facebook
X
Connect with us

Cenzură aberantă în Spania. Un profesor a fost suspendat pe Twitter pentru că a spus că „bărbații nu pot rămâne însărcinați“

Published

on

Un profesor de drept din Spania și deputat al Partidului Vox, Francisco José Contreras, a fost cenzurat de Twitter pentru afirmarea unui fapt biologic. Gigantul big-tech a emis o suspendare de 12 ore a contului acestuia pe motiv de „incitare la ură”. Contreras afirmase un fapt biologic firesc, că „un bărbat nu poate rămâne însărcinat. Un bărbat nu are uter sau ovare.”

Potrivit justificării suspendării de către Twitter, „nu este permisă amenințarea altor persoane, persecutarea lor sau încurajarea violenței pe baza rasei, etniei, naționalității, orientării sexuale, sexului, identității de gen, religiei, vârstei, dizabilității sau bolii.”

Francisco Contreras nu este doar profesor la Universitatea din Sevilla și autorul mai multor cărți, ci este și unul dintre cei mai proeminenți intelectuali din cadrul parlamentului spaniol. În august 2020, la aniversarea înființării Mișcării Solidaritatea din Polonia, în 1980, el și-a publicat memoriile și câteva reflecții pe portalul polonez teologiapolityczna.pl. Acum, Twitter nu numai că i-a suspendat contul, dar l-a forțat și să șteargă postarea din cauza incitării la ură, precizează Remix News.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News