facebook
X
Connect with us

Președintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu este scos la tablă de Alianța Părinților: Afirmația dvs. conform căreia „vaccinarea este singura metodă dovedită științific care poate opri pandemia” nu este susținută nici de prospect nici de realitate

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!    

  Într-un comunicare publică a Alianței Părinților din România, președintele Colegiului Medicilor, controversatul Daniel Coriu, este contrazis cu datele unor savanți mondiali după ce acesta a formulat niște texte ieftine de propagandă vaccinistă nesusținute de știință și realitatea faptică. Redăm integral lecția oferită de Alianța Părinților pentru cursurile la care se vede că a lipsit Daniel Coriu: de bun simț și deontologie profesională. Titlul aparține redacției RTnews.

  

 Citiți și Câți bani a primit președintele Colegiului  Medicilor de la Big Pharma, inclusiv producători de vaccinuri Covid. De  ce doctorul Daniel Coriu, autor de știri false, nu-i poate judeca pe cei   peste 70 de medici care au făcut Apelul contra Dictaturii Covid

  

 Către: Colegiul  Medicilor din România

  

 În atenția  Domnului Președinte – Prof.  Dr. Daniel Coriu

  

  Domnule  Președinte,

  

 Alianța Părinților  își exprimă îngrijorarea cu privire la afirmațiile deosebit de  grave pe care le-ați făcut recent într-un  interviu acordat News.ro. Deși  admiteți faptul că vaccinul este un drept, nu o obligație, faceți  apoiaceastă  afirmație:

  

 Dacă  un lucrător în sănătate refuză  dreptul la vaccinare,  acest drept  de a refuza vine cu obligația testării,  suportate de către persoana care refuză testarea […. ]”

  

 Domnule Președinte, înrolarea  oamenilor într-un studiu clinic de fază III nu se face sub  amenințare și nici prin constrângere, ci pe bază de voluntariat.

  

 După cum știți,  toate vaccinurile anti-Covid-19 se află în faza de studiu  clinic,  nu au fost aprobate de FDA, au primit doar autorizare condiționată  de punere pe piață (care este provizorie) și se  află într-un proces de monitorizare suplimentară, lucru semnalat  în prospecte prin pictograma triunghi negru cu vârful în jos.

  

 Nu se poate  presupune că nu ați văzut prospectele vaccinurilor și că nu  aveți cunoștință de faptul că (spre exemplu) în prospectul  vaccinului de la Pfizer se menționează explicit că pentru  a confirma eficacitatea și siguranța vaccinului Comirnaty,  DAPP trebuie să depună raportul  final al studiului clinic în decembrie 2023.

  

 In documentul FDA  Safety Surveillance of COVID-19 Vaccines,(la care ați avut acces, cu siguranță) sunt menționate mai mult  de 25 de efecte adverse grave, iar lista este urmată de mențiunea:„este  posibil ca acestea să nu fie toate efectele secundare posibile ale  vaccinului; pot apărea efecte adverse grave și neașteptate”.

  

 In serul produs de  Pfizer motiv  pentru care DAPP trebuia sa furnizeze date suplimentare în lunile  ianuarie, aprilie și iulie 2021 (v prospect). sunt  prezenți doi excipienți care nu  au mai fost folosiți niciodată și pentru care nu există date de  siguranță (ALC-0315  și ALC-0159).

  

  Având în vedere  cele de mai sus, prudența este o atitudine de bun simț și este  perfect justificată.

  

 Este imoral și  ilegal să li se pretindă angajaților din orice domeniu să  participe la un studiu clinic aflat în desfășurare până la  sfârșitul anului 2023 dacă  ei nu doresc să se înroleze ca voluntari,  iar păstrarea locului de muncă să le fie condiționată de  acceptarea administrării unor seruri  experimentalecare, după cum s-a văzut deja, au multiple și grave efecte  secundare. Limitarea dreptului la muncă sau la liberă decizie  privind sănătatea personală a unei categorii sociale, indiferent  de motivele invocate, reprezintă un abuz inacceptabil și o  încălcare a legii.

  

 Afirmația dvs conform căreia „vaccinarea este singura metodă dovedită științific care poate  opri pandemia” nu  este susținută nici de informațiile prezente în prospect, nici de  datele experienței.

  

 În prospecte este  menționat explicit faptul că nu  se cunoaște impactul vaccinării asupra răspândirii virusului  SARS- COV 2 în comunitate,  iar European Medicines Agency spune clar că „nu  se știe dacă vaccinarea va întrerupe circulația virusului în  colectivitate”.

