.

 Spicuim după Apelul Părintelui cîteva lecturi edificatoare  teologic și bioetic oricui n-a fost alături de noi în această luptă  atunci, texte scrise în Mănăstirea noastră în momentul cînd pe subiect,  în România nu existau nici un fel de discuții, iar în lume lipsea o  perspectivă ortodoxă. Argumentele, deși scrise acum 12 ani, rămîn  perfect valabile, arătînd că au fost născute nu din mintea omenească, ci   din insuflarea lui Dumnezeu.

 Apelul Părintelui Justin Pârvu împotriva actelor electronice

  Este vremea muceniciei! Luptați până la capăt! Nu vă temeți!

 Iubiți fii ortodocși ai acestui neam,

 Cu multă durere și îngrijorare vin să vă   adresez aceste cuvinte, pentru care mă simt dator în fața lui Dumnezeu  și conștiința și inima nu mă lasă să trec nepăsător pe lângă acest val  primejdios care s-a ridicat să înghită toată suflarea omenească, chiar  și pe cei aleși, de este cu putință. Nu în calitatea mea de biet monah,  ascuns într-un vârf de munte, era să vă aduc la cunoștință aceste  pericole ce se ivesc asupra Bisericii lui Hristos, în primul rând, ci a  arhipăstorilor, mai marii acestei Biserici. Dar dacă ei trec aceste  lucruri sub tăcere, având preocupări mai de seamă decât are acest popor,   eu nu pot să trec cu vederea glasul vostru, al celor care ați rămas  credincioși cuvântului Evangheliei lui Hristos, ați așteptat și mi-ați  cerut cuvântul în privința acestor realități dureroase în care ne aflăm.

 De aceea, fiii mei, vin și vă spun că a  sosit ceasul să-L preaslăvim pe Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos,  singurul Dumnezeu adevărat. Nu credeam că voi trăi să văd și eu  începutul acestor vremuri de durere, apocaliptice – dar iată că mânia  lui Dumnezeu a venit mai degrabă asupra noastră, pentru toate păcatele  și fărădelegile pe care le-am săvârșit. Și văd cum bieții oameni nu sunt   pregătiți să facă față acestor capcane ale vrăjmașului, a cărui nouă  lucrare acum este să pecetluiască sufletele voastre cu semnul Fiarei –  666. Toți am citit Apocalipsa și înfricoșătoarea profeție – scrisă cu  2000 de ani în urmă: „Și ea(fiara) îi silește pe toți, pe cei mici și pe   cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe  cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.  Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are  semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”(Apoc.  13:16-17).

 Vremea în care ne aflăm acum este  premergătoare acestei profeții. Prin lege, prin ordonanță de guvern,  românii sunt obligați să se încadreze într-un plan de urmărire și  supraveghere la nivel național și mondial, proiect care le răpește de  fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-și pună pe  pașapoartele, permisele auto și orice alt act personal cipul biometric  ce conține amprenta digitală, imaginea facială, și toate datele  personale. Poate pentru mulți dintre dumneavoastră acest cip pare un  lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a  oamenilor, de codare și stocare a datelor de identificare se ascunde o  întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îți  vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul   pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al ființei  umane. Dragii mei, după cum proorocesc Sfinții Părinți, primirea acestui   semn este lepădarea noastră de credință. Să nu credeți că putem sluji  și lui Dumnezeu și lui mamona. Nu, dragii mei, nu primiți acest însemn  diavolesc care vă răpește ceea ce vă aparține prin moștenire de la  Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate și originalitate,  al fiecărei ființe umane! Trebuie să vă apărați acest drept de la  Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiți cu prețul vieții voastre. În zadar  câștigați cele ale lumii, dacă vă pierdeți sufletele voastre și ale  copiilor voștri, pentru că Sfinții Apostoli ne spun clar „se cuvine să  ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni”.

