facebook
X
Connect with us

Consilierul prezidențial pe Sănătate dr. Loreta Păun, izolată la domiciliu ca suspectă de Covid deși este dublu vaccinată și avea bucurii la doza trei. GHINION

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.    

Consilierul pe chestiuni de Sănatate al președintelui Klaus Iohannis, dr. Loreta Păun, este izolată la domiciliu, potrivit unor  surse Antena 3. O vaccinistă convinsă, Loreta Păun se bucura zilele trecute că începe vaccinarea cu a treia doză.

 Consilierul prezidențial spune că este contact direct al unui bolnav COVID dar este posibil să fie infectată cu coronavirus, conform Antena 3.  Medicul Diana Păun era așteptată la Stress Congres 2021 de la UMF  Carol Davila, dar a anunțat în ultimul moment că nu mai poate participa  fizic. 

 Eficiența vaccinurilor proslăvite de dr. Loreta îți spune, iată, cuvântul, pe propria ei piele.

 Loreta Păun: Medicul care nu se vaccinează nu este colegul meu

 „Nu poți să practici această meserie nobilă fără să cre„i cu tărie în  beneficiul pe care îl aduce știința și tot ce ține de cercetarea  științifică. Eu sunt absolut convinsă că vaccinul este singura noastră  șansă de a ieși din pandemie. Dacă există vreun medic care nu are  această convingere, nu este colegul meu. Eu nu pot crede că există  astfel de medici, și nu vorbesc de cei cu contraindicații clare. Din  punctul meu de vedere, dacă un medic nu se vaccinează și îi îndeamnă pe  alții să nu o facă, nu este medic și nu are ce căuta în această  meserie”, a declarat conf. dr. Diana Loreta Păun în cadrul dezbaterii  „Valul 4 al pandemiei COVID-19: impact, amenințări, soluții”, organizată de DC Media.

 Guvernul demis Cîțu trimite azi la Parlament proiectul de lege privind certificatul de vaccinare obligatoriu pentru personalul medical.

 „Vestea bună este că de astăzi începe vaccinarea cu doza a treia, pentru   cei care au mai mult de șase luni de la prima vaccinare. Mă bucur că  beneficiază în primul rând personalul medical, pentru că cunosc foarte  mulți colegi care abia au așteptat acest anunț și sunt convinsă că deja  sunt la centrele de vaccinare și practic își fac a treia doză, pentru că   ei au înțeles că numai fiind sănătoși pot susține sistemul medical și  pot ajuta pacienți care, din păcate, nu au înțeles că vaccinarea este  singura lor șansă.”, mai spunea Loreta la aceeași dezbatere, conform DC Medical.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News