  

 Într-un răspuns  recent al Ministerului Sănătății la o solicitare de informații  de interes public formulată de postul de televiziune Antena3, se  afirmă, de asemenea, explicit:

  

 Pentru  că vaccinurile împotriva COVID-19 au fost dezvoltate relativ  recent, la acest moment nu se poate preciza cu certitudine care este  perioada protecției” și  „Perioada de timp în care suntem  protejați după vaccinare poate fi stabilită doar prin observarea  îndelungată a voluntarilor cărora le-a fost administrat vaccinul  în cadrul studiilor clinice”.

  

 Deci,  „observarea VOLUNTARILOR”,  adică a persoanelor care s-au oferitde bună voiesă participe la studiile clinice,  nu care au fost constrânse prin diverse mijloace.

  

 Accesarea  oricărui serviciu de sănătate este opțională; refuzul  exercitării unui drept nu poate atrage după sine o pedeapsă  (testarea pe cheltuială proprie).

  

 Prezentarea unui  test RT-PCR negativ, pe care doriți ca personalul medical să-l  plătească din buzunarul propriu, este complet irelevantă știut  fiind faptul că rezultatul este dependent de numărul de cicluri de  amplificare folosit și că numărul de rezultate fals pozitive este  foarte mare, acest test nefiind creat în scop diagnostic.

  

 In plus, irelevanța  testării ați menționat-o chiar dvs: „Să  nu uităm că testarea  nu exclude ca persoana respectivă, chiar testată, să transmită  boala”.

  

 Doriți să impuneți  testarea personalului medical pe cheltuială proprie în condițiile  în care la  data de 21 iulie 2021, pe pagina web a guvernului american, CDC  a anunțat că începând cu 1 ian 2022 va renunța la testele RT-PCR din cauza numărului mare de rezultate fals-pozitive pentru  coronavirus și a incapacității de a distinge între covid și gripa obișnuită.

  

 În  cadrul interviului acordat News.ro ați mai afirmat că: „trebuie  să ne uităm în Franța unde există lege despre obligativitatea  vaccinării personalului medical” [….]„să  ne uităm în Statele Unite unde spitale private sau publice obligă  personalul la vaccinare.

  

 Într-adevăr,  „trebuie  să ne uităm în Franța”  pentru a învăța din greșelile ei. În anul 1998 s-a derulat în  Franța o campanie masivă de vaccinare cu vaccinul împotriva  hepatitei B. Ca urmare a acelei campanii, medicii au fost vaccinați,  probabil, în procent de 100%. Treptat au început să apară cazuri  de scleroză multiplă. Au fost 24.000 de cazuri de scleroză  multiplă, din care 8000 invalidante. Studiile au arătat că există  o similitudine moleculară între structura virusului hepatită B și  structura tecii de mielină umană, iar anticorpii împotriva  virusului hepatită B pot să devină autoanticorpi împotriva tecii  de mielină.Victimele s-au constituit într-o asociație care a  acționat în judecată oficiali ai Ministerului Sănătății și au  câștigat procesul.

  

 Credem  că și în România trebuie să vină momentul răspunderii penale  individuale pentru decizii care au dus la pierderi de vieți  omenești.

  

 Faptul  că dați ca exemple de bune practici situații care constituie  flagrante încălcări ale drepturilor pacientului, ale drepturilor  și libertăților individuale (chiar dacă acele exemple vin din  Franța sau din SUA) este mai mult decât îngrijorător. Exemplul  Franței – care se află în pragul unui război civil din cauza  încălcării drepturilor și libertăților cetățenești – este  cel puțin neinspirat.

  

 În prezent se  știe cu certitudine că persoanele vaccinate se pot infecta, că ele  poartă și transmit virusul în colectivitate, că pot face boala și  pot deceda de covid.

  

 Recent, dl. dr  Adrian Marinescu (medic infectionist- Spitalul Matei Balș) adeclarat  că jumătate din populația României este imunizată natural și că  – în ciuda estimărilor pesimiste inițiale – această imunitate,  instalată la nivel celular, este de lungă durată. Același  medic a confirmat faptul că persoanele vaccinate se pot infecta și  pot transmite infecția.

  

 La 28 iulie 2021,  directorul CDC,Rochelle  Walensky, a declarat că studiile recente arată că persoanele  vaccinate care se îmbolnăvesc de covid au  aceeași încărcătură virală cu cele nevaccinate și pot  transmite infecția în comunitate.

