facebook
X
Connect with us

VIDEO: Klaus Schwab, gurul Marii Resetări, profețește „cipul implantat în creier”

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!    

Într-un interviu din ianuarie 2016, în  cadrul unei emisiuni a televiziunii elvețiene RTS, Klaus Schwab afirma că  microcipurile cerebrale vor fi introduse pe scară largă „cu siguranță în  următorii zece ani”.

 Mentorul Marii Resetări, prin care se  urmărește instituirea unei Noi Ordini Mondiale, a declarat:

 „La început le vom implanta în haine.  Și apoi ne putem imagina că le vom implanta în creierul nostru, în pielea  noastră. Și, la sfârșit, probabil că va exista o comunicare directă între  creierul nostru și lumea digitală.”

 Și Schwab a adăugat:

 „Ceea ce asistăm este un fel de fuziune  între lumea fizică, lumea digitală și lumea biologică.”

 El profețește că va fi posibil să suni  pe cineva „la telefon” fără nici un aparat. O persoană va putea pur și simplu „vorbi  și spune: «Vreau să mă conecteze acum cu cutare!»”.

 „Vor fi și roboți personalizați”, a  continuat Schwab. „Am văzut că dl. Zuckerberg a prezis că la sfârșitul anului  va avea robotul său, valetul său personalizat, adică la dispoziția lui.”

 Valetul-robot va putea fi folosit nu  doar ca „servitor” ci și ca „partener intelectual” care să își inițieze stăpânul  în tainele inteligenței artificiale.

 Această „revoluție tehnologică”, spune  Schwab, „are posibilitatea de a vă face mai umani”, delegând sarcinile către roboți,  ceea ce le va permite oamenilor să facă lucruri „cu adevărat umane”, cum ar fi  „dragostea”.

 

 Profețiile lui Schwab ar putea fi cu  ușurință catalogate ca divagațiile unui ins care a citit prea multă literatură  SF. Totuși, la cinci ani după acest interviu, previziunile sale despre cipuri  par să fi fost corecte, scrie LifeSiteNews.

 Facebook lucrează la o tehnologie de  citire a creierului din 2017. La câteva luni după ce Mark Suckerberg a anunțat  că, într-adevăr, și-a dobândit „valetul-robot personal, Facebook și-a prezentat proiectul unui „mouse cerebral”, care le va permite utilizatorilor să scrie la computer cu mintea.

 De atunci, sistemul de conexiune creier-computer al colosului tehnologic a făcut de atunci progrese importante, Facebook anunțând anul acesta un nou prototip portabil, conectat la o „interfață neuronală

 Sistemul de inteligență artificială  realizat de inginerii de la Facebook este capabil să convertească datele  cerebrale în text cu o rată de eroare de numai 3%.

 Săptămâna trecută, un program finanțatde compania lui Zuckerberg a realizat „prima demonstrație reușită de decodaj  direct de cuvinte complete” pornind de la activitatea cerebrală, potrivit dr.  Eric Chang, neurochirurg la Universitatea California din San Francisco, șeful  echipei de cercetare.

 Experimentul s-a realizat prin  plasarea de electrozi pe capul unui participant.

 „Pe partea materială, trebuie să  construim sisteme care au o rezoluție a datelor mai ridicată pentru a înregistra  mai multe informații ale creierului și mai rapid”, a declarat Chang.

 Într-un articol din 15 iulie în care  saluta realizarea tehnologică, Facebook a declarat că, deși finanțează  cercetarea de la Universitatea din California, nu are „nici un interes în  dezvoltarea de produse necesitând electrozi implantați”, preferând „o interfață neuronală diferită, care să aibă un drum mai rapid către piețe”.

 Președintele Tesla, Elon Musk, a mers  și mai departe cu start-up-ul său, Neuralink, care dorește să conecteze  creierele la aparatele digitale prin intermediul microcipurilor fără fir.

 Musk a afirmat că speră ca Neuralink  să realizeze o „simbioză cu inteligența artificială”.

 Primul produs al companiei „va permite  unei persoane paralizate să utilizeze un smartphone cu mintea mai rapid decât o  persoană sănătoasă cun degetele”, a scris Musk pe Twitter în aprilie.

 Neuralink nu este singura companie cu  o astfel de activitate: un concurent serios al său se anunță Inbrain  Neuroelectronics.

 Totuși, Bill Gates este cel care a  deschis drumul în domeniul microcipurilor implantabile, comandând personal în  2012 cipuri contraceptive unei companii numite Microchips Biotech.

 Potrivit site-ului Fundației Gates,  miliardarul care militează pentru vaccinarea universală și pentru reducerea  populației planetei a alocat pentru acest proiect peste 20 de milioane de dolari  în ultimii ani.

 Cipurile contraceptive, programate  pentru a administra utilizatoarelor pilula de a doua zi vreme de mai bine de 12  ani la rând, se aflau în stadiu preclinic în 2020.

 Acțiunile Big Tech de a modifica  mintea și trupul cu tehnologii experimentale invazive au fost numite de Ray  Kurzweil de la Google „transumanism”.

 El spunea încă din 2017:

 „Mașinile ne fac mai puternici. Ne fac  mai deștepți. Chiar dacă nu sunt încă în corpurile noastre, până în 2023 ne vom  putea conecta neurocortexul, partea din creier cu care gândim, la cloud.”

 Pe fondul crizei COVID, Silicon Valley  a primit mai multe fonduri ca niciodată pentru a face să devină realitate coșmarul  profețit de Schwab.

 În iunie, Facebook a devenit a cincea companie  tehnologică depășind o valoare estimată de un trilion de dolari, după Apple, Alphabet,  Microsoft, și Amazon, Trei dintre ele (Apple, Microsoft și Facebook)  investesc masiv în domeniul conexiunilor dintre computer  și creier.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News