facebook
X
Connect with us

Av. Gheorghe Piperea: Domnule general Ciucă, vă solicit degradarea comandantului acțiunii, numitul Arafat Raed, urmată de demiterea sa din toate cele 12 funcții pe care le deține în cadrul Statului român, inclusiv cea de șef al DSU

Published

on

    RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.      

În atenția domnului premier desemnat Nicolae Ciucă,

 Domnule general,

 Sunt   caporalul în rezervă Gheorghe Piperea, și vă solicit, cu toată  deferența, degradarea comandantului acțiunii, numitul Arafat Raed,  urmată de demiterea sa din toate cele 12 funcții pe care le deține în  cadrul Statului român, inclusiv cea de șef al DSU, care conține și o  aripă militară, compusă din pompieri, întrucât se face vinovat,  incremental, de infracțiunea de comunicare de date false și, respectiv,  de defetism.

 Astfel, numitul Arafat Raed a declarat în repetate  rânduri că România se află în stare de război, care necesită medicină de   dezastru.

 După regulamentele militare, medicina de dezastru nu e  neapărat despre bolnavi și răniți, ci mai ales despre menținerea  capacității de luptă a armatei. Deci, individul concret nu contează, ci  contează trupa.

 De aceea, decesul prin incinerare a unor oameni la  secțiile de ATI a putut fi tratat ca pierdere colaterală, de război.

 Eu  unul, caporal fiind, nu văd cu cine suntem în război. Probabil că  numitul Arafat Raed se crede în război cu cei 70% dintre românii care nu   s-au „imunizat” încă, dar mă gândesc că, totuși, nu poți fi în război  cu poporul pentru care te consideri șef și salvator.

  Deci, informația  vehiculată de numitul Arafat Raed nu e conformă cu adevărul. Vehicularea   și răspândirea ei este, însă, aducătoare de consecințe juridice (starea   de alertă se prelungește la infinit), economice (lumea intră în  faliment și sărăcește), sociale (lumea e scindată prin falii imense,  segregaționiste), psihologice (lumea moare sau înnebunește de frică ori  blazare) și sanitare (lumea este ținută la distanța de spitale și  medicamente, deși plătește CASS).

 Pe de altă parte, dacă informația e   adevărată, deci dacă suntem într-adevăr, în război, atunci numitul  Arafat Raed se face vinovat defetism, pentru că a afirmat în repetate  rânduri că Statul român e un stat eșuat, fiind încurajat în această  atitudine și de numitul Iohannis Werner Klaus, care a utilizat aceeași  sintagmă, pentru a crea impresia că chiar îi pasă de popor. Or, asta  demoralizează populația și, mai ales, trupele de războinici, slăbind, în   acest fel, capacitatea de luptă a țării.

 Vă rog să primiți, domnule general, asigurarea respectului meu deosebit.

 [acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare]

 Era să uit – Hai Liberare!

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News