facebook
X
Connect with us

Medicul Flavia Groșan, avertisment înfricoșător despre o nouă afecțiune extrem de gravă: „O să plângem noi după un Covid”

Published

on

Recent, îndrăgita doctoriță a anunțat pe pagina sa de Facebook că perioada “Covid” pare să nu mai fie o problemă, astfel că încep să apară pacienți cu afecțiuni pulmonare grave, reprezentând un pericol mult mai mare decât infecția cu Covid-19.

”Prieteni, încep să apăra cazuri de pneumologie adevărată. O sa plângem noi după un Covid. Am pe țeavă niște cazuri de mă iau cu mâinile de cap. Doamne, ajută-mi!” a scris Flavia Groșan, lăsând impresia că are nevoie de încurajări pentru a duce această luptă mai departe.

Vulnerabilitatea transmisă pe pagina sa de socializare a adunat mii de like-uri și comentarii prin care oamenii o susțin și îi transmit că au încredere că va face față acestei noi provocări.

Cu puțin timp în urmă, Flavia Groșan a ținut să lămurească cetățenii cu privire la riscurile pe care endoscopia bronșică le poate avea. Această mențiune vine după decesul regretatului actor Ion Dichiseanu, care s-a luptat timp de multe luni cu o bacterie periculoasă contactată în timpul efectuării unei bronhoscopii.

Potrivit medicului din Oradea, cazul nefericit al marelui actor este rar întâlnit, motiv pentru care le recomandă românilor să nu evite să recurgă la această analiză dacă este nevoie.

”După ce Groșan a băgat panica în populație cu oxigenul, acum apare panica pentru endoscopie bronșică. Vezi, Doamne, te poți infecta mortal în urmă acestei intervenții invazive. Recunosc, colegul nu a fost mediatizat ca și mine. Ce noroc pe capul lui.

Prieteni, practic oxigenoterapia în limita ghidurilor disponibile. Am practicat endoscopia bronșică peste 10 ani. Am în portofoliu profesional peste 6000 de cazuri investigate.

Dar nu țin minte să fi avut vreo infecție atât de gravă. Poate și din precauție, sau în urma unor controale în care mi s-au zdruncinat creierii. Echipa mea, sunteți pe aici. Spuneți voi dacă am dreptate. Și îmi mai aduc aminte ceva. În anii aia eram chemată zilnic pentru bronhoaspirații în secții ATI din alte spitale.

Cu două întrebări, iar aș arunca presa în aer. Dar n-am să le pun. PS: În concluzie, să nu va fie frică de bronhoscopie. Este o investigație de bază în Pneumologie, cu riscuri minime pentru un bronholog experimentat. Amin.” a scris medicul Flavia Groșan, pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News