facebook
X
Connect with us

Comisar-șef de poliție vaccinat cu Johnson, decedat subit. Profesor de istorie, moarte fulgerătoare pusă pe seama Covidului, fără a se preciza dacă era vaccinat. PÂNĂ UNDE SE VA MERGE CU OBLIGATIVITATEA?

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.    

Comisarul-șef de poliție Preda Aurelian din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Dâmbovița a murit subit la vârsta de numai 50 de ani. Acesta ar fi fost vaccinat cu serul Covid de la Johnson&Johnson, potrivit presei locale, iar explicația care se vehiculează e că ar fi fost infectat asimptomatic la momentul când a făcut „vaccinul” Covid. Însă, la fel de plauzibil este că era sănătos și boala i s-a declanșat ulterior vaccinării. Rămâne ca necropsia să stabilească cauza morții.

  Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița deplânge moartea colegului și trasmite un mesaj de condoleanțe familiei acestuia:

  „Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la vârsta de doar 50 de ani, a colegului nostru, comisar șef de poliție  PREDA AURELIAN din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care, la data de 11 octombrie, a trecut la cele veșnice.

  Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care, timp de 28 de ani, și-a îndeplinit cu onoare și dăruire atribuțiile de serviciu, întotdeauna fiind un bun camarad și un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de polițist.

  Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită.

  Drum lin spre ceruri, Relu!”, este mesajul transmis de IPJ Dâmbovița, citat de România TV.      În condițiile în care același guvern demis încearcă să precipite condiționarea medicilor și profesorilor de certificatul de vaccinare, amintim un alt caz de moarte fulgerătoare, acela al unui profesor de istorie. Liviu Constantin Mitache de la Colegiul Economic Virgil Madgearu din București a murit joi „în urma infectării cu noul coronavirus”, nefiind deocamdată cunoscut dacă era sau nu vaccinat cu serurile experimentale Covid, în condițiile în care una dintre cele mai cunoscute reacții adverse ale acestora este chiar dezvoltarea bolii.   

  

   Corpul profesoral al Colegiului Economic Virgil Madgearu din Capitală a redactat următorul anunț mortuar:

  

 „Cu inima grea de durere și fără putere de rostire, anunțăm vestea cutremurătoare a plecării din această lume a colegului nostru LIVIU CONSTANTIN MITACHE,

 profesor de istorie

  O asemenea veste este nu doar tristă, ci și tragică pentru oricine află de plecarea dintre noi a altui om, mai mult sau mai puțin apropiat. Cu atât mai mult, în momente precum acesta, ne putem simți solidari, ne putem uni spiritual într-o forță care nu doar să plângă, ci și să le arate celor din jur că nu suntem eterni. Dumnezeu să îl odihnească în pace pe colegul nostru și să-i întărească pe cei rămași încă o vreme pe acest pământ!”, au transmis colegii profesorului, citați de România TV 

   

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News