  

 Argumentul  conform căruia persoanele nevaccinate ar constitui un pericol pentru  cele „imunizate” reflectă o evidentă ruptură logică. Este  ilogic ca oamenii nevaccinați să fie tratați ca și cum ar fi  bolnavi sau ca și cum alegerea lor ar fi una moral greșită.

  

 Un fenomen care nu  poate și nu trebuie să fie ignorat este evoluția lucrurilor înțările  cele mai vaccinate, țări care se confruntă cu numărul cel mai  mare de noi infectări și unde persoanele vaccinate sunt cele mai  vulnerabile la infecția cu varianta Delta.

  

 Conform  datelor furnizate de CDC, 75% dintre persoanele infectate cu varianta  Delta într-un focar din Massachussets erau  complet vaccinate.

  

 Conform  datelor oficiale, în New South Wales (Australia), la 25 iulie 2021  erau 141 de persoane spitalizate, iar dintre acestea 43 se aflau la  ATI, necesitând ventilație. Toate  aceste persoane erau complet vaccinate, cu excepția uneia, care  primise o singură doză.

  

 La  1 iunie, peste 99% din populația Gibraltarului era complet  vaccinată. De la acea dată și până în prezent, Gibraltar  înregistrează o rată de creștere de peste 2500% a numărului de  noi cazuri de covid pe zi!

  

 Statul  Israel este în pragul unui nou lockdown,în ciuda succesului campaniei de vaccinare. Numărul  de infecții noi crește exponențial, aproximativ jumătate dintre  cazurile grave fiind persoane complet  vaccinate, iar decesele se înregistrează majoritar în rândul  persoanelor vaccinate.

  

 De  ce dovezi mai este nevoie pentru a se trage concluzia că afirmația„vaccinarea  oprește pandemia”este neadevărată și că, departe de a fi soluția, vaccinarea a  devenit problema (după cum au avertizat personalități științifice  marcante)?

  

 De  ce dovezi mai este nevoie pentru a se admite faptul că nici  afirmația conform căreia „persoanele  vaccinate nu fac forme grave” nu  este adevărată?

  

 Profesorul  Luc Montagnier a avertizat încă de anul trecut cu privire la faptul  că vaccinarea va determina apariția unor noi variante, din ce în  ce mai virulente.

  

 Recent,Robert  Wallace Malone virolog și imunolog american, inventatorul  tehnologiei ARNm,a declarat că valul de noi infectări cu care se confruntă țările  cele mai vaccinate este cauzat de vulnerabilitatea persoanelor  vaccinate la care se constată fenomenul de amplificare a dependenței  de anticorpi (fenomen anticipat de prof. Montagnier cu un an în  urmă).

  

 Datele  experienței arată, deci, cănici eficacitatea, nici siguranța acestor seruri nu au fost  „dovedite științific”. Asigurările  triumfaliste conform cărora „vaccinul este sigur și eficient”  nu pot fi susținute prin niciun argument.

  

 Informațiile  publice furnizate de INSP arată că în România peste 23.800 de  persoane care erau vaccinate cu prima dozã de ser anti-COVID au fost  confirmate cu infecție cu virusul SARS-COV-2 până la 5 iulie 2021,  iar 4.990 de persoane care erau vaccinate cu ambele doze, au fost  confirmate cu infecție până la aceeași dată.

  

  INSP  menționează că „nu există nicio legătură de cauzalitate între  decese și vaccin”, dar nu furnizează niciodată informații  despre mijloacele științifice, număr de autopsii, etc, prin care  s-a ajuns la acestă concluzie. Adică ni se oferă numai afirmații,  nu și dovezi.Informațiile  din aceeași sursă arată că până la 5 iulie 2021 au decedat 492  de persoane după prima doză de vaccin și 109 persoane au decedat  după a doua doză.

  

 Realitatea  contrazice discursul oficial.

  

 Inițial,  în confuzia existentă, simpla executare a ordinelor a fost  -oarecum- scuzabilă, dar orice medic are obligația profesională de  a-și folosi experiența  personală și gândirea critică pentru a reevalua situația atunci  când constată că

  

 O  dată cu apariția efectelor secundare grave (tromboze, infarct,  paralizii, deces), la ore, zile sau săptămâni după vaccin, la  pacienți tineri, sănătoși, singura preocupare a CNCAV a fost  aceea de a nega orice legătură între vaccin și respectivul efect  secundar, chiar dacă el figurează în prospect ca posibil, iar dl.  dr Valeriu Gheorghiță vorbește, fără scrupule, despre  perspectiva vaccinării copiilor începând de la 6 luni. Ce anume ar  justifica o asemenea decizie?

