facebook
X
Connect with us

Judecătoarea Adriana Stoicescu: România trebuie ținută în Evul Mediu pentru că, lăsată să se dezvolte, ar putea hrăni un continent și atunci unde și-ar mai putea vinde bogatășii carnea de plastic și brânza din carton?

Published

on

Judecătoarea Adriana Stoicescu, fostul președinte al Tribunalului Timiș, a scris zilele trecute un editorial publicat pe Flux24 ce descrie situația complicată, inoportună prin care trecem ca țară.

„Invitat, pare-se din greșeala, la masa bogaților, românul a primit un taburet mic, așezat lângă ușa de la bucătărie, care, la fiecare deschidere, îl lovește nemilos in spate.
La poza de final va fi pus într-un colț și el va zâmbi stingher, cu gândul că i se vad găurile din dantura.

Fotograful priceput îi va umple golurile pentru a nu face de rușinică marea familie.
Ruda, săraca trebuie ținută cât mai departe, în întuneric de preferat. Trebuie ținută în Evul Mediu pentru că, lăsată să se dezvolte, ar putea hrăni un continent și atunci unde și-ar mai putea vinde bogatășii carnea de plastic și brânza din carton?”, scrie judecătorarea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceasta dă vină pe Statul Român pentru vulnerabilitatea țării noastre de azi, numindu-l „cel mai mare dușman”. Doamna Stoicescu subliniază ipocrizia, lipsa de corectitudine și meritocrație și pârghii nedemocratice ce se petrec adesea sub egide indirectă a Statului.

„Românul are un singur mare dușman, care nu e vreun baștan de la masa de fițe.
Statul român e cel mai mare dușman al românului analfabet funcțional și cu dinții cariați.
Un stat impotent al cărui brand de țară nu mai e demult frunza coanei Nuți, ci o pereche de izmene rupte în dos.

Un stat care își ucide sclavii cu nepăsarea și nesimțirea arendașilor lui.
Statul care te plimba prin trei spitale, îți dă patru diagnostice și te lasă să mori pe o saltea infectă, de o bacterie cu care tot el te-a cadorisit.

Statul care îți dă în cap dacă ești un mic om de afaceri, ce își dorește să crească, dar care stă în calea multinaționalelor din care statul nostru mic, dar șmecher, trage și el cât poate.
Așa că, te verifică, inspectează, controlează, cercetează, analizează, capușează până când se asigură că fie dai faliment, fie iți pui ștreangul de gât.

Statul care își verifică la sânge avocații când intră în sediul postului de poliție din Văscăuții de Deal, confiscându-le telefoanele căci, de, respectăm normativele, dar care își lasă infractorii condamnați să se plimbe ca vodă prin lobodă prin sediul unui inspectorat județean, vorbind nestingherit la telefon cu cârtița lui din rândul apărătorilor legii, primind date despre judecătorul care l-a condamnat, în timp ce alții îi netejesc cu grijă calea spre libertate.

Statul român este politicianul care minte cum respiră, frecându-și mâinile cu gândul la purcoiul de bani ce îl va îneca în bunăstare, în timp ce poporul alegător se îneacă în gunoaie și se spală la lighean, ca în vremurile de aur ale primului bâlbâit.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Statul român este funcționarul încet la minte, dar iute de mana, care îți închide ghișeul în nas pentru că are pauză de masă, iar tu, biet neghiob, nu înțelegi importanța muncii lui, de a plimba hârtiile între etaje.

Statul român este polițistul de frontieră care te întâmpină sictirit, verificându-ți pașaportul, în timp ce scuipa printre dinți un obosit „de unde veniți?”.

Simbolul perfect al neputinței statului este ghereta cu pretenții de punct trecere frontiera, dotată cu un gemuleț minuscul, de unde răsare mâna organului de apărare a patriei, emanând dispreț prin toate falangele.

Marele nostru noroc este că geamlacul este atât de mic încât încape doar mâna; la dimensiuni mai mari, ne-am putea trezi ca suntem tratați așa cum se întâmplă cu țara asta de 30 de ani: cu, mă scuzați, fundul.”, scrie doamna Stoiculescu.

Adriana Stoiculescu și-a anunțat în urmă cu câteva zile retragerea din viața publică printr-o postare pe Facebook, primind plângeri pentru activitatea sa vocală și vehement anti-guvernamentală din ultima perioadă.

„Prezența mea în spațiul public se oprește acum și aici. Vă doresc dictatură plăcută!”, a scris judecătoarea.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României  R3media.

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News