facebook
X
Connect with us

Lucian Mîndruță îi ia în batjocură pe românii care critică noile buletine electronice emise de autorități: Să punem codul numeric personal exprimat prin versete din Cărțile Sfinte

Published

on

Jurnalistul Lucian Mîndruță și-a exprimat opinia față de românii care au criticat formatul noilor buletine electronice emise de autorități. Noile cărți de identitate nu mai au imprimat tricolorul, iar în loc de „sex“ este trecut termenul „gen“.

„Ce să punem pe noul buletin, să fie toată lumea mulțumită:

Tricolorul românesc înfășurat într-un steag tricolor, pe un postament tricolor și în spate cu o clădire tricoloră în forma Columnei lui Decebal, furată de Traian din Dacia. Se știe.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sexul, cu detalii anatomice.

Codul numeric personal exprimat prin versete din Cărțile Sfinte.

O declarație pe propria răspundere că posesorul își iubește tara, așa cum e ea, întrucât e perfectă și nu poate fi criticată.

La mențiunea “popor” se va trece “cel mai inteligent, ospitalier și iarăși inteligent din lume”.

Steagul dacic, dar cu specificarea că lupul era straight și se uita DOAR după lupoaice.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dar cel mai important, absolut esențial și în același timp în acord cu obiceiul pământului, să punem pe noul buletin și…100 de euro șpagă.

Gata. E toată lumea de acord?“, a scris Lucian Mîndruță.

Alianța pentru Unirea Românilor a criticat noile buletine electronice

Partidul AUR a criticat, într-o postare de pe pagina oficială de Facebook, noile buletine de identitate propuse de statul român. Subiectul a fost adus în discuție de R3media, după ce am evidențiat că pe noile acte „sexul” a fost înlocuit de „gen” și în dreptul României apare steagul UE.

Noile carduri vor fi emise de probă, doar la Cluj Napoca, pentru următoarele șase luni.

Într-o intervenție la B1 TV, liderul AUR, George Simion, a spus că „genul” a devenit o întreagă filozofie și că se dorește înlocuirea unei realități obiective cu una care ține de părerea proprie.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Sunt niște întrebări pe care le-am adresat public. Mi se pare normal ca, atât timp cât pe noile cărți de identitate apare steagul UE, să fi apărut, ca o formă de respect și de afirmare a identității naționale, și steagul tricolor.

E cel puțin bizar faptul că nu apare tricolorul, faptul că acest subiect nu a pus în dezbatere publică. Au fost niște dezbateri chiar organizate de cei de la PSD, care sunt perfect aliniați la ceea ce dictează de multe ori Bruxellesul, dar nu s-a prezentat public că asta e forma de carte de identitate propusă și dacă suntem sau nu de acord. Nu a întrebat nimeni. Noi am pus niște întrebări legitime…”, a declarat George Simion, pentru B1 TV – citește mai mult AICI.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News