  

 Vaccinarea copiilor, inclusiv a celor de la 12 ani în sus, este  iresponsabilă și inutilă.

  

Pe  baza căror argumente științifice ar trebui vaccinată o grupă de  vârstă cu risc 0?  

  

 Argumentul  conform căruia copiii trebuie vaccinați pentru că ei sunt vectori  de transmitere a bolii spre categorii vulnerabile de adulți este  profund neetic. O grupă de vârstă nu poate fi expusă la riscurile  efectelor adverse pentru a proteja altă grupă de vârstă. Conform  definitiei CDC a vaccinului – „Vaccine:  A product that stimulates a person’s immune system to produce  immunity to a specific disease, protecting the person from that disease”.  Deci, persoana  vaccinată trebuie să fie cea protejată, nu  o alta.

  

 Aceleași  date arată că, la vârste mai mici de 20 de ani, rata de  supraviețuire la COVID-19 este de 99,997%. Potrivit  statisticilor CDC copiii  prezintă un risc statistic zero pentru COVID-19”.

  

 Connecticut  a raportat în primele zile de la începerea vaccinării 18 cazuri de  miocardită în rândul adolescenților care au primit un vaccin  COVID. Vaccinarea  Covid a făcut, deja, victime în rândul copiilor. Astfel,  raportările privind vătămările provocate în rândul copiilor cu  vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani au  crescut cu mai mult de trei ori în decurs de o săptămână,  potrivit datelor VAERS, după  începerea vaccinării.

  

 Refuzăm  să credem că nu aveți aceste informații.

  

 La  noi s-au înregistrat cazuri de miocardită, infarct, tromboze și  decese la tineri vaccinați, legătura cu vaccinul fiind negată  imediat de către autorități, dar fără furnizarea vreunei dovezi  în acest sens. Legătura dintre afectările cardiace și vaccin a  fost negată de CNCAV și INSP până când a fost recunoscută și  inclusă în prospect chiar de către producător.

  

 Ca  medici aveți, fără îndoială, acces la informații, așa cum au  și cetățenii obișnuiți ai acestei țări. Aveți, desigur, și  deprinderea de a studia și de a vă informa pentru a fi la curent cu  noutățile științifice care apar, mai ales pe teme de interes  global, precum infecția cu Sars-Cov 2 și vaccinarea.

  

 Este,  deci, imposibil de crezut că nu ați avut acces la informațiile de  pe site-ul guvernamental al UK, care arătau că, pentru perioada 9  dec 2020 – 15 apr 2021, bilanțul era: 626.087 reacții adverse  raportate și 847 decese post vaccin. CDC a indicat o creștere cu  6000% a deceselor între 01.01.2021- 31.03.2021 în SUA.

  

 Aceste  cifre ar fi trebuit să determine încă din aprilie o schimbare de  strategie. Pentru  situația existentă la nivelul UE, Eudra-  Vigilance a  înregistrat până la 10 apr 2021 un număr de 6.662 de decese.

  

 Datele VAERS publicate de CDC au arătat un total de 441.931 reacții adverse  raportate la toate grupele de vârstă în urma vaccinurilor COVID,  inclusiv 6.985 de decese și 34.065 de reacții adverse grave între  14 decembrie 2020 și 25 iunie 2021.

  

 Până  la data de 19 iunie 2021, Eudra-Vigilancea înregistrat 15.472 de decese și 1.654.407 reacții adverse. Până  la 31 iulie 2021, aceeași bază de date a înregistrat 20.525  decese după vaccin și 1.960.607 efecte adverse raportate.

  

 Aceste  cifre, aflate în continuă creștere, ar fi trebuit să constituie  semnale de alarmă. 

  

 Number  of women to lose their unborn child after having the Covid Vaccine  increases by 366% in just six weeks

  

 Raportul  Agenției de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate (MHRA) semnalează între 9 decembrie 2020 și 7 martie 2021, o creștere  enormă a ratei avorturilor spontane în Marea Britanie, cu 366%,  avorturi produse la șase săptămâni după vaccinarea anti-COVID.

  

 Aveați  obligația de a ține seama în acțiunile dumneavoastră de evoluția  lucrurilor și de aceste date oficiale.

  

  In  loc de asta, au fost emise în mod iresponsabil Recomandările din  data de 26 ianuarie 2021 ale Ministerului Sănătățiiprecum  și broșura  de informare trimisă către medicii de familie din  România cu referire la „siguranța  vaccinurilor covid pentru femeile însărcinate”.

