facebook
X
Connect with us

Ziarul Național: Efectele adverse grave ale Pfizer și Moderna, anunțate de autorități cu 11 zile întârziere

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!    

Pe principiul ce-i atâta grabă, concluzia oficialilor europeni că vaccinurile ARN mesager provoacă afecțiuni cardiace a fost transmisă populației din România cu 11 zile întârziere.

  

 Sigur, 11 zile absolut esențiale, în care se mai putea repeta, în campaniile plătite din mass-media și în declarațiile autorităților, cât de sigur și binefăcător este vaccinul.

  ”Informați-vă doar din surse sigure”, ne-au tot spus guvernanții și coordonatorii campaniei de vaccinare. Iar pentru acest lucru s-a făcut și un site guvernamental, cu raportări, știri oficiale și doza de claritate. Vestea că vaccinurile Pfizer și Moderna provoacă miocardite și pericardite a fost transmisă oficial populației, prin coordonatorul Campaniei de vaccinare, abia în 19 iulie. Astfel, pe site-ul Platforma de vaccinare, a fost publicată o știre, la ”Doza de claritate” cu titlul inofensiv și aparent fără legătură cu vaccinarea, ”Ce trebuie să știm despre miocardită și pericardită”, a scris Claudia Marcu.

  Click AICI pentru a citi integral articolul 

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News