facebook
X
Connect with us

Proces bombă: Un informator al guvernului SUA spune că vaccinul împotriva coronavirusului a provocat moartea a cel puțin 45.000 de persoane

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!    

Un informator al Guvernului SUA, care lucrează în domeniul analizelor datelor din Sănătate, a dezvăluit că sunt cel puțin 45.000 de decese survenite în urma vaccinului experimental anticovid, potrivit LifeSite.  Acest anunț dramatic a fost făcut la începutul acestei săptămâni de către avocatul Thomas Renz, cu sediul în Ohio, în cadrul turneului ReAwaken America Tour al lui Clay Clark din Anaheim, California. Renz rămâne un avocat principal în mai multe cazuri importante intentate împotriva agențiilor federale legate de fraudă și de încălcarea drepturilor la libertate medicală.  

  „Azi depun actele la tribunalul federal”, a spus Renz în fața mulțimii entuziaste. Această depunere se bazează „pe o declarație sub jurământ, sub amenințarea sperjurului”, a unei femei expert denunțător care a atestat „că au existat cel puțin 45.000 de decese din cauza acestui vaccin„. 

  Mai mult, aceste cifre „se bazează pe numărul de persoane care au murit în decurs de trei zile de la administrarea vaccinului într-un singur sistem care raportează guvernului federal”. 

  Renz a continuat să explice că „se pare că există în jur de 11 sau 12 sisteme care raportează decese și vătămări către guvern”, iar propria sa estimare arată că cifrele reale sunt „imens de mari” chiar și peste cele 45.000 de decese, chiar dacă nu poate dovedi îndată acest lucru. 

  Potrivit datelor complete, din toate sistemele de raportare, întreabă Renz, „câți au murit cu adevărat? Și de ce se mușamalizează acest lucru? Acești oameni ucid oameni. Aceasta este cel puțin complicitate. Oamenii trebuie să fie în închisoare”.  

  Moțiunea depusă a fost înaintată în numele America’s Frontline Doctors (AFLDS) împotriva lui Xavier Becerra, secretarul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA, radical pro-avort, și a fost depusă în numele America’s Frontline Doctors (AFLDS). Aceasta solicită „o ordonanță preliminară împotriva pârâților, prin care să li se interzică să continue să autorizeze utilizarea de urgență a așa-numitelor [‘vaccinuri’] … și să acorde aprobarea completă a Administrației pentru Alimente și Medicamente (‘FDA’) pentru vaccinurile” legate de următoarele trei grupuri: 

  Cei cu vârsta sub 18 ani, care – după cum se afirmă într-un comunicat de presă al AFLDS – „prezintă un risc statistic de 0% de deces cauzat de COVID-19”, în timp ce ratele de deces și rănire cauzate de aceste „vaccinuri”, în acest grup demografic, rămân, cel puțin, foarte disproporționate față de orice presupus beneficiu.  

  Toate persoanele care s-au vindecat de COVID-19: „Imunitatea naturală este superioară imunității ”fabricate”. În plus, vaccinurile pot declanșa un răspuns hiperimunitar periculos și mortal la persoanele cu imunitate.”  

  ”Este ilegal și neconstituțional să se administreze agenți experimentali unor persoane care nu pot lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la adevăratele beneficii și riscuri ale vaccinurilor”.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News