facebook
X
Connect with us

Alina Gorghiu a recunoscut: Când te vaccinezi o faci pentru cei din jur, când mori de la vaccin o faci pentru tine însuți. GAFA ZILEI

Published

on

    RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!      

Într-o postare de vineri dimineața de pe pagina ei de Facebook, senatoarea PNL Alina Gorghiu îi îndemna pe bucureșteni să meargă să se injecteze cu seruri Covid la „Maratonul Vaccinării pentru Viață”. Am fi crezut că e o campanie anti-avort sau ceva legat de natalitate. Dar nu, ci în clasicul stil al propagandei de partid și de stat, vaccinarea era echivalată cu „salvarea de vieți” – iar nevaccinarea, probabil, cu „terorismul”, potrivit președintelui liberalilor, premierul demis Florin Cîțu.

 Unul dintre cei sceptici la vaccinarea Covid i-a adresat promotoarei înțepării Gorghiu întrebarea „Dacă mă duc să mă vaccinez, îm garantați în scris că răspundeți dvs. dacă pățesc ceva?”.

 Răspunsul venit din partea senatoarei PNL i-a lăsat mască atât pe entuziaștii, cât și pe scepticii vaccinării, deopotrivă: „Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”.

 O replică demnă să distrugă tot eșafodajul vaccinării altruiste „pentru cei din jur” și „pentru a scăpa de pandemie”! Păi dacă oricum murim pe cont propriu, de ce să ne mai injectăm în turmă? Nu ar fi mai bine să trăim tot pe cont propriu – corpul nostru, decizia noastră? Întrebări pe care Alina Gorghiu probabil nu și le-a pus, dar, realizând viralizarea „perlei” pe care a slobozit-o, a decis să șteargă atât răspunsul ei, cât și întrebarea cetățeanului îngrijorat.

 Vechea dilemă „Eu cu cine votez?” s-a transformat în noua întrebare „Și totuși, pentru mine cine răspunde?”. Ca și acum două secole, cei ce-și pun întrebări sunt trimiși de politicieni la plimbare. 

   

 

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News