facebook
X
Connect with us

Avertisment de la Sfântul Munte Athos: „COVID-ul pare lucrarea diavolului”. „Abolesc totul sub pretextul pandemiei pe care au produs-o” – Părintele Filoteu, starețul Mănăstirii Caracalu

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!  

Muntele Athos, 11 iunie, 2021

 Pandemia COVID nu a fost un accident, iar modul dictatorial în care  sunt impuse vaccinurile dezvăluie că există un alt scop, înfricoșător,  în joc, a spus într-un video nou-lansat arhimandritul Filoteu, starețul  mănăstirii Caracalu de la Sfântul Munte Athos, călugărul atonit care a abordat cel mai  recent acest subiect.

 „Avem  sentimentul că apariția acestei pandemii nu a fost un accident ci, de  fapt, a fost fabricată. Apoi a venit și vaccinul, chipurile „pentru a  suprima pandemia”,dar simțim că totul este dirijat, artificial, pentru a   ajunge la ceea ce își doresc – la scopul lor final”, a spus bătrânul  atonit.

 „Iar din modul în care impun acum vaccinul putem vedea că   forțele întunericului își urmăresc scopul final. Noi am fost pregătiți  pentru acest lucru prin Revelația (Apocalipsa) Sfântului Ioan  Evanghelistul și am fost avertizați și de Părinții Apostolici care  vorbesc despre zilele Antihristului”, a continuat starețul Filoteu.

 Acest   suprem și final scop este „pecetluirea viitoare”, a explicat Părintele  Filoteu. „Și se pregătesc pentru toate acestea acum. Deci, vedem în ce  mod dictatorial încearcă să impună vaccinul!   Cu câtă ​​spălare de creier în mass-media și internet! Și știm că  plătesc reporterii, canalele de televiziune și toate celelalte.”

 „Abolesc democrația, abolesc drepturile omului, abolesc  atâtea lucruri în această perioadă. Cum justifică ei toate acestea?  Desigur, sub pretextul pandemiei pe care au produs-o”, a spus starețul.

 „Deja   spun că virusul SARS-Cov-2 va deveni și mai puternic în toamnă, astfel  încât să-i poată manipula pe oameni! Toate acestea ne tulbură și ne  determină, în mod justificat, să fim suspicioși. De aceea, noi vedem  lucrarea diavolului în spatele acestor lucruri ”, avertizează Părintele  Filoteu.

 „Ne punem nădejdea în luminarea lui Dumnezeu și în voința bună  multor creștini și a oamenilor inteligenți care, văzând aceste lucruri,  le rezistă simțind că ceva se întâmplă în spatele lor. Și, după cum  puteți vedea, multe lucruri vor fi dezvăluite. Harul lui Dumnezeu le va  dezvălui”.

 „De aceea,  suntem îndurerați și îngrijorați să vedem această situație și cerem  harul lui Dumnezeu și o implorăm pe Maica Domnului să-și păzească  poporul, poporul lui Dumnezeu”, concluzionează Părintele arhimandrit.

 Mai mulți părinți atoniți au avertizat în repetate rânduri despre  aceste lucruri, printre care Părintele Parthenie, starețul mănăstirii  Sf. Pavel, Părintele Euthymie de la Coliba Sfînta Înviere din Kapsala,  fost discipol al Sf. Paisie, Părintele Gabriel de la Chilia Sfântului  Hristodoulos din Patmos, de asemenea un fiu duhovnicesc al Sfântului  Paisie, și Părintele Pavel din Vouleftiria, doctor în biologie  moleculară și biomedicină.

 Traducere de Cuvântul Ortodox

 Citiți și EXCLUSIV: Monahul Pavel Aghioritul, doctor în  biologie moleculară retras în Sf. Munte Athos, avertizează: Vaccinarea  în masă cu ARNm va favoriza apariția unor tulpini mai infecțioase pe  care vaccinații le vor răspândi în lume cu Pașapoartele de vaccinare

 VIDEO:

   

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News