facebook
X
Connect with us

Lecția lui Novak Djokovici | La 34 de ani și cu un program infernal, sârbul merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo: Sunt onorat să joc pentru țara și poporul meu la Olimpiadă

Published

on

Liderul tenisului mondial, Novak Djokovici, a ajuns la Tokyo, acolo unde va participa la a XXXII-a ediție a Jocurilor Olimpice.

Participarea sa este cu atât mai demnă de remarcat, cu cât liderul mondial are deja 34 de ani, iar acest an are un program infernal în tenisul mondial. Acum 10 zile, Novak Djokovici a câștigat turneul de la Wimbledon și are șansa să facă Marele Șlem și să-și adjudece toate cele patru trofee majore ale sezonului, dacă va triumfa și la US Open!

Cu toate că putea să renunțe la Olimpiadă pentru a se pregăti pentru această performanță uriașă, sârbului nici nu i-a trecut prin cap așa ceva.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Sunt onorat să joc pentru țara și pentru poporul meu”, a scris Djokovici pe Instagram, în momentul în care avionul său ateriza la Tokyo.

Djokovici nu se mulțumește doar cu participarea la proba de simplu: campionul sârb va juca și dublu-mixt împreună cu compatrioata sa, Nina Stojanovici, scrie Prosport.

Reamintim că nicio jucătoare de tenis din România nu va participa la Jocurile Olimpice, toate sportivele invocând accidentări mai mult sau mai puțin grave.

Jocurile Olimpice de la Tokyo încep oficial joi, 22 iulie.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News