facebook
X
Connect with us

Spitalizările și decesele COVID în rândul persoanelor vaccinate complet s-au triplat într-o lună, anunță CDC

Published

on

      RTnews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!  

Decesele și spitalizările survenite în urma infectării cu COVID-19 s-au mai mult decât triplat în rândul persoanelor complet vaccinate din SUA în ultima lună.

  Numărul deceselor cauzate de COVID în rândul celor care au fost complet vaccinați împotriva bolii a crescut de la 160, cât era la 30 aprilie, la 535, până în 1 iunie, potrivit datelor publicate de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC), citate de Life Site News.  Un total de 10.262 de cazuri de infectare cu noul coronavirus la persoane complet vaccinate au fost raportate la CDC din 46 de state și teritorii din SUA, în perioada 1 ianuarie-30 aprilie 2021, potrivit unui raport publicat de CDC pe 28 mai.  Aproximativ 10% (995) dintre pacienții care s-au îmbolnăvit după ce au fost vaccinați înainte de 30 aprilie au fost spitalizați, iar agenția a declarat că a primit informații potrivit cărora 160 de pacienți complet vaccinați au murit din cauza infecției. 

  Câteva zile mai târziu, pagina de internet a CDC a raportat că 3.016 pacienți complet vaccinați cu un vaccin COVID-19 au dezvoltat boala împotriva căreia se vaccinaseră și au fost spitalizați sau au murit. Decesele în urma infectării post-vaccinare au ajuns la 535, la 1 iunie, față de 160 de decese raportate cu o lună înainte.   În presă au fost relatate – inclusiv de RTnews – tot mai multe cazuri de persoane depistate pozitiv la testul COVID-19 după vaccinare. Dezvoltatorul de software de la Oracle, Joel Kallman, în vârstă de 54 de ani, a murit pe 25 mai, după ce a pierdut lupta împotriva virusului care provoacă COVID-19, deși fusese vaccinat împotriva bolii pe 26 martie.  

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News