facebook
X
Connect with us

„Odesa totuși a căzut, c-așa am vrut, c-așa am vrut!” – Veteranul de la Cotul Donului Ion Nică Paiu, în vârstă de 100 de ani, a oferit cititorilor RTnews un cântec despre Războiul Sfânt, de Ziua Eroilor sărbătorită la Mânăstirea Comana

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!  

Ziua Eroilor s-a sărbătorit la Sfânta Mânăstire Comana printr-o ceremonie aflată sub  bagheta organizatorică de dirijor a legendarului general Radu Theodoru, care, împreună cu Părintele Arhimandrit Mihail Muscariu, starețul Mănăstirii, au oferit celor prezenți, în cinstea eroilor, un  program cu totul special. La manifestare a fost onorat și  ostașul de la cumplita bătălie Cotul Donului, caporal veteran de război  Ion Nică Paiu, care la 4 mai 2021 a împlinit 100 de ani. Veteranul Ion Nică Paiu a dăruit cititorilor RTnews un Cântec din Războiul Sfânt pentru eliberarea Basarabiei. Să-l ascultăm:

   

 

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News