facebook
X
Connect with us

HALUCINANT! Un militar recunoaște decimarea populației după caravana vaccinării în satele din Iași. Cel puțin o persoană nu s-a mai prezentat la rapel, din motive de deces sau AVC – Col. Iulian Pleșescu de la Spitalul Militar de Urgență, citat de BZI

Published

on

  RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!  

  O declarație extraordinară a fost înregistrată zilele acestea de colegii de presă de la Bună Ziua Iași. Având în vedere importanța acesteia o prezentăm ca atare, fără nici un comentariu adițional:

  „Medicii din cadrul caravanei  mobile de vaccinare împotriva COVID-19 au întâmpinat o situație  nemaiașteptată.

  Aceștia spun că la rapel nu se mai prezintă toate  persoanele vaccinate anterior cu prima doză. De când au început  administrarea celei de-a doua doze a serului Moderna, cel puțin în  fiecare localitate o persoană nu mai ajunge la rapel, motivul fiind  decesul. Medicii îi liniștesc pe ieșeni spunând că aceste întâmplări  sunt coincidențe și nu efecte adverse ale vaccinului.

 

  Medicii militari ieșeni din cadul caravanei mobile de vaccinare  împotriva COVID-19 se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită. De la  debutul administrării rapelului, cel puțin o persoană din fiecare  localitate ieșeană nu se mai prezintă la rapel. La 28 de zile de la  administrarea primei doze de Moderna, medicii se întorc în comune pentru   administrarea celei de-a doua doze, însă nu toate persoanele vaccinate  se prezintă la rapel. Un exemplu este în localitatea Dobrovăț, unde doi  ieșeni nu au mai ajuns la rapel deoarece unul a decedat, iar altul a  făcut un atac vascular cerebral. Medicii îi asigură pe ieșeni că aceste  afecțiuni nu sunt provocate de vaccin și sunt doar niște coincidențe.

  „Pe data de 5 iunie 2021 am fost cu caravana mobilă în comuna Schitu  Duca, unde 50 de persoane au fost și au făcut rapelul cu serul Moderna  și alte 30 cu Johnson & Johnson, iar în comuna Dobrovăț s-au  prezentat doar 40 de persoane la rapel, din 42, câte erau programate,  deoarece, din păcate, o persoană a decedat și o alta a făcut un atac  vascular cerebral și nu s-au mai putut prezenta la rapel.

  În ultima vreme, de când am început administrarea celei de-a doua  doze în cadrul caravanei mobile, în fiecare localitate ne-am confruntat  cu astfel de situații. Cel puțin câte o persoană nu s-a mai prezentat la   rapel, deoarece a decedat. Medicii de familie pot confirma faptul că  aceste decese nu sunt provocate de vaccin, persoanele fiind bătrâne, în  jur de 80 de ani, sau bolnave”, a precizat col. Iulian Pleșescu,  reprezentantul Spitalului Clinic Militar de Urgență din Iași, citat de BZI.

  Pe data de 4 iunie 2021, în județul  Iași a ajuns un nou stoc de doze cu serul Moderna și au fost depozitate  la Spitalul Militar, urmând să fie administrate în cadrul caravanei  mobile și în cele trei centre de vaccinare cu programare din  localitățile Ciurea, Vlădeni și Țibănești”, mai transmite sursa citată.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News