facebook
X
Connect with us

Medicii care nu susțin vaccinarea, în vizorul lui Dan Barna. Ce propune liderul USR PLUS

Published

on

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a declarat că- în cazul medicilor care descurajează vaccinarea- contractul cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) ar trebui pus sub semnul întrebării.

„Faptul că există şi aud cu tristeţe şi un fel de amărăciune faptul că sunt medici care chiar descurajează vaccinarea promovând fake news-uri din acestea caraghioase (…) este un lucru regretabil.

E părerea mea (…), eu cred că în momentul în care medicii susţinuţi şi finanţaţi de stat promovează politici împotriva politicii statului, ideea aceasta că este o cuvenire contractul cu Casa şi beneficiul de suport public este o chestiune care trebuie pusă sub semnul întrebării.

Mie mi se pare de neacceptat ca medici de familie să îi dezinformeze pe oameni că vaccinul le va afecta sănătatea, îi va îmbolnăvi şi toate celelalte grozăvii pe care le-am văzut (…)”, a spus Dan Barna, într-o declaraţie de presă susţinută la cortul USR PLUS pentru promovarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a informat Agerpres.

 

 

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News