facebook
X
Connect with us

Jucătorul profesionist de baschet Brandon Goodwin admite că vaccinul anticovid de la Johnson&Johnson i-a pus capăt carierei sale. La doar 26 de ani, Brandon s-a ales cu afecțiuni respiratorii. Versiunea povestită chiar de el

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.    

Sezonul lui Brandon Goodwin, fostul fundaș de la Atlanta Hawks, s-a încheiat la începutul anului trecut din cauza unei „afecțiuni respiratorii minore”, potrivit unui raport al echipei din luna mai a anului trecut, relatează blogul sportiv Peachtreehoops  Hawks a avut o cursă intensă în postsezon până în finala Conferinței de Est, iar echipa a decis să nu-l mai aducă înapoi pe absolventul din Norcross după ce l-a recrutat pe Sharife Cooper și a semnat cu Delon Wright. De atunci, Goodwin nu a mai semnat cu nicio altă echipă din NBA.

  Recent, în cadrul unei transmisiuni pe Twitch, Goodwin și-a dezvăluit versiunea sa, iar totul începe cu faptul că a primit vaccinul anticovid.

  „M-am îmbolnăvit și nu mi-am revenit niciodată”, a spus Goodwin în stream, așa cum a fost postat pe YouTube de Cosign Zee. „Aveam mereu dureri de spate, eram pur și simplu super obosit în timpul meciurilor”.  Goodwin a folosit ca exemplu meciul back-to-back al lui Atlanta împotriva celor de la Philadelphia 76ers din 28 și 30 aprilie.

  „Frate, eram atât de obosit”, a spus el. „Simțeam că nu pot alerga în sus și în jos pe teren. Mă durea spatele”.

  Hawks a avut apoi o serie de trei meciuri acasă între 1-5 mai.

  „Spatele meu a început să mă doară foarte tare”, și-a amintit Goodwin. „Apoi, mi-am zis: ‘OK, trebuie să merg la doctor’. Atunci am aflat că aveam cheaguri de sânge. Totul în decurs de o lună”.

  Goodwin nu a lăsat apoi nimic în voia imaginației când a dezvăluit ce crede el că a cauzat problemele de sănătate.

  „Am fost bine până atunci”, a spus Goodwin. „Am fost bine până când am făcut vaccinul, am fost bine.”

  Cheagurile de sânge au fost raportate ca efecte secundare rare ale vaccinului anticovid de la Johnson & Johnson, potrivit CDC. RTnews a scris despre asta( aici și aici).  „Oamenii încearcă să vă spună: „Nu, nu este vorba de vaccin”. De unde știți?” a întrebat Goodwin. „Nu știi”.

  Într-un un alt clip de streaming pe Twitch (același link ca mai sus), Goodwin a dublat convingerea sa că vaccinul i-a cauzat problemele de sănătate.  „Da, vaccinul a pus capăt sezonului meu”, a spus Goodwin. „O mie la sută”.

  Fundașul a spus apoi că cineva din organizația Hawks l-a sunat în timp ce se afla în spital pentru a-l anunța că un comunicat de presă relata că starea sa de sănătate era la pământ.

  „‘Vom spune presei că sezonul tău s-a încheiat cu”, și-a amintit Goodwin. „Am zis: ‘La naiba. Cum? Ca și cum nici măcar nu știu, nici măcar nu știm despre ce este vorba’. Dar este orice. Nici măcar nu am de gând să intru în toate astea, frate. Încă îi iubesc pe cei de la Hawks. Iubire nebună pentru Hawks.”

  Goodwin a mai spus că știa că ar fi avut un impact asupra echipei dacă ar mai fi fost disponibil să joace pe final. În cele două sezoane petrecute la Atlanta, Goodwin a avut o medie de 5,5 puncte în 13 minute pe meci în 81 de partide. Goodwin a obținut un contract pentru un sezon complet cu Hawks pentru 2020-21 după performanțe remarcabile în sezonul precedent.

  „Ar fi fost mult diferit”, a spus Goodwin.

  „Nu știu unde joc în acest an. Nu am de gând să vă mint pe toți, nu știu. (The Hawks) au spus: ‘Nu spuneți nimic despre asta, nu spuneți nimănui’. Eu am zis: ‘frate, ce?'”.

  Goodwin, care a împlinit 26 de ani sâmbătă, a rămas optimist în ceea ce privește viitorul carierei sale de jucător pe pârtie.

  „Mă voi întoarce în curând în echipa cuiva”, a spus Goodwin. „Nu știu încă cine cu adevărat”.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News