facebook
X
Connect with us

Senatorul american Ron Johnson: Datele din Israel arată că 84% dintre noile cazuri de infectări Covid provin de la persoane vaccinate anti-Covid. Fauci a finanțat experimente la Wuhan și ar trebui urmărit penal, adaugă senatorul Rand Paul

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!    

Senatorul american Ron Johnson a dezvăluit că datele provenite din Israel arată că 84% dintre noile cazuri de infectări Covid provin de la persoane vaccinate anti-Covid. Iar asta, după ce un alt senator, Rand Paul, anunțase că solicită Departamentului de Justiție al SUA să îl urmărească penal pe dr. Anthony Fauci pentru că a mințit Congresul, informează pagina web Humans are Free  

 Șeful Institutului Național de Alergologie și Boli Infecțioase, dr. Anthony Fauci, e acuzat că a finanțat cercetări periculoase de tip „gain-of-function” în Wuhan, China, după care a mințit sub jurământ atunci când a depus mărturie pe această temă în fața Senatului SUA.  

  

   

   

 În timpul discuției televizate din dimineața zilei de 22 iulie 2021, senatorul Ron Johnson a relatat despre eșecurile „vaccinurilor” Covid:  

   „Nu pot explica toate astea în detaliu, tot ce știu e că ceva a luat-o razna cu totul. Încerc să caut răspunsuri. Pentru mine, lucrurile pur și simplu nu se leagă… Tocmai am primit în această dimineață date provenind din Israel. Conform acestora, aproximativ 84% din populație s-a vaccinat. Dar noile cazuri de Covid din Israel se întâlnesc în proporție de 84% la persoane vaccinate. Se pare că „vaccinul” Pfizer nu funcționează la varianta Delta a noului coronavirus”, a dezvăluit senatorul american. 

    O statistică uluitoare!

    

  

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News