facebook
X
Connect with us

Dr. Emilian Imbri, ipoteză șocantă: Dacă ei au făcut minuni în laboratoare și a ieșit acest virus, mai poate să iasă unul și s-ar putea s-o luăm de la capăt

Published

on

Dr. Emilian Imbri, fost manager al Spitalului „Victor Babeș”, a discutat, marți, despre teoria potrivit căreia virusul care a provocat pandemia a fost făcut în laborator, lansând ipoteza că un astfel de scenariu se poate repeta oricând, astfel încât vaccinul folosit în prezent să nu mai fie eficient.

Dacă ei au făcut minuni în laboratoare și a ieșit acest virus, mai poate să iasă unul și s-ar putea s-o luăm de la capăt, a spus dr. Emilian Imbri, marți, la B1TV.

Medicul Emilian Imbri a precizat că imunitatea, obținută natural sau dobândită prin vaccin, scade după o anumită perioadă, „perioadă pe care, din păcate, specialiștii încă nu o cunosc”.

În acest context, a precizat dr. Emilian Imbri, Pfizer s-a arătat gata să pregătească o nouă variantă de vaccin, însă eventualele modificări ale virusului nu se cunosc încă.

„Pfizer a anunțat că, în eventualitatea în care se va dovedi că este nevoie, pregătește practic a treia doză, sau un vaccin care să se facă fie că îl faci ca și cum îl faci pentru prima oară și devine un vaccin gripal, care se face anual, fie că îl faci strict țintit pe SARS-CoV-2 cu modificările.

Atenție! Modificările care n-au apărut nu se cunosc și, ca atare, nu poți să fabrici nimic împotriva unor chestii care nu știi când vin. Mai luați în calcul și faptul că o să apară SARS-CoV-4.

Nu știu dacă există așa ceva, eu zic așa ca și o previziune – (…) că dacă ei au făcut minuni în laboratoare și a ieșit acesta, mai poate să iasă unul, fie că este cu voie, fie că este fără voie, acum știți ce se discută, și atunci ce ne facem? Ce vaccin mai așteptăm? Că acesta, așa cum ați spus și dumneavoastră, s-ar putea să nu fie eficient și s-o luăm de la capăt”, a explicat medicul Emilian Imbri.

Dr. Emilian Imbri a fost, încă de la începutul pandemiei, unul dintre comunicatorii care au susținut și justificat, prin repetate apariții la diferite posturi TV, restricțiile impuse de autorități.

Reamintim că, potrivit un studiu despre care RostOnline a relatat recent, există dovezi care sugerează că cercetătorii chinezi au creat virusul Covid-19 în laboratorul de virologie din Wuhan.

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News