facebook
X
Connect with us

Declarația Zilei: Vedem acum că este posibil, dacă te infectezi după vaccinare, să transmiți mai departe virusul, a recunoscut directoarea CDC, încercând să motiveze astfel reintroducerea purtării măștilor chiar și de către vaccinați

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!    

Directoarea CDC Rochelle Walensky a spus că, potrivit ultimelor studii, persoanele vaccinate care se infectează cu Covid au exact aceeași încărcătură virală ca cele nevaccinate, fiind, astfel, posibil să transmită virusul și altora. 

    

   CDC avertizează că noul coronavirus ar putea fi la câteva mutații distanță de a eluda vaccinurile

    SARS-CoV-2 ar putea fi la „doar câteva mutații” distanță de a fi capabil să eludeze vaccinurile, a avertizat marți directorul CDC, dr. Rochelle Walensky.

    Walensky a declarat că actualele vaccinuri sunt eficiente împotriva cazurilor grave de coronavirus, inclusiv cele cauzate de variantele sale cunoscute, dar că răspândirea sa continuă ar putea permite bolii să sufere mutații care să depășească „protecția” oferită de injecții.

    „Cea mai mare îngrijorare care cred că ne frământă pe noi, cei din domeniul sănătății publice și al științelor, este că virusul și eventualele sale mutații … [au] potențialul de a eluda vaccinul nostru în ceea ce privește modul în care ne protejează de boli grave și de deces”, a declarat Walensky în cadrul unei conferințe de presă potrivit The New York Post.    Astfel, se confirmă ceea ce RTnews arată deja de multă vreme:

   

   

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News