facebook
X
Connect with us

Clotilde Armand, APEL FALS LA 112, pe culmea victimizării: Ca să atragă atenția de la scandalul gunoaielor, primarul sectorului 1 a făcut din țânțar armăsar: A apărut în presă drept victima sistemului mafiot, în urma unui scandal inventat

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!  

Jurnaliștii de la Știri pe Surse au demonstrat că primarul sectorului 1 a vrut să pară victima sistemului mafiot, în urma unui scandal inventat

  

 Potrivit lui Remus Vlad, redactor Știri pe surse, Clotilde Armand a sunat la poliție, spunând că, în drum spre primărie, la o intersecție, cineva i-a bătut în geam; informație care scos-o pe Armand drept victima unei agresiuni la semafor. Actualul primar al sectorului 1 a omis, însă, să depună plângere pentru ”agresiune”.   Cum a făcut din țânțar armăsar? :

  Potrivit sursei citate, Clotilde a făcut un apel la 112 în care a declarat că cineva i-a bătut în geam și că ar vrea să aducă la cunoștință autorităților acest lucru, informație care s-a tradus în presă drept agresiune. Unele surse susțin însă că nu ar fi existat niciun astfel de incident, potrivit imaginilor poliției, înregistrate de camerele de supraveghere.

  

 Un APEL FALS LA 112 poate costa până la 5.000 de RON, potrivit STS. „E important să  fim responsabili când apelam 112 și să o facem atunci când e o urgență”,   a declarat Cătălin Chirca, purtătorul de cuvânt al STS, într-un interviu privind serviciul de urgență, acordat RFI. Apelarea  responsabilă poate salva o viață, mai spune el. Iar apelarea iresponsabilă, dimpotrivă.

  

  

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News