facebook
X
Connect with us

Exemplu pentru România. După maghiari, echipa Croației refuză să îngenuncheze pentru BLM

Published

on

Miercuri, jucătorii Ungariei au anunțat că nu vor îngenunchea în fața BLM la Euro 2020. Ei consideră că este un protest politic, potrivit Federației Ungare de Fotbal (MLSZ), citată de agenția EFE.

„Regulamentele UEFA și FIFA nu autorizează politica pe terenuri și stadioane, lucru pe care MLSZ nu doar îl acceptă, ci îl și susține”, se mai arată în comunicat.

Croația se solidarizează cu Ungaria

Potrivit Remix News, luând exemplul echipei naționale a Ungariei, echipa Croației a anunțat că nu va îngenunchea înainte de meciurile de la Euro 2020 care au început vineri seara, la Roma, cu meciul Turcia – Italia, terminat cu victoria italienilor cu 3-0.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Jucătorii echipei Croației au spus că nu vor îngenunchea în meciul împotriva Angliei. Federația croată de fotbal se bazează pe aceleași lucruri precum cea ungară, în conformitate cu regulile Asociației Europene de Fotbal (UEFA) care interzice jucătorilor să facă gesturi politice.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român R3media.

În amicalul cu Anglia, Stanciu și Nedelcearu au fost singurii fotbaliști români care au refuzat să îngenuncheze pentru Black Lives Matter. În Anglia există deja mai multe controverse legate de gestul făcut de fotbaliști, iar câțiva suporteri prezenți pe Riverside Stadium au huiduit momentul.

Ulterior gestului făcut de cei doi fotbaliști ai naționalei României, George Simion, liderul AUR, a scris: „Îngenunchem doar în fața lui Dumnezeu!”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News