facebook
X
Connect with us

Tragedie la Bacău: Un licean de 18 ani a făcut infarct după rapelul cu vaccinul Pfizer. Medicii acuză proteina spike. Un student din Cluj a decedat tot după Pfizer. Național: Cine răspunde?

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!  

Colegii de la ziarul Național raportează un caz tragic din Bacău: la două zile de la  rapelul cu vaccinul Pfizer, un tânăr licean de 18 ani perfect sănătos din  județul Bacău a suferit un infarct de miocard. Medicii spun că  legătura cu vaccinul este evidentă, deși se încearcă mușamalizarea  acestui caz. Luna trecută, un student în vârstă de 22 de ani a murit  subit la 6 zile după vaccinarea cu Pfizer, însă autoritățile au refuzat  să considere decesul reacție adversă, la fel ca în alte zeci de cazuri tragice petrecute de la începutul campaniei de vaccinare, în România.

   Raportările de pe platforma de vaccinare arată peste 16.000 de  reacții adverse, de tip local și general, fără a detalia gravitatea  acestora. Decese în urma vaccinării au tot fost semnalate de la  începutul acestui an, însă de fiecare dată autoritățile au concluzionat  să sunt simple coincidențe, scrie Claudia Marcu în Național.

 De data aceasta, cazul tânărului de 18 ani din comuna Livezi, sat Bălăneasa, județul Bacău, care a suferit un   infarct la două zile de la rapelul Pfizer, nu mai poate fi ”băgat sub  preș”, pentru că medicii de acolo au decis că o asemenea reacție adversă   la vaccin nu poate fi ținută sub tăcere.

  ”Avem un caz al unui tânăr de 18 ani care a făcut rapelul la vaccinul   Pfizer pe 5 iunie și a venit cu infarct de miocard în noaptea de 7 spre   8 iunie, în urgență la spitalul nostru. Băiatul a avut încă din seara  de 7 iunie dureri puternice în piept. După ce au încercat să-l  stabilizeze la urgențe, acesta a fost trimis cu elicopterul SMURD la  Iași, unde i se va face coronarografie și angio CT. Cardiologii de la  spitalul din Bacău spun că nu au mai văzut așa ceva și că este imposibil   ca un tânăr sănătos să facă infarct la 18 ani. Infarctul s-a produs pe  un fenomen de vasculită și de tromboză pe vasele coronariene, cauzate de   vaccin. Trebuie oprită acum vaccinarea copiilor și adolescenților,  pentru că ei au riscuri la vaccin, dar nu au riscuri la Covid și atunci trebuie să așteptăm testarea 5-7 ani”, au afirmat medicii din   Bacău pentru Național.

 Reamintim că un cercetător canadian, profesorul Byram Bridle, a făcut recont o descoperire gravă legată de această proteină spike. Aceasta afirmă: „S-a făcut o mare  greșeală. Vaccinurile conțin o toxină care ajunge în sânge.” – Cei mai  în pericol sunt Copiii. Se urmărește reducerea populației?

 Ziarul Național afirmă că medicii din Bacău consideră că infarctul are legătură directă cu rapelul  Pfizer și investighează acum cazul, urmând să-l dea publicității. ”Cel  mai probabil vinovată este proteina spike, care este produsă de către  corpul nostru în urma injectării cu vaccinul ARN mesager și începe să  circule într-o cantitate mare în toate vasele de sânge, producându-se o  lezare a endoteliului vascular, la nivelul tunicilor care căptușesc  vasele”, susțin medicii.

  Student din Cluj decedat tot după Pfizer Cazul de luna trecută al studentului de 21 de ani din Hunedoara, mort  la șase zile după vaccinare, a fost mușamalizat din start, scrie Național. Acesta a  ajuns însă în atenția opiniei publice după ce cunoscutul luptător Călin  Mărincuș a făcut dezvăluiri pe contul lui de Facebook, așa cum a relatat RTnews aici. Luptătorul Călin Mărincuș reclama moartea unui   tânăr de 22 de ani injectat cu Pfizer, student la Cluj Napoca: Berki  Bogdan Daniel

 „El a fost Berki  Bogdan Daniel, de loc din Hunedoara. Peste 2 luni ar fi împlinit 22 de  ani. A fost student în Cluj Napoca la Facultatea de Chimie. Bogdan se  afla la bunica lui, în Hunedoara, și s-a vaccinat cu Pfizer în data de  14 mai. După vaccin starea lui a fost relativ ok, dar, începând din 18  mai, i-au apărut niște simptome ciudate, dificultăți de respirație,  stare de rău, însă în episoade. Pe 19 mai au continuat stările de rău,  tot în episoade. Ieșea afară să plimbe cățelul și cam atât. În dimineața   zilei de 20 mai, stare de rău, iar după-amiaza s-a pus în pat sperând  probabil că-i va trece starea de rău, dar pe la orele 19.00 a fost găsit   de către bunică, inconștient”, susține Călin Mărincuș, care a vorbit cu   mama tânărului decedat. Acesta povestește că au fost anunțați cei de la   Salvare, dar nu au avut ce face decât să constante decesul. A fost dus  la IML și i s-a făcut necropsia, iar rezultatul dat ar fi fost o  pneumonie foarte gravă, la primul verdict, deși, dacă ar fi avut o  pneumonie atât de gravă, ar fi avut stări febrile puternice și o stare  care nu i-ar fi permis să iasă cu cățelul la plimbare. ”Apoi se pare că a   fost schimbată cauza morții și anume intoxicație cu monoxid de carbon,  dar mama băiatului mi-a spus că s-au făcut o grămadă de verificări de  către cei de la gaze, și nu s-a găsit absolut nici o scurgere”, a scris  luptătorul Călin Mărincuș.

  Unde este legea? În Strategia de vaccinare împotriva Covid, publicată de Guvern în Monitorul Oficial din 3 decembrie 2020, este prevăzută ”crearea  cadrului juridic pentru analiza și compensarea oricăror posibile efecte  de durată legate de vaccinare, dacă se dovedește o relație de  cauzalitate între vaccinare și respectivele efecte”. Bineînțeles că  legislația nu a apărut nici acum, după 6 luni, pentru că, nu-i așa,  pentru Guvernul Cîțu reacțiile adverse severe nu există, conchide Claudia Marcu în Național.

 Citiți și   Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: Vaccinații  TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina SPIKE, o toxină care  poate afecta grav în primul rând copiii. Twitter a interzis postarea lui   Luigi Warren, Japonia, transfuziile de sânge

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News