 De   aceea vă spun: este vremea muceniciei! După părerea mea ne aflăm în  vremurile în care singura cale de mântuire este mucenicia. De-abia acuma   este momentul să mărturisim cu propria noastră viață, până acum ar fi  fost o risipă de energie. Din păcate noi nu avem un tineret ortodox la  fel de riguros ca cel al grecilor, al nostru este mai evlavios, ce-i  drept, dar și mai lipsit de vlagă și de reacție. Se știe foarte bine cât   de curajos au reacționat grecii dar și sârbii, când au protestat  împotriva acestor cipuri și a sistemului însemnării și controlului total   al identității. Tinerii lor au fost formați de mici în duhul acesta  patristic, atât în familiile cât și în școlile lor – ei au noțiuni de  Vechiul Testament, de Noul Testament; din tată-n fiu s-a predat această  tradiție patristică. De pe timpul comunismului încoace noi am dovedit că   rămânem constanți slugi altora, uitând de curajul și demnitatea  românilor de altădată. Toate popoarele vecine au încercat să scape de  comunism, să-și impună cumva neatârnarea – și au reușit într-o măsură  oarecare. Dar România, care a fostcel mai crunt lovită de fiara  comunistă, al cărei popor a îndurat cele mai cumplite crime și decimări  în lagăre și deportări, a ajuns astăzi putregai. La noi în biserică  situația este destul de anevoioasă deoarece credincioșii nu sunt destul  de informați cu privire la aceste provocări ale lumii de azi. La noi,  bietul român, dacă îl măgulești un pic, nu mai ține cont de nici o normă   evanghelică. El este vinovat numai prin neștiință deoarece dacă el  n-are câtuși de puține cunoștințe de la biserică, de la școală, din  familie, din societate – ignoranța e cuceritoare. Pentru că el are un  text în capul lui: „supuneți-vă mai marilor voștri”; la el trebuie să  meargă textul. Păi, pe noi nu ne acuzau în pușcărie, folosindu-se cu  viclenie de textul scripturistic, așa cum fac și sectarii?– „Voi ați  fost încăpățânați măi, voi ați fost răzvrătiți, n-ați ascultat de  cuvântul Evangheliei – păi, ce creștini mai sunteți voi? Voi vă pierdeți   viața zadarnic”. Așa încercau să ne reeduce comuniștii roșii de atunci,   și tot astfel fac acum cu poporul nostru comuniștii de azi îmbrăcați cu   haine albe.

 Se vrea și se încearcă o desființare a  sacrului prin relativizarea valorilor fundamentale, a adevărului de  credință prin ecumenicitate, se vrea înregimentarea și uniformizarea pe  model ateist a copiilor noștri. Dacă îi spui acum unui cetățean care are   cinci copii în casă – „Măi, nu mai lua buletinul sau pașaportul” – păi  el nu înțelege. „Păi, părinte, eu ce le mai dau de mâncare”? Și-l pui în   fața acestei situații grele. Suntem noi dispuși ca Brâncoveanu de  altădată să facem sfinți din copiii noștri? Nu suntem pregătiți. Și  atunci cine poartă toată această vină? Nu noi, biserica? Nu noi,  mănăstirile, care suntem în fața altarului avem datoria să spunem  oamenilor adevărul și să-i prevenim la ceea ce-i așteaptă pe mâine? Dar  în protopopiate nici vorbă să se pună o astfel de problemă, ești  respins, ești catalogat naiv și depășit – ba chiar mai face și glume pe  seama ta. Deci dacă preotul nu are habar de lucrurile acestea, atunci ce   să mai spui de bietul credincios care săracu’ de-abia deschide Biblia  de două trei ori pe an, sau doar o dată-n viață? Vina este de partea  tuturor celor ce răspund de educația și formarea acestui popor – de la  învățători, profesori până la preoți și miniștri.

