facebook
Connect with us

Noua Ordine Mondială pe înțelesul tuturor, în 7 etape și 8 imagini

Published

on

    RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!      

Vă prezentăm, în imagini, un rezumat explicativ mai mult sau mai puțin ipotetic al planului care se desfășoară în prezent în fața ochilor noștri pentru cei care s-au trezit recent și încă mai au probleme să vadă clar. Textul a fost scris de Jean-Jacques Crèvecoeur și grafica a fost creată de Le Grand Réveil.

 Noua Ordine Mondială pentru TOȚI – Sau cum să înțelegem ceea ce întâmplă în acest moment! Despre cele 7 etape care sunt programate (3 sunt deja terminate și a 4-a este acum în curs de desfăsurare…)

      

 FAZA 1 – Simularea unei amenințării și crearea fricii. (decembrie 2019 – martie 2020)

    Punerea în scenă a unei pandemii în China.   Uciderea a zeci de mii de bătrâni.   Umflarea numărului de cazuri și decese.   Poziționarea vaccinării încă de la început ca fiind singura soluție.   Concentrarea totală a atenției asupra lui Covid-19.   Rezultat, panică (aproape) generală

  

  

  

  

  

  

     FAZA 2 – Semănarea discordiei și a dezbinării. (martie 2020-decembrie 2020)

    Impunerea măsurilor coercitive inutile, liberticide și măsuri neconstituționale.   Paralizarea comerțului și a economiei.   Observarea supunerii unei majorități și a rezistenței unei minorități rebele.   Stigmatizarea rebelilor și crearea unei diviziuni orizontale.   Cenzurarea liderilor dizidenței.   Pedepsirea nesupunerii.   Generalizarea testelor PCR.   Crearea confuziei între cazuri, infectați, bolnavi, spitalizați și morți.   Descalificarea tuturor tratamentelor eficiente.   Menținerea speranței unui vaccin care să salveze vieți.   Rezultat: Exasperare, nerăbdare, dezbinare.

      

 FAZA 3 – Aducerea unei soluții perfide și mortale. (decembrie 2020 – iunie 2021)

    Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul de a atinge pragul de imunitate a turmei.Propunerea unui vaccin gratuit pentru toți.   Promiterea protecției și a revenirii la normalitate.   Stabilirea unui obiectiv de imunizarea turmei.   Simularea redresării parțiale a economiei.   Ascunderea statisticilor privind efectele secundare și decesele cauzate de injecții.   Prezentarea efectelor secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale” ale virusului și ale bolii.   Recuperarea noțiunii de variantă ca fiind o mutație naturală a virusului.   Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul atingerii pragului imunității de turmă.   Sancționarea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru exercitarea ilegală a îngrijirii și a vindecării.   Rezultat:îndoieli și sentimente de trădare în rândul vaccinaților, descurajare în rândul opozanților.

      

 FAZA 4 – Instalarea codul Apartheid și codului QR (iunie 2021-octombrie 2021)

    Organizarea voluntară a penuriei generale.   Impunerea pașaportului de vaccinare (cod QR), recompensând vaccinații, pedepsind nevaccinații.   Crearea unui Apartheid al privilegiaților împotriva celorlalți.   Retragerea dreptului de a lucra sau studia celor nevaccinați.   Retragerea serviciilor de bază celor nevaccinați.   Impunerea testelor PCR plătite nevaccinaților.   Rezultat: prima etapă a controlulului digital, sărăcirea opozanților.

  

  

       

 FAZA 5 – Stabilirea haosului și a legii marțiale. (noiembrie 2021 – martie 2022)

    Provocarea exploziei penuriei bunurilor și alimentelor.   Provoacă oprirea economiei reale și închiderea fabricilor și întreprinderilor.   Lăsarea șomajului să explodeze.   Impunerea celei de a treia doză de vaccin (rapel).   Reluarea asasinării bătrânilor care sunt încă în viață.   Impunerea vaccinării obligatorii pentru toți.   Amplificarea mitului variantelor, al eficacității vaccinurilor și a imunității de turmă.   Diabolizarea anti-vacciniștilor învinuindu-i pentru decese.   Arestarea liderilor opoziției.   Impunerea identității digitale pentru toți (cod QR): certificat de naștere, carte de identitate, pașaport, permis de conducere, card de asigurare de sănătate…   Instaurarea legii marțiale pentru a supune opoziția.   Rezultat: a doua etapă a controlului digital. Arestarea sau eliminarea adversarilor.

      

 FAZA 6 – Anularea datoriilor și dematerializarea (eliminarea) banilor (martie 2022 – septembrie 2022)

    Declanșarea prăbușirii economice, financiare și bursiere, prăbușirea băncilor.   Salvarea pierderilor băncilor folosind conturile clienților lor.   Declanșarea „Marii Resetări”.   Dematerializarea monedei (moneda digitală) .   Anularea datoriilor, împrumuturilor și a ipotecilor.   Impunerea portofelului digital. (Digital Wallet)   Confiscarea bunurilor imobiliare și a terenurilor.   Interzicerea tuturor medicamentelor (remediilor) la nivel mondial.   Confirmarea obligativității vaccinării semestriale sau anuale.   Impunerea raționalizării alimentelor și a unui mod de alimentație pe baza Codex Alimentarius.   Extinderea măsurilor la țările emergente.   Rezultat: a treia etapă a controlului digital. Extinderea N.O.M. pe întreaga planetă.

      

 FAZA 7 – Generalizarea creditului social și a controlului integral. (din septembrie 2022)

    Generalizarea unui sistem de credit social pe baza modelului chinezesc.   Implementarea sistemelor de control și monitorizare.   Militarizarea societății.   Eliminarea definitivă a adversarilor.   Activarea controlului bio-numeric al gândurilor, emoțiilor, fiziologiei și comportamentului.   Activarea genocidului cu ajutorul unor bio-nano-obiecte implantate.   Rezultat: a patra etapă a controlului digital. Genocidul, sclavia, zombificarea, sfârșitul aproape a întregii umanități.

     PLANUL NOII ORDINI MONDIALE SIMPLIFICAT

    Pandemie.   Variante.   Vaccinarea obligatorie.   Pașaportul de vaccinare.   Penurie mondială.   Atacuri cibernetice false.   LEGEA MARȚIALĂ.   Dispariția banilor fizici.   Venitul universal.   Credit social.   Transumanism.   SUPUNEREA COMPLETĂ.    Sursa: Invictuswebmedia.com 

Dan Negru, mesaj dur despre Fritz și ai lui: Zilele astea în Timisoara se inchid școli din cauza frigului din clase!  Când se închid școli, se deschid pușcării!

Published

on

    RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!      

Dan Negru se revoltă după ce actualul primar USR al Timișoarei a aruncat orașul în haos și frig. După ce a provocat înghețul în spitale, inclusiv în materinități, iresponsabilul Fritz, provenit din laboratoarele extremiștilor de stanga germani, a băgat și școlile în criogenie. Iată mesajul lui Dan Negru:

 „Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei   Am luat-o in râs și le-am spus că prietenii mei din copilărie ar arunca cu ouă după mine.   Zilele astea în Timisoara se inchid școli din cauza frigului din clase!   Când se închid școli, se deschid pușcării!   In 1718 se deschidea in Timisoara prima școală elementară din România. Azi se închide de frig!   Timișoara are unul din puținele licee din lume, Lenau,care a dat doi laureați de premiu Nobel: Herta Muller si Stefan Hell.   Orașul cu doi laureați de Nobel care au absolvit aceeași școală își inchide școlile de frig.   Asta e breaking news european!   Statul e obligat să asigure dreptul la viață, la sănătate, la educație. N-o mai face!   Statul inchide școli ca să deschidă pușcării!”

 De aproape două săptămâni, Colterm a coborât temperatura de plecare a  agentului termic în rețea, astfel că în apartamente, școli și spitale  temperatura ajunge la 12-16 grade. Colterm are datorii de aproape 300 de   milioane de lei către ANAF, bănci și furnizorii de combustibil. În  plus, Dominic Fritz are de achitat o amendă de 21 de milioane de euro pentru că nu a  cumpărat la timp certificatele verzi.  

Continue Reading

Rafila: Certificatul cu 3 doze va fi obligatoriu doar pentru călătoriile în UE

Published

on

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a afirmat, miercuri, că România este obligată să pună în aplicare certificatul de călătorie în Uniunea Europeană, valabil cu trei doze de vaccin Pfizer, Moderna sau AstraZeneca ori două doze de vaccin produs de Johnson&Johnson. Ministrul Sănătăţii a adăugat că asta nu înseamnă că aceleaşi criterii vor fi folosite şi în ţară, unde „trebuie să ţinem cont de măsurile epidemiologice, dar şi să păstrăm funcţionale sectoarele economiei”.

„Noi o să o luăm invers, să vă spun când vom renunţa la cel internaţional, când va exista o astfel de decizie la nivelul UE. Deocamdată avem o recomandare foarte clară a Comisiei Europene. Nu e o recomandare. Este o decizie, ca să ne înţelegem, pe care trebuie să o aplicăm. Şi la circulaţia în spaţiul Uniunii, deci cetăţenii din UE care trebuie să aibă un certificat care să includă vaccinarea cu trei doze, în cazul în care au încheiat schema de vaccinare cu mai mult de 270 de zile anterior. Vestea bună, dacă vreţi, este că toţi aceşti cetăţeni ai UE care posedă un astfel de certificat probabil că vor fi scutiţi la nivelul Uniunii, aşa este recomandarea, atât de carantină cât şi de testare. Noi o să îl punem în aplicare cât de repede putem, dar data limită este luna februarie şi, pe măsură ce Uniunea va lua decizia apropo de utilizarea acestui certificat, ne vom adapta şi noi acestor decizii ale UE. Deocamdată, de la începutul lunii februarie trebuie să ne adaptăm şi să utilizăm pentru circulaţia internaţională, nu în interior, un certificat care este valabil cu trei doze sau două doze, după caz, pentru că există şi vaccinare completă cu un singur vaccin, dacă ne referim la vaccinul Johnson şi atunci o să trebuiască şi noi să ne aliniem în aşa fel încât să existe o abordare unică la nivelul Uniunii, dar asta nu înseamnă că vom folosi aceleaşi criterii şi în interiorul ţării”, a afirmat Alexandru Rafila, întrebat miercuri într-o conferinţă de presă când renunţăm la certificatul de vaccinare, cel cu două doze.

Chestionat dacă va fi implementat în România certificatul cu trei doze, dacă în luna februarie se va ajunge la 70.000 de cazuri de infectare, Alexandru Rafila a răspuns: „Eu sper să nu ajungem la cele 70.000 de cazuri în luna februarie, dar nici nu pot să exclud acest lucru”.

„Noi suntem obligaţi de legislaţia UE să îl adoptăm pe cel pentru circulaţia persoanelor în interiorul Uniunii sau pentru cetăţenii Uniunii. În ceea ce priveşte utilizarea în interior, trebuie să luăm în considerare priorităţile de sănătate publică, dar şi celelalte priorităţi care ţin de funcţionarea economiei. Eu am avut o întâlnire foarte bună cu reprezentanţi ai unei părţi a industriei. A fost o întâlnire online care a avut loc ieri şi care a stabilit principiile unei colaborări astfel încât măsurile de sănătate publică să ţină cont de toate elementele care fac funcţională o societate, mă refer la aspectele economice şi sociale. Asta nu e o decizie pe care o ia ministrul Sănătăţii. Este o decizie care trebuie luată la nivelul Guvernului, după consultări cu toţi actorii sociali”, a completat ministrul Sănătăţii.

Continue Reading

Rusia a mărit trupele militare langă Nistru

Published

on

Șeful Serviciului de Informații și Securitate (SIS) din Republica Moldova, Alexandr Esaulenco, a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană Glavcom că Rusia și-a mărit efectivele de militari ruși care păzesc depozitului de muniții de la Cobasna.

„În primul rând, vorbim despre regiunea noastră separatistă: vorbim despre stânga Nistrului, vorbim de formațiuni militare ilegale, un grup operativ al trupelor ruse (GOTR), vorbim despre compoziția militară din jurul satul Cobasna. Din câte cunoaștem, protecția acestor depozite este acum întărită și înțelegem că acest factor este unul dintre elemenele-cheie în ceea ce privește utilizarea elementelor destabilizatoare în țara noastră”, a declarat Alexandr Esaulenco, transmite Unimedia.

Exercițiile militare din regiunea transnistreană s-au ales cu comentarii diferite din partea prim-ministre Republicii Moldova, Natalia Gavrilița și ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Dacă Gavrilița spune că Guvernul este la curent cu acestea și „pledează pentru pace și stabilitate în regiunea noastră”, Popescu le califică drept contraproductive, „care vin în contradicție cu legislația”.

„În Grupul Operațional al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova s-au desfășurat exerciții pentru pregătirea de luptă.

În total, în acestea au fost implicate aproximativ 100 de unități de echipament militar”, se anunță într-un comunicat de presă al Districtului militar Vest al Federației Ruse din data de 25 ianuarie.

Acestea au avut lov în timp ce tensiunile din Ucraina și Rusia cresc, iar liderii mondiali se declară îngrijorați de situația creată.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular