facebook
X
Connect with us

Mugur Mihăescu șterge pe jos cu Dacian Julien Cioloș într-o baladă intitulată La Vie en Rosette. VIDEO

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.    

„Un securrrist francofonic care pârrrăște la Bruxelles/ Iată porrrtretul lui rrrebel/ Premier propus le Dacien”, cântă Mugur Mihăescu la începutul unei balade haioase inspirat din La vie en rose de Edith Piaf, după cum semnalează și Antena 3, fără a mai intra în detalile despre rozeta și genul fluid al lui Dacian Julien Cioloș, amintite în pamfletul video al comediantului, disponibil aici:

   

 Mugur Mihăescu a parodiat și spoturile pro-vaccinare ale lui Cîțu

 Mai mulți ex-miniștrii în frunte cu ex-premierul Florin Cîțu s-au filmat  încurajând vaccinarea. Mugur Mihăescu a făcut și el   un spot, în care îi parodiază pe miniștrii cabinetului Cîțu.

 „Vaccinul pentru mine conține 200.000 de locuri de muncă șterse cu  buretele într-o seară, un milion de oameni aruncați în sărăcie.”, spune  Mugur Mihăescu în clip.

  „Vaccinul, pentru mine, conține reacțiile aberante și ordonanatele  aberante prin care puteai fi săltat de pe stradă la o simplă suspiciune  că strănuți. Ah, și mai conține și vreo câteva sute de milioane de măști   neconforme care ne-au protejat.”, a mai spus actorul.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News