facebook
X
Connect with us

Minciuna cu succesul maratonului vaccinării din Parcul Lumea Copiilor și de la Biblioteca Națională demontată de Pompiliu Diplan de la Starea de Libertatea. VIDEO cu Vaccinarea lui Potemkin

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!  

Pompiliu Diplan de la Starea de LIbertate a fost astăzi la Circul Vaccinării de la Obor dar și la Biblioteca Națională și Parcul Copiilor pentru a informa lumea asupra efectelor adverse ale vaccinării. La cele două locații din urmă, în ciuda propagandei vaccinale, surpriza a fost maximă. Urmăriți cele două filmări mai jos.

 Pompiliu Diplan: „Nimeni Duminică la 16:30 la centrul de vaccinare al copiilor din Parcul Lumea Copiilor. Campania șchioapătă! Să nu fie!”

    Biblioteca Națională: „Unde sunt miile de oameni care se vaccineaza?”  

 Pentru Circul de la Obor este valabilă ilustrația de la Opinia semnată Dr. Adrian Cacovean: 13 iunie – de la Mineriada din Iunie 1990 la Vaccinarea din Iunie 2021

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News