facebook
X
Connect with us

Ungaria | Proiect de lege propus de partidul lui Viktor Orban prin care conținutul LGBT destinat copiilor să fie interzis

Published

on

Partidul conservator Fidesz aflat la Guvernul Ungariei a depus un proiect de lege pentru a interzice conținutul de orice fel ce „promovează homosexualitatea și schimbarea de gen” minorilor, informează BBC.

Diferite grupuri ce promovează ideologia de gen (LGBT) contestă vehement propunerea, întrucât s-ar asemăna cu măsurile luate de Vladimir Putin în Rusia în privința asta.

Budapest Pride, de exemplu, îndeamnă activiștii să facă presiuni majore asupra lui Joe Biden pentru a avea o discuție cu premierul maghiar pe această temă, cu ocazia vizitei oficiale ale președintelui democrat al S.U.A. în Europa.

Propunerea este inclusă într-un proiect de lege guvernamental care pedepsește pedofilia. Acesta stipulează că tinerilor sub 18 ani nu li se poate afișa conținut pornografic sau orice conținut care încurajează schimbarea de gen sau homosexualitatea, potrivit Reuters.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Guvernul maghiar și guvernul din Polonia, condus de partidul conservator „Lege și Justiție” (PiS), sunt ambele sub anchetă oficială a UE pentru presupuse „încălcări ale standardelor” UE.

Nici una dintre aceste două țări nu recunoaște căsătoria homosexuală și ambele au legi care restricționează adopția homosexualilor. Constituția Ungariei prevede că căsătoria este pentru cupluri heterosexuale, iar în Polonia se fac demersuri pentru clarificarea noțiunii de „familie”.

Totodată, cele două state cheltuie masiv pentru a încuraja natalitatea și, în timp ce președintele României nu avea nimic împotrivă, Ungaria și Polonia au blocat apariția expresiei „egalitate de gen” în declarația finală a summit-ului de la Porto, la care au participat toți liderii statelor Uniunii Europene.

Guvernul polonez a făcut reforme masive pentru îmbunătățirea libertății de exprimare.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News