 Vă cer, așadar, în numele Mîntuitorului  Hristos, Care a spus „Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea  oamenilor, mărturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este   în ceruri.  Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu   Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.” (Matei  11: 32-33), să cereți autorităților române să abroge (anuleze) legile  care permit îndosarierea și urmărirea electronică a creștinilor,  renunțarea la libertatea cu care ne-am născut.

 Dar o să primim plata păcatelor noastre,   moartea, osânda noastră, care să nu fie, ferească Dumnezeu, de  răscumpărat. Pentru că Hristos Și-a vărsat sângele o dată pentru tine.  Ei bine, poporul acesta, prin fruntașii săi, s-a ticăloșit până la  culme, prin trădarea tradițiilor și credinței strămoșești. Iar noi am  refuzat această răscumpărare prin neprezentarea acestor adevăruri  scripturistice; am fost deseori absenți din fruntea micii oștiri a  Adevărului.

 Să rezidim neamul acesta! Dar nu vom  putea izbândi lucrul acesta dacă nu ne vom rezidi fiecare în parte  sufletele noastre. Să ne pocăim și să ne punem cenușă în cap, ca să ne  dea Domnul harul și puterea de a primi mucenicia. Va trebui să creăm  mici fortărețe, mici cetățui de supraviețuire, la sate, acolo unde mai  sunt încă oameni care pricep și își amintesc Rânduiala, unde să avem  pământul nostru, școala noastră – în care să ne creștem copiii în duhul  aceasta ortodox, să avem spitalele și moașele noastre. Copiii încă de la   naștere trebuie protejați – pentru că, după cum vedeți, vor să  implanteze acest cip pruncului la naștere.

 Fiecare este dator să-și mântuiască  sufletul. Fiecare să se intereseze și să vadă că ne aflăm în fața unui  moment de cumpănă în care ai de ales: să-ți pierzi sufletul sau să-ți  salvezi sufletul. Cel care nu s-a interesat până acum, nu e târziu încă  să afle și să se dumirească.

 Acum e timpul jertfei !!!

 Prin vorbărie și prin conferințe nu mai facem nimic.

 Să te duci, române drag, fără frică,  direct spre vârful sabiei, ca străbunii noștri cei viteji, să te duci ca   o torpilă japoneză, să mori în brațe cu vrăjmașul! Acum suntem exact ca   în arena romană cu fiare sălbatice – stai aici în mijlocul arenei și  aștepți, ca și creștinii de odinioară, să dea drumul la lei. Așteptați  să fiți sfâșiați, rupți, altă scăpare nu mai e!

 Lupta este deschisă.  Luptați până la capăt! Nu vă temeți! Așa cum a început creștinismul, așa   va și sfârși – în dureri și în suferință. Pecetluiți creștinismul cu  mucenicia voastră!

 Iubiți frați întru cinul îngeresc și  întru slujirea preoției, fac un apel către frățiile voastre să întăriți  acest text cu semnătura proprie, în numele mănăstirii și parohiei pe  care o păstoriți.

 Mănăstirea Petru Vodă, 14 Ianuarie 2009

 Cuvioșii Mucenici uciși în Sinai și Raith

 Arhimandritul Justin Pârvu

 *

 Vedeți și: Părintele Justin: Cipul este lepădare. Dacă voi spune altceva decît am spus pînă acum, nu mai sunt eu acela  

 Scrisoarea deschisă a Părintelui Justin către Senatul României

 Mesajul Părintelui Justin către Președintele României

 Scrisoare deschisă către Președintele Americii

 Comunicat al Părintelui Justin și al Mănăstirii – despre actele electronice

 Comunicat al Mănăstirii – Lămurire despre actele de identitate cu microcip

 Propunerea Mănăstirii pentru un Sinod Panortodox – despre identitatea antihristică simbolizată de microcip

