facebook
X
Connect with us

După COVID-19, apare o nouă boală ideologică: „Albeața”. Se pregătește eradicarea Albilor. Ultima armă care vrea să arunce în aer Occidentul

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!  

Un articol „științific” publicat pe 27 mai în Journal of the American Psychoanalitic Association susține că „Albeața” este o boală mintală care determină persoanele din această rasă să „urască” și să „terorizeze”. 

 În sumarul articolului, al cărui titlu este „On Having  Whiteness” („Despre a avea albeață”), psihanalistul Donald Moss descrie „Albeața” ca o  „boală malignă, asemănătoare cu un parazit”.

 Mai grav, spune doctorul Moss: „Nu există încă un tratament  permanent”.

 „Albeața este o boală pe care o dobândești mai întâi și  apoi o manifești, o maladie malignă, asemănătoare cu un parazit, la care  persoanele «albe» au o sensibilitate deosebită”, scrie psihanalistul.

 „Albeața parazită face ca apetitul gazdelor să devină vorace,  insațiabil și pervers. Acest apetit deformat vizează în mod special persoanele  non-albe. Odată instalat, un astfel de apetit devine aproape imposibil de  eliminat.”

 Ceea ce face așa-numitul doctor Moss este întoarcerea la epoca  fantasmelor rasiale și a pseudoștiinței secolului XIX și începutul secolului XX.

 Într-o publicație cu pretenții și circulație largă în lumea  științifică, sunt reînviate teoriile sclavagismului și holocaustului.

 Reapare un nou Țap Ispășitor pentru toate relele societății:  Albul.

 David Reaboi, cercetător principal la Claremont Institute,a rezumat ideile „colegului” său: „malefice” și „demente”.

  

    This is so evil and sick. pic.twitter.com/EHliUabePd

— David Reaboi (@davereaboi) June 9, 2021   Malefic și dement, dar prea puțin surprinzător.

 „Studiul” lui Moss este bine ancorat în normele „teoriei  critice a rasei”, promovată agresiv de administrația Biden, inclusiv considerarea  apartenenței la rasa albă ca un fel de nou Păcat Originar.

 „Orice copil este vulnerabil la parazitul Albeții”, spune  Moss. Psihanalistul susține că logica însăși a Albeții se bazează pe „număr și  echivalență, corectitudine și justiție”.

 După cum constată Andrew Thornbrooke în Western Journal,  aceste pseudo-argumente ale lui Moss își au originea în alte opinii vehiculate  în domeniul Teoriei Critice a Rasei.

 În special cea enunțată anul trecut de către Muzeul Național  Smithsonian al Istoriei și Culturii Afro-Americane.

 Muzeul a publicat o infografie care descria munca asiduă,  obiectivitatea, punctualitatea și familia tradițională ca aspecte ale „Albeții”  și „culturii albe”.

 Noua ură rasială merge până acolo încât instigă împotriva  unor valori societate fundamentale, cum ar fi hărnicia și familia.

 Dacă credeți că este vorba de o glumă proastă, de o farsă dezgustătoare,  vă înșelați.

 „Nu am nimic de-a face cu asta”, a postat pe Twitter filosoful  american Peter Boghossian, care și-a dobândit o tristă faimă după ce a  prezentat false articole de știință examinării colegilor, în 2018, cu scopul de  a da în vileag prejudecățile politice ale acestora. „Serios. Nimic.”

     „On having whiteness”

A must read peer reviewed paper. Here’s the abstract. pic.twitter.com/bnYEhNjEtJ

— Peter Boghossian (@peterboghossian) June 9, 2021   Nu este nici o glumă. Teoria Critică a Rasei ESTE rasism. Cei  care o susțin SUNT rasiști. Guvernul Biden care îl promovează VREA să  folosească Rasismul ca pe o Armă Politică.

 Dezgustătorul articol al lui Moss este doar cea mai recentă  dovadă. Altele, tot mai multe, vor veni, în zilele, lunile și anii care  urmează.

 Cerând marginalizarea nu doar a Albilor, ci – mai ales –  distrugerea modului lor de viață pe care s-a întemeiat civilizația creștină  occidentală.

 Rasialismul este cea mai nouă Armă folosită la  aruncarea în aer a Occidentului.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News