  

 Mai multe state  americane și Japonia au interzis persoanelor vaccinate să doneze  sânge și nu mai folosesc plasma convalescentă de la persoane  vaccinate. La baza acestei decizii stau concluziile Studiului de  biodistribuție a vaccinurilor ARNm, obținut de la autoritățile  japoneze de profesorul Bridle și alți cercetători din cadrul  University of Guelph, Ontario. Datele din raport arată că:  „proteina  spike din vaccinul anti-Covid poate avea efecte grave la nivel  micro-vascular și poate produce leziuni în ficat, inimă și creier  în forme care nu au fost evaluate în testele clinice de siguranță”.

  

 Apariția acestor  informații, la care ați avut acces permanent și pe care aveți  obligația să le dețineți, ar fi trebuit să ducă la încetarea  imediată a vaccinării populației.

  

 Contrar  logicii bunului simț și în contradicție flagrantă cu etica și  deontologia medicală, populația României este îndemnată, în  continuare, „să se imunizeze” chiar și după ce a devenit  evident că aceste serurinu  asigură imunitate, nu garantează „o forma mai ușoară de boală”  în cazul infectării, produc efecte adverse grave, pot duce la decesși nu împiedică transmiterea virusului în comunitate.

  

 MHRA,  INSP, site-uri guvernamentale.Vă  rugăm să observați faptul că am citat numai surse oficiale pentru  toate informațiile: prospectele vaccinurilor, FDA,VAERS, EMA, CDC,  Eudra-Vigilance,

  

 În interviul  acordat News.ro ați mai afirmat:

  [……]Sigur,  poate noi toți, medicii, autoritățile, presa, ar trebui să facem  ceva mai mult pentru o informare corectă a populației,  alfabetizare, cam așa ceva ar trebui să facem, fiecare om să  înțeleagă un mesaj corect, un fel de traducere a  informației…[….]…s-ar  putea ca noi, care vorbim despre dovezi științifice, să avem un  limbaj mult prea plictisitor [….]statul român are obligația de a  asigura prin politici de sănătate protecția pacienților.  Și cum face acest lucru? În primul rând, prin  vaccinare[….].  

  

 Exact  dovezile științifice sunt cele care lipsesc. Domnule Președinte,  nu de alfabetizare este nevoie, ci de onestitate. Este nevoie ca  cetățenii României să fie tratați cu respectul datorat unor  ființe raționale, înzestrate cu discernământ, capabile să  analizeze critic datele experienței, realitatea înconjurătoare și  informațiile venite din surse științifice de autoritate  incontestabilă.

  

   1 – În România nicio  intervenție medicală nu poate fi obligatorie. Orice  cetățean român are dreptul să refuze sau să oprească orice  intervenție medicală (drept prevăzut în Legea  drepturilor pacientului Legea  nr. 46/2003, art.13).

  

 2 -  Legea privind reforma în domeniul sănătății (nr.95/2006)  stipulează că medicul trebuie să acționeze respectând voința  pacientului și dreptul acestuia de a refuza ori de a opri orice  intervenție medicală asupra sa – Art.382.(1).

  

 3 – În România,  Constituția garantează drepturi individuale care împiedică  legiferarea oricăror acte medicale obligatorii. Orice  persoană are dreptul la integritate fizică (Art.22),  libertatea individuală este inviolabilă (Art.23)  și orice persoană are dreptul să dispună de ea însăși  (Art.26).

  

 4 – Codul  Civil garantează integritatea și autodeterminarea persoanei.  Integritatea fizică și autodeterminarea oricărei persoane sunt  garantate si ocrotite in mod egal de lege – Art.  61.(1).  Corpul uman este inviolabil. Orice persoană are dreptul la  integritate fizică –Art.  64.(1),(2).

  

 Din dreptul  internațional

  

 1 -  Convenția de la Oviedo prevede  ca regulă de bază suveranitatea principiului consimțământului  liber și informat (Art.5) și primatul interesului binelui persoanei  față de interesul general al societății sau științei (Art.2).  Convenția este un tratat al Consiliului European ratificat de țara  noastră prin Legea nr. 17 din 22 februarie 2001.

  

 2 – Codul Nurenberg  și numeroase alte tratate internaționale precum Declaration of  Geneva, Belmont Report, Declaration of Helsinki, susțin  autodeterminarea persoanei și necesitatea consimțământului  informat.

  

  

 Comitetul  Director al Alianței Părinților

 Președinte:  Cristian Filip

 Prof Popa Olimpia -  Director Departament Educație-Sănătate Av Marina Ioana  Alexandru – Director Departament Juridic  10.08. 2021

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News