 Comunicat al Mănăstirii – Precizări despre prorocia Părintelui Justin

 Duhovnicii athoniți – Despre card

 Duhovnici ruși – despre card

 Părintele Hariton despre actele electronice

 Prometeu înlănțuit sau despre ideologia antiumană a transhumanismului

 Experimentele KGB și CIA pentru controlul minții – precursoarele implantării cu biocipuri

 Opinia Grupului European de etică, știință și noi tehnologii – Despre cipuri

 Noetica versus psihotronica

 Miza ascunsă în cardul cu cip – transhumanismul

 Ce este și ce vrea transhumanismul

 Comentarii la raportul CIA-DARPA despre biometrie

 Noua paradigmă: către o religie a numărului – biometria

 Utopia unui sistem cu biocip

 Părintele Justin – Acesta este examenul cel mai greu al omenirii

 Ca din partea Părintelui Justin

 Cuvînt la Camera Deputaților

 O lucrare publicată sub binecuvântarea Părintelui Justin la Mănăstirea Petru Vodă pe această temă poate fi descărcată de aici – DICTATURA BIOMETRICĂ 

 Au apărut, în ultimii ani, foarte multe  broșuri și cărticele despre problema microcipului asociat identității  umane, însă materialele, unele plagiate fără rușine de la noi,  modificate,  simplificate și apoi prezentate ca fiind ale noastre, au  dezavantajul unei abordări panicarde, senzaționaliste, neortodoxe,  semidocte și uzurpatoare și de aceea le dezavuăm și cu această ocazie.

 Departe de a fi în deznădejde, Creștinul   știe azi mai mult ca oricînd că e clipa să ia aminte la soluțiile date  tot de Dumnezeu, prin Sfinții Lui: RUGĂCIUNEA LUI IISUS, cît mai profund   și fără încetare; Spovedania și Împărtășania cît mai responsabilă și  mai deasă, memorizarea și trăirea Evangheliei, inima țintă la  Mîntuitorul și la Maica Domnului, apropierea duhovnicească de ajutorul  Sfinților, paza smereniei, semnul Crucii.

 Căci lui Dumnezeu Unuia I se cuvine slava în vecii vecilor, amin!

    

 Citiți și Previziunile Duhovnicului Neamului cuprinse în lucrarea „De nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde și neamul”: Părintele Justin Pârvu contra Dictaturii Biometrice. INTERVIU și Cuvânt Duhovnicesc: VREM SĂ FIM SCLAVI SAU LIBERI?

Rusia a mărit trupele militare langă Nistru

Published

on

Șeful Serviciului de Informații și Securitate (SIS) din Republica Moldova, Alexandr Esaulenco, a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană Glavcom că Rusia și-a mărit efectivele de militari ruși care păzesc depozitului de muniții de la Cobasna.

„În primul rând, vorbim despre regiunea noastră separatistă: vorbim despre stânga Nistrului, vorbim de formațiuni militare ilegale, un grup operativ al trupelor ruse (GOTR), vorbim despre compoziția militară din jurul satul Cobasna. Din câte cunoaștem, protecția acestor depozite este acum întărită și înțelegem că acest factor este unul dintre elemenele-cheie în ceea ce privește utilizarea elementelor destabilizatoare în țara noastră”, a declarat Alexandr Esaulenco, transmite Unimedia.

Exercițiile militare din regiunea transnistreană s-au ales cu comentarii diferite din partea prim-ministre Republicii Moldova, Natalia Gavrilița și ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Dacă Gavrilița spune că Guvernul este la curent cu acestea și „pledează pentru pace și stabilitate în regiunea noastră”, Popescu le califică drept contraproductive, „care vin în contradicție cu legislația”.

„În Grupul Operațional al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova s-au desfășurat exerciții pentru pregătirea de luptă.

În total, în acestea au fost implicate aproximativ 100 de unități de echipament militar”, se anunță într-un comunicat de presă al Districtului militar Vest al Federației Ruse din data de 25 ianuarie.

