facebook
X
Connect with us

Ce se află în sângele celor vaccinați. Laura Lynn și dr. Charles Hoffe explică într-un VIDEO devenit VIRAL

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!    

Un doctor canadian a anunțat că a descoperit cheaguri de sânge la  majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că  perspectivele sunt „ foarte sumbre”.

 „Încerc să adun în continuare mai  multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție până acum,  62% dintre ei (vaccinații) prezintă semne de coagulare, ceea ce înseamnă   că cheagurile sangvine nu sunt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea  persoanelor (vaccinate) au cheaguri de care nu știu.”

 Această declarație  îi aparține dr. Charles Hoffe de Lyton, din provincia canadiană Columbia   Britanică, și a fost făcută într-un interviu cu ziarista creștină din  Vancouver, Laura-Lynn Tyler Thompson, și relatată de noi în articolul AVERTISMENT – 62% dintre vaccinații anti-Covid fac cheaguri de sânge. Ce e mai rău de abia acum urmează.

 Filmarea a devenit virală și o prezentăm și noi aici.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News