facebook
X
Connect with us

Se amplifică scandalul cu Agenția de FAKE NEWS AGERPRES care l-a vaccinat pe Arhimandritul Ciprian Grădinaru de la Catedrala Mântuirii Neamului într-un interviu inventat. ÎPS Teodosie și Victor Ciutacu au dezbătut cazul la România TV. VIDEO

Published

on

    Scandalul vaccinării forțate, propagandistice și imaginare, a Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru, eclesiarhul  Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, de către agenția oficială de știri a României, AGERPRES, într-un interviu inventat preluat automat de agenția oficială a Patriarhiei Române, BASILICA, se amplifică.

 După cum a titrat RTnews în articolul nostru de luni, s-a întregistrat o Lovitură   dură pentru securiștii „Bisericii Paralele” din BOR: Părintele Ciprian  Grădinaru a dezmințit că se va vaccina și a acuzat Agerpres și Basilica de  FAKE NEWS. Cunoscutul Duhovnic de la Catedrală mai consideră că virusul  COVID a fost conceput în laborator.

 Ieri, jurnalistul Victor Ciutacu a prezentat fragmentul video din interviul realizat de România TV cu Părintele Ciprian Grădinaru (VIDEO mai jos), într-o emisiune în care s-a aflat ca invitat și IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care i-a explicat lui Vasile Bănescu de ce derapează grav când implică prin afirmațiile sale hazardate întreaga Biserică Națională într-o campanie cu seruri experimentale ce nu au și nu pot avea vreo legătură cu Sfintele Taine ale Bisericii.

  Arhiepiscopul Tomisului s-a arătat la rândul său revoltat, la fel ca și Victor Ciutacu, de diversiunea și dezinformarea la care s-a pretat AGERPRES, așteptată să răspundă la acuzele de inventarea unui interviu cu aserțiuni mincinoase, semnat de un oarecare Daniel Popescu, la fel, de altfel, ca și BASILICA, care nu a retras încă știrea falsă, „verificată”, chipurile, de autorul ei, Sorin Ionițe.

 Reluarea fragmentului de interviu cu Părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru, în care acesta se dezice de minciunile de la Agerpres și Basilica, a obligat și site-ul ȘtiriPeSurse să reacționeze. Site-ul SPS recunoaște că a împrăștiat la rândul lui știrea falsă, fără să o verifice, deși părea suspectă din capul locului, dar nici măcar acum nu corectează știrea falsă inițială, pe care o lasă să curgă la fel pe internet, fără nici un fel de erată.

 În fragmentul VIDEO prezentat de realizatorul TV Victor Ciutacu, Părintele Ciprian Grădinaru afirmă foarte clar că „nu   a venit nimeni să mă întrebe pe mine personal dacă m-am vaccinat sau nu   m-am vaccinat sau dacă susțin sau nu susțin vaccinul și mai mult decât  atât, vorbesc în numele meu ca să-mi folosească numele, pentru că ei  consideră că prezint o credibilitate și atunci se folosesc de acest  nume.

 Suntem și noi interesați să află cine sunt acești „EI” despre care vorbește vrednicul Părinte, considerat a fi un urmaș al marelui duhovnic Ilie Cleopa. Când a apărut o „Biserica paralelă” după modelul „statului paralel” care falsifică în numele propagandei pentru vaccin spusele unui duhovnic respectat al adevăratei Biserici Ortodoxe Române? Articolul continuă după VIDEO:

  ȘtiriPeSurse mai transmite că infirmată pe anumite canale neoficiale, declarația lui  Cirprian Grădinaru pentru Agerpres a fost, în cele din urmă, negată  chiar de el însuși. Asta reprezintă o premieră ca un mare duhovnic și o  personalitate a vieții publice și bisericești din România să infirme un  interviu pentru Agenția Națională de Presă.

     De data aceasta, într-un interviu video pentru România  TV, Părintele Ciprian Grădinariu neagă că a declarat că susține vaccinarea și că  se va vaccina. El acuză Agerpres că se folosește de numele său.

 „Nu este  exclus ca agenția națională de presă să dețină, în caz că interviul  publicat pe 23 aprilie este real, o înregistrare a discuției cu  părintele Grădinaru și să o facă publică.”, susține deontologic autorul articolului SPS, Cristi Șelaru.

 ”Sunt teorii și vorbesc  mulți în numele meu. La mine nu a venit nimeni ca să mă întrebe dacă  m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat și nimeni nu m-a întrebat dacă susțin   sau nu susțin vaccinarea. Este o problemă de conștiință a fiecăruia,  dacă se vaccinează sau dacă nu se vaccinează. Nu poți să îi impui omului   să se vaccineze sau să nu se vaccineze. Este libertatea fiecăruia dacă  trebuie să se vaccineze. Aceste vaccinuri sunt vaccinuri experimentale,  care, dacă citiți pe prospectul lor, însuși producătorul nu își asumă  urmările și consecințele. Semnezi pe propria conștiință urmările pe care   ți le asumi dacă te vaccinezi. Este o responsabilitate sau o libertate a   fiecăruia dacă se vaccinează.

 Te folosești ca în reclamă! Asta e  problema lor. Problema care se pune, sensibilă, nu a venit nimeni ca să  mă întrebe personal dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat, dacă susțin   sau nu susțin vaccinul. Mai mult decât atât, vorbesc în numele meu ca  să îmi folosească numele, pentru că consideră că prezint o credibilitate   și se folosesc de acest nume.”, a spus, la România TV, Părintele Ciprian  Grădinaru.

 Așteptăm în continuare reacția firească a celor două agenții – AGERPRES și BASILICA – acuzate la unison de răspândirea deliberată de știri false. Comunicarea sau răspândirea, cu știință, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false se pedepsește prin Lege.

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News