facebook
X
Connect with us

Femeie bătută până la sânge de trei polițiști pentru că nu avea mască și lăsată apoi în stare de comă în mijlocul drumului. Bestiile în uniformă de la Poliția Rutieră Arad au fugit de la locul faptei când au văzut sângele țâșnind din capul victimei. VIDEO

Published

on

    O femeie din Buteni a fost bătută de mai mulți purtători de uniformă de la  „Poliția Rutieră” pentru că nu purta mască, după care a fost lăsată inconștientă   în mijlocul drumului, transmite CriticArad, publicând și mai multe filmări din spațiul online, suplimentate de RTnews și încarcate pe contul nostru de Rumble așa cum au fost încărcate de un utilizator Facebook din Arad (video mai jos).

 Caz revoltător petrecut în această amiază, în văzul lumii, în comuna  Buteni, de lângă Sebiș, județul Arad, titrează publicația citată, preluată și de Mediafax. O femeie care nu purta mască a fost luată la rost de un polițist   și, pur și simplu, bătută până la sânge pentru acest lucru. Conform martorilor, o echipă de trei polițiști de la Rutieră au maltratat bestial femeia. Doi au ținut-o și al treilea a dat în ea ca într-un sac de cartofi până a început să-i curgă sângele șovoaie, moment în care cei trei „oameni ai legii” au lăsat-o în stare de inconștiență în mijlocul drumului și au părăsit în trombă locul faptei. „Autorul e un tânăr, Paul, cu ochelari” – conform unor martori oculari care au asistat oripilați la scena incredibilă, după care au sunat la 112, transmite sursa citată

 Conform publicației arădeene, femeia în vârstă de 54 de ani este din comuna Buteni și a fost  preluată de o abulanță SMURD venită de la Spitalul Orășenesc Ineu și  transportată la UPU a Spitalului Județean Arad.

 Conform unei alte surse, „scena de groază s-a petrecut în   localitatea Buteni, la ieșirea spre Bârsa, în jurul orei 13.00. Femeia  venea de la sapă și locuiește în apropiere, trebuind doar să treacă  strada când a fost oprită de oamenii legii. Erau 3 trei polițiști, nu  unul: doi o țineau pe femeie de mâini și unul o lovea cu pumnii, până  când a început sângele să-i curgă pe gură”.

 Oficialii de la unitatea spitalicească centrală susțin că după ce și-a revenit pacienta ar fi refuzat internarea și a plecat acasă pe propria ei semnătură. 

 Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Arad, a făcut ieri câteva precizări foarte sumare:

 „În această dimineață, în jurul orei 11, polițiștii  orașului Sebiș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza   localității Buteni, o femeie ar fi fost agresată de polițiști.

 La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a   preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul  orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 În continuare se vor efectua cercetări în vederea  stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză și luarea  măsurilor legale care se impun.

 Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere.”

 După crima de la Pitești, când alți trei „oameni au legii” au ucis cu bestialitate un bătrân și ororile petrecute cu cei doi tineri torturați de milițienii de la Secția 16 (inclusiv de trei femei în uniformă), tot din motive de mască, ambii decedați, devine din ce în ce mai clar că Poliția Română a fost instruită că poate să facă orice abuz, chiar și crime, după cum se vede. Dictatura sanitară își arată adevărata față hidoasă, pe zi ce trece.

 Video via Facebook:

 

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News