Acestea au avut lov în timp ce tensiunile din Ucraina și Rusia cresc, iar liderii mondiali se declară îngrijorați de situația creată.

Continue Reading

George Simion face anunțul zilei: Liderii AUR se vor întâlni cu Benjamin Netanyahu și Viktor Orban

Published

on

Deputatul George Simion, co-președinte AUR, a declarat că în viitorul apropiat se va întâlni cu fostul premier israelian Benjamin Netanyahu, dar și cu liderul ungar, Viktor Orban, pentru a discuta viitorul Europei.

Simion a catalogat astfel, drept minciuni, acuzațiile de anti-semitism și pro-rusism, care îi sunt aduse AUR de către oponenții politici.

„E o aberație tot ce scrie domnul Cioloș, care îmi da mie lecții despre facturi, având in vedere ca ei au pledat prin doamna Pruna pentru liberalizare. Nici măcar nu se chinuie sa își justifice minciunile. Eu mă bat in primul rând pentru Basarabia si zice ca eu sunt pro-rus. Nu ne intimidează pe noi, pot sa scrie cat vor. Acum caută ONG-uri sa ne facă reclamații, ne pârăsc la Bruxelles. Ii anunț ca familia europeana din care facem parte conține si partidul lui Benjamin Netanyahu, cu care am si stabili o întâlnire, in luna aprilie, nu am stabilit încă data exacta. Eu am prieteni evrei, astea sunt minciunile celor care vor sa ne discrediteze pe tema Holocaustului. Acea declarație a fost interpretata greșit.

Maine o sa discutam si cu Viktor Orban, sa vedem care este viitorul politic al partidelor patriotice in Europa. Pentru ca noi nu suntem extremiști si antieuropeni, ci suntem pentru o Europă unită, dar sa se păstreze componenta națională. De exemplu, programele Green Deal si altele propuse de UE nu sunt fezabile in Romania”, a spus George Simion la România TV.

Benjamin Netanyahu este unul dintre cei mai longevivi premieri din istoria Israelului, fiind aproximativ 15 ani în această funcție, în două mandate.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai ȘomănescuPublisher R3media

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Continue Reading

VIDEO | Elon Musk susține „Convoiul libertății”: camionagiii canadieni care protestează împotriva vaccinării obligatorii străbat țara pentru a ajunge în capitală

Published

on

Șeful Tesla, Elon Musk, și-a anunțat susținerea pentru „Convoiul Libertății”, marșul pe care camionagii canadieni îl fac prin țară, pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii.

„Camionagiii canadieni sunt cei mai tari”, a scris șeful Tesla pe Twitter. Convoiul libertății este supranumele pe care marșul pe care camionagii din Canada îl fac spre capitala Otawa, în semn de protest pentru obligativitatea vaccinării impusă de Guvernul Trudeau.

Canadian truckers rule

— Elon Musk (@elonmusk) January 27, 2022

 

Protestul camionagiilor a fost întâmpinat cu entuziasm pe drumurile Canadei, zeci de clipuri circulând online care arată oameni salutând șoferii ce trec pe șosea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a impus obligativitatea vaccinării pentru șoferii de tir care trec granița în țara sa pe 15 ianuarie. Liberalul a criticat faptul că unii șoferi de tir au alte păreri și și le exprimă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„O minoritate marginală care este în drum spre Ottawa sau care susțin păreri inaceptabile pe care le exprimă nu reprezintă viziunea canadienilor care au fost alături unul de altul, care știu că urmarea științei și au inițiativa de a se apăra unul pe altul sunt cele mai bune căi pentru a ne asigura libertățile”, a spus Trudeau.

Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, și-a exprimat de multe ori opoziția față de vaccinarea obligatorie. El a spus, în trecut, că deși el și familia sa sunt vaccinați, obligativitățile impuse de stat în acest domeniu reprezintă o „eroziune a libertății”, scrie Bloomberg.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular