facebook
X
Connect with us

Ați mințit poporul cu excavatorul și ziarul „Adevărul”. Groparii nu mai fac față așa că au apelat la ziariștii de la „Adevărul” ca să sape gropile decedaților de Covid cu pixurile lor

Published

on

    RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!      

Propaganda morții dezlănțuită în presa de limbă română din țara noastră pare să aibă unul sau cel mult două centre de comandă unde niște băieți cu perciuni lungi se concurează zilnic cu ce titluri zbanghii să mai dea și ce să mai inventeze ca să merga turmele speriate la țarcul de vaccinare.

 Mie, mărturisesc, cel mai mult mi-a plăcut unul în care cică Nevaccinații dintr-o secție ATI își smulgeau măștile de oxigen și strigau „Vaccinați-ne!!!”. Eventual cu toate dozele odată. Nu m-am putut opri să mă gândesc cum ar suna un titlul similar, de care ar râde și curcile: Parlamentarii își smulg măștile de protecție în timp ce-și scot capetele pe geamul Jeep-urilor și strigă: „Arestați-ne!!!”.

 Cred că băiețeii și fetițele lui Mircea Toma ar putea scoate o broșură bunicică cu titlurile de-a dreptul demențiale din perioada asta, dacă și-ar face datoria să monitorizeze mass-media mituită și nu numai să se parfumeze admirându-și în oglindă uniformele de milițieni ai presei libere.

 O să vă mai servim cu asemenea titluri și imagini „bombă” ca cele din ziarul ”Adevărul”, unde excavatorul din Slobozia s-a teleportat în Bârlad – articole transmise de un cititor RTnews căruia îi mulțumim -, măcar că să râdem și noi de bronzații mediteraneeni și morteni din companiile tip Ruder Finn angajați pentru Operațiunea Șoc-Groază-Vaccinează.

 Vedeți și Mass Minciuna Media. TVR: Pacienți MORȚI așteaptă loc liber la ATI dar toate paturile GOALE sunt ocupate. CAPTURILE ZILEI

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News