facebook
X
Connect with us

ACEȘTI BOLNAVI CARE NE CONDUC. Arafat, pe urmele lui Ceaușescu, vrea ca patronii cluburilor să-și ”toarne” clienții nevaccinați la autorități, altfel le promite amenzi usturătoare

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!    

Arafat propune ca organizatorii cluburilor sau discotecilor care permit accesul persoanelor nevaccinate, să fie amendate. Șeful DSU nu se oprește aici, ci declară că este de datoria organizatorilor să anunțe autoritățile dacă apar cumva persoane nevaccinate în spațiile respective, potrivit știrile ProTV.  Iată declarația aberantă a șefului DSU: 

  Organizatorul trebuie să înțeleagă foarte clar, el sau cine organizează va fi amendat și amenzile nu sunt mici în aceste condiții. Dacă undeva unde clar trebuie să intre numai vaccinați nu se controlează, orice persoană de acolo cu simțul civic poate să pună mâna pe telefon și să anunțe. Și acest lucru chiar îl recomand. Dacă cineva intră într-o zonă unde se știe că trebuie să intre numai vaccinați și vede că nu se controlează deloc și nu se întreabă de hârtie, de orice dovadă dacă ești vaccinat, înseamnă că organizatorul încalcă regulile și legea. Și aici clar se pot sesiza organele de control, organele de control vin, verifică, dacă găsesc persoane nevaccinate acolo, care nu pot proba vaccinarea, prin sondaj, se poate persoana respectivă să fie amendată conform legii”.

  „Dacă ajungem și spunem, da, doar vaccinați și ei încalcă regulile și lasă pe oricine să intre, riscul este să vedem că măsurile sunt ineficiente și să reia alte măsuri mai stricte. Rugămintea din partea noastră este ca ei să aplice regulile și să verifice și să se asigure că cei care intră sunt persoane care dețin dovada vaccinării”, a continuat Arafat.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News