facebook
X
Connect with us

AVERTISMENT: „62% din vaccinații anti-COVID fac cheaguri de sânge. Ce e mai rău de-abia urmează!”

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!    

Un doctor canadian anunță că a descoperit cheaguri de  sânge la majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că  perspectivele sunt „ foarte sumbre”.

 „Încerc să adun în continuare mai  multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție până acum, 62%  dintre ei (vaccinații) prezintă semne de coagulare, ceea ce înseamnă că  cheagurile sangvine nu sunt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor  (vaccinate) au cheaguri de care nu știu.”

 Această declarație îi aparține dr.  Charles Hoffe de Lyton, din provincia canadiană Columbia Britanică, și a fost  făcută într-un interviu cu ziarista creștină din Vancouver, Laura-Lynn Tyler  Thompson.

 „Deci, Laura-Lynn, lucrul cel mai  alarmant din acest punct de vedere este că există anumite părți în corpul nostru,  cum ar fi inima, creierul, măduva osoasă sau plămânii care nu se pot regenera.  Când aceste țesuturi sunt deteriorate de vasele de sânge, ele rămân deteriorate  pentru totdeauna.”

 Nu este prima dată când Hoffe trage un  semnal de alarmă cu privire la vaccinurile experimentale împotriva COVID.

 În aprilie, el a fost sancționat de  autoritatea sanitară locală pentru că a exprimat îngrijorări în legătură cu  efectele secundare pe care le-a observat la unii dintre cei cărora li s-a  administrat vaccinul de la Moderna.

 Hoffe a declarat că i s-a interzis să  mai lucreze în sistemul medical de urgență după ce autoritatea sanitară locală  l-a „suspendat” din activitate „pentru infracțiunea de a provoca «ezitare la  vaccinare»” vorbind despre pacienții mei afectați de vaccin”.

 Dr. Hoffe i-a spus lui Tyler Thompson  că într-o singură doză de vaccin de la Moderna există „40 de trilioane de molecule  de mesager ARN” și că „doar 25% din substanța injectată rămâne la locul  vaccinării”.

 Restul injecției anti-COVID, spune  Hoffe, continuă să „circule în sistemul sangvin și se regăsește în minusculele  vase capilare” unde „își începe lucrul citind genele și fabricând trilioane și trilioane  de proteine spike COVID”.

 Acestea devin apoi parte a  „endoteliului vascular”, adaugă doctorul canadian. Endoteliul este epiteliul  care căptușește o cavitate închisă a corpului, în cazul de față vasele de  sânge.

 Aici apar problemele, explică Hoffe.  El spune că celulele care căptușesc vasele de sânge „trebuie să fie netede,  pentru ca sângele să curgă ușor”.

 „Acum avem însă acele mici bucăți  țepoase care ies în exterior. Este absolut inevitabil să se formeze cheaguri de  sânge deoarece trombocitele circulă prin vasele sangvine.”

 Cheagurile, a explicat Hoffe, sunt „microscopice”.

 „Acestea sunt minuscule, literalmente  la nivel capilar, și sunt răspândite în toată rețeaua capilară. Deci nu vor  apărea la nici o analiză, pur și simpu sunt prea mici și prea răspândite.”

 Hoffe a lansat un teribil avertisment  afirmând că „mecanismul de distrugere” al vaccinurilor experimentale anti-COVID  „produce deteriorări permanente” organelor care nu se pot regenera și „ce este  mai rău de-abia urmează”.

 „Deoarece există unele țesuturi în  organism, ca intestinul, ficatul, rinichii care se pot regenera într-o măsură considerabilă.  Însă creierul, măduva spinării, mușchiul inimii și plămânii nu se pot regenera.  Când se deteriorează, acest lucru este pentru totdeauna.”

 Și Hoffe a explicat:

 „Toți acești tineri care fac  miocardită de la aceste vaccinuri rămân cu inimile deteriorate pentru  totdeauna. Nu contează cât de ușoară este afecțiunea, ei nu vor mai fi capabili  să facă ce făceau înainte pentru că mușchiul inimii nu se regenerează. Așa că  îngrijorările sunt teribile.”

 Medicul canadian a adăugat că  perspectiva pe termen lung este „foarte sumbră”.

 „Cu fiecare vaccinare succesivă, apar  noi și noi deteriorări. Efectul va fi cumulativ deoarece organismul va avea tot  mai multe capilare degradate.”

 Hoffe a explicat că singurul mod de „a  afla cu siguranță” dacă cineva are cheaguri de sânge este să își facă un  așa-numit test al D-Dimerilor, pe care el spune că îl face tuturor pacienților  săi.

 „Este un test care arată un cheag  recent de sânge. Nu va arăta cheagurile vechi, doar pe cele noi. Le-am făcut  pacienților mei (acest test) și am descoperit (cheaguri) la cei care făcuseră  un vaccin anti-COVID în ultimele șapte zile”.

 Hoffe a mai spus că în practica sa a  văzut șase persoane care prezentau o capacitate pulmonară redusă, ceea ce  înseamnă că „obosesc mult mai ușor decât înainte”.

 „Am pe cineva care venea la cabinetul  meu pe jos în fiecare săptămână pentru o injecție împotriva artritei și care mi-a  spus că putea merge trei kilometri fără probleme. Iar acum, după jumătate de  kilometru este complet obosit. Această situație este de cinci luni.”

 Ceea ce li s-a întâmplat celor șase  pacienți ai săi, explică Hoffe, este că „mii de mici vase capilare din plămânii  lor” au fost blocate de cheaguri.

 „Iar lucrul înspăimântător nu este doar că  acești oameni obosesc și nu mai pot să facă acum ceea ce erau capabili înainte.  Ci că, odată blocat un număr important de vase sangvine în plămâni, inima  întâmpină mai multă rezistență la pompare încercând să facă sângele să circule  prin plămâni. Acest lucru provoacă o boală numită hipertensiune arterială  pulmonară, adică o presiune prea mare a sângelui în plămâni.”

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News