facebook
X
Connect with us

Iulian Capsali: VICTIME ALE VACCINĂRII ÎNTR-O ȚARĂ CONDUSĂ DE CRIMINALI. Medicul Raluca Simona Gurgu și Preasfințitul Gurie al Devei și Hunedoarei

Published

on

    RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.      

Medicul   Raluca Simona Gurgu, neurolog la spitalul „Elias”, intrată în comă după   A TREIA DOZĂ de vaccin și un AVC devastator (am făcut public cazul ei  acum aproape o săptămână), a plecat la Domnul marți 19 octombrie.

 Preasfințitul   Gurie al Devei și Hunedoarei, răposat astăzi 21 octombrie, care ne-a  lăsat pe toți cei ce l-am cunoscut cu amintirea unui Părinte de o  bunătate și căldură copleșitoare, a fost devastat de Covid și a intrat  în comă DUPĂ A TREIA DOZĂ DE VACCIN (booster), iar nu după un singur  vaccin, așa cum apare în comunicatul Patriarhiei.

 Deci „forma  ușoară” promisă a fost fatală, iar Biserica a pierdut un slujitor  vrednic din cauza informațiilor oficiale și a campaniei de dezinformare  prin care se susține, ca unică formă de luptă împotriva acestui virus,  metoda vaccinării.

 Asta în timp ce în spitale medicii nu au cu  ce trata pe cei veniți cu forme mai grave de boală (în special  Tocilizumab), iar în farmacii lipsesc antiviralele, în România  dezvoltându-se o piață neagră a medicamentelor (Arbidol, Ivermectină,  Favipiravir) ca într-o țară eșuată, o colonie unde se fac experimente  medicale și în care va fi pus un ofițer (obedient) la conducerea  guvernului, fapt unic într-o țară civilizată în ultima jumătate de  secol.

 Dumnezeu să-i ierte și să-i primească în Împărăția Sa!

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News