facebook
X
Connect with us

Jucătorul profesionist de baschet Brandon Goodwin admite că vaccinul anticovid de la Johnson & Johnson i-a pus scurt-circuitat cariera. La doar 26 de ani, Brandon s-a ales cu cheaguri de sânge. Versiunea povestită chiar de el

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.    

Sezonul lui Brandon Goodwin, fostul fundaș de la Atlanta Hawks, s-a încheiat la începutul anului trecut din cauza unei „afecțiuni respiratorii minore”, potrivit unui raport al echipei din luna mai a anului trecut, relatează blogul sportiv Peachtreehoops  Hawks a avut o cursă intensă în postsezon până în finala Conferinței de Est, iar echipa a decis să nu-l mai aducă înapoi pe absolventul din Norcross după ce l-a recrutat pe Sharife Cooper și a semnat cu Delon Wright. De atunci, Goodwin nu a mai semnat cu nicio altă echipă din NBA.

  Recent, în cadrul unei transmisiuni pe Twitch, Goodwin și-a dezvăluit versiunea sa, iar totul începe cu faptul că a primit vaccinul anticovid.

  „M-am îmbolnăvit și nu mi-am revenit niciodată”, a spus Goodwin în stream, așa cum a fost postat pe YouTube de Cosign Zee. „Aveam mereu dureri de spate, eram pur și simplu super obosit în timpul meciurilor”.  Goodwin a folosit ca exemplu meciul back-to-back al lui Atlanta împotriva celor de la Philadelphia din 28 și 30 aprilie.

  „Frate, eram atât de obosit”, a spus el. „Simțeam că nu pot alerga în sus și în jos pe teren. Mă durea spatele”.

  Hawks a avut apoi o serie de trei meciuri acasă între 1-5 mai.

  „Spatele meu a început să mă doară foarte tare”, și-a amintit Goodwin. „Apoi, mi-am zis: ‘OK, trebuie să merg la doctor’. Atunci am aflat că aveam cheaguri de sânge. Totul în decurs de o lună”.

  Goodwin a dezvăluit ce crede el că a cauzat problemele de sănătate.

  „Am fost bine până atunci”, a spus Goodwin. „Am fost bine până când am făcut vaccinul, am fost bine.”

  Cheagurile de sânge au fost raportate ca efecte secundare rare ale vaccinului anticovid de la Johnson & Johnson, potrivit CDC. RTnews a scris despre asta( aici și aici).  „Oamenii încearcă să vă spună: „Nu, nu este vorba de vaccin”. De unde știți?” a întrebat Goodwin. „Nu știi”.

  Într-un un alt clip de streaming pe Twitch (același link ca mai sus), Goodwin a dublat convingerea sa că vaccinul i-a cauzat problemele de sănătate.  „Da, vaccinul a pus capăt sezonului meu”, a spus Goodwin. „O mie la sută”.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News