facebook
X
Connect with us

Avertisment din Germania: NU SE RECOMANDĂ VACCINAREA COPIILOR cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani. Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri susține vaccinarea doar pentru cazurile cu risc crescut de a dezvolta o formă gravă de coronavirus

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!  

STIKO, Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri din Germania, a recomandat, joi, ca vaccinul anticovid să fie administrat doar copiilor cu afecțiuni preexistente, mai precis, doar acelor tineri care au un risc crescut de a dezvolta o formă gravă de coronavirus, transmite agenția Reuters preluată de Știri pe Surse  Conducerea a informat că persoanele cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani fără condiții preexistente nu ar trebui să se vaccineze.

  Ruediger von Kriess, profesor de pediatrie și membru STIKO, a declarat că ar fi de preferat ca vaccinul să fie utilizat la copii numai dacă aceștia au factori de risc, având în vedere lipsa datelor privind efectele pe termen lung.

  În Germania, vaccinarea copiilor va începe mâine, 12 iunie, la o lună după ce autoritatea de reglementare europeană din domeniul sănătății a autorizat vaccinul.

  

   Comitetul consultativ pentru vaccinuri din Germania, cunoscut   sub numele de STIKO, a recomandat joi ca numai copiii și adolescenții  cu afecțiuni preexistente să primească vaccinul împotriva  coronavirusului produs de Pfizer și partenerul BioNTech, informează  Reuters.

  STIKO a transmis că recomandă vaccinarea numai pentru  acei tineri cu o boală care le crește riscul de a dezvolta o formă gravă   de coronavirus.

 

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News