facebook
X
Connect with us

CABALA securistică din zona bisericească. După devoalarea ȘTIRII FALSE cu Părintele Ciprian Grădinaru și vaccinarea, publicată de Agerpres și Basilica, idioții utili cu lesă electronică cer arestarea lui Iulian Capsali

Published

on

    Iulian Capsali: DE ZIUA MONDIALĂ A LIBERTĂȚII PRESEI,

 jurnalistul TVR Corneliu Matache mă acuză că aș fi un pericol pentru țară, deci implicit cere să fiu condamnat penal.

 Cauza? Am susținut adevărul în cazul Pr. Ciprian Grădinaru; am pus la  îndoială, inițial, veridicitatea interviului. Când am avut confirmări  din mai multe surse, a doua zi, am declarat că este o manipulare fără  precedent ca să pui în gura unui mare duhovnic vorbe despre  „responsabilitatea vaccinării”, când Părintele declarase cu totul  altceva despre vaccinarea anti-covid.

 Este halucinant, nu-i așa, ca Basilica să preia asemenea baliverne, fără să-l fi întrebat pe Pr.  Arhim. Ciprian dacă declarația este reală ori ba. Ceea ce demonstrează,  din punctul meu de vedere, că asistăm la o cabală securist-globalistă,  care are infiltrați inclusiv în zona publicațiilor bisericești.

 Declaratiile   publice ale Pr. Ciprian Grădinaru sunt fără echivoc: suntem în fața  celei mai oribile manipulări făcute vreodată în ultimii 30 de ani. Am  văzut de mai multe ori fraze scoase din context, dar de fraze inventate  atribuite unei fete bisericești înalte (care să apară – incredibil! –  chiar în oficiosul Patriarhiei BOR), niciodată!

 Dl. Matache mă  acuză, nici mai mult nici mai puțin, decât de „zădărnicirea combaterii  bolilor, infracțiune din Codul Penal ce prevede închisoare de la 3 luni  la 2 ani…

 Acum, întreb și eu ca omul prost, dl. Matache ce  este, un imbecil util (apud Lenin), pentru care războiul mondial  împotriva covid trebuie dus în orice condiții, inclusiv prin manipularea   abjectă a publicului, oricine nu consimte fiind un dușman al poporului  care trebuie aruncat în pușcărie, sau un jurnalist sub acoperire căruia i   s-a dat ordin să fiu denigrat cu orice preț? Și dumnealui se ocupă la  TVR tot de „sectorul religios”. În mod cert, susține cu abnegație  delirul covid care omoară 0,4 % din populație.

 Fanatismul bolnav   al acestui individ, care se manifestă chiar în ziua de Paști, mă face  să cred că asistăm și la o problema duhovnicească serioasă.

 Dumnezeu să-l lumineze pe bietul Corneliu!

 Nota Redacției: Titlul aparține RTnews. Cu o zi în urmă, o altă vuvuzea securistoidă de pe o remorcă online a infractorilor de presă cerea arestarea lui Pompiliu Diplan, coordonatorul acțiunilor organizației civice Starea de Libertate. Se pare că unora masca de pe față li s-a lipit și pe creier.

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News