facebook
X
Connect with us

Sondaj | 62% dintre români cred că familia naturală trebuie întărită prin lege. Majoritatea românilor e de părere că se duce o campanie de promovare a ideologiei LGBTQ

Published

on

Dintr-un sondaj realizat de Avangarde reiese că mai bine de 62% din populația țării crede că rolul familiei naturale trebuie întărit prin lege, informează G4 media. Doar 14% consideră contrariul, relevă sursa citată.

De-asemenea, majoritatea românilor (57%) consideră că nu ar trebui acordate drepturi suplimentare pentru minoritatea LGBT. Doar 12% sunt de acord cu oferirea dreptului la căsătorie și adopția de copii pentru persoanele de același sex, relevă sondajul.

Deși nu este explicit menționat care sunt „drepturile suplimentare” la care se referă întrebarea, este evident că este vorba despre căsătorie și adopția de copii, acestea fiind țintele activiștilor LGBT de ani de zile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cei mai mulți români informați, 35%, consideră că se desfășoară o campanie de promovare a drepturilor LGBT.19% cred opusul, iar 46% nu știu sau nu au dorit să răspundă la întrebare.

În ceea ce privește partidele politice, românii cred că USRPLUS este formațiunea care reprezintă LGBTQ: 13% au răspuns în acest sens. 3 % cred că PNL și doar 1% PSD. 24% dintre respondenți sunt de părere că niciun partid nu susține comunitatea LGBT, 3% cred că toate iar 56% nu știu sau nu răspund.

La întrebarea care partid considerați că susține cel mai mult valorile tradiționale, 16% cred că PSD, 9% PNL, 3% AUR, 13% cred că niciunul , 2% toate iar 57% nu știu sau nu răspund.

Un alt răspuns în răspăr cu versiunea susținută de mass-media a fost oferit la întrebarea dacă se desfășoară o campanie împotriva minorității LGBTQ. Majoritatea românilor cred că NU, 31%, doar 21% cred că da, iar restul nu răspund.

Deși rămân conservatori social, românii nu-și doresc „califate teologice”, așa cum acuză deseori progresiștii. Astfel, doar 8% cred că ar trebui ca Biserica să se implice în deciziile autorităților,  în timp ce 58% cred că biserica nu ar trebui să se implice. 24% cred că depinde de subiect iar 9% nu pot aprecia.

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News