facebook
X
Connect with us

Deces fulgerător la un liceu din Costești, Argeș. O adolescentă de 16 ani s-a prăbușit în baia liceului. Medicii au găsit-o în stop cardio-respirator

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.    

Tragedie la un liceu din Costești, județul Argeș, după ce o adolescentă de 16 ani a căzut în fața colegilor săi. Eleva acuza dureri foarte puternice de cap, i s-a făcut rău pe hol după care s-a prăbușit în baia liceului. Profesorii au chemat ambulanța, medicii au dus-o la spital și au început manevrele de resuscitare, însă fără succes, scrie Antena3.  Există și o filmare de la locul unde a murit eleva. Se pare că fata a apucat să meargă la toaleta școlii, unde a leșinat și a fost găsită în stop cardiorespirator, nemaiputând fi resuscitată.

  „În ziua de 14 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă a unei unități de învățământ din Costești a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia.

  Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

  Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, a precizat IPJ Argeș. conform ePitești.ro  VIDEO cu locul unde a murit eleva AICI  

 Vom reveni cu amănunte

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News