facebook
X
Connect with us

Piesă cu mesaj puternic lansată de La Familia: Terorist! Puya și Sișu îi răspund președintelui Iohannis și premierului Cîțu: Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred – R3media

Published

on

Cunoscuta trupă de hip-hop „La Familia” a lansat în a treia zi de Paști o nouă melodie, un cântec un mesaj puternic.

Versurile melodiei fac referire la iubirea de țară și propaganda neagră dusă împotriva României și a istoriei sale.

Dragoș Gărdescu și Tudor Sișu vorbesc în versurile cântecului despre afirmațiile Președintelui Iohannis față de referendumul pentru Familie din 2018, atunci când acesta a spus că susținătorii acelui demers sunt „fundamentaliști religioși”.

„Îi place pe dos, cine o susține e fundamentalist religios”, cântă rapperii despre Iohannis.

„Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin”, cântă și Tudor Șisu.

Aceștia îi răspund și premierului Florin Cîțu, cel care a spus că aceia care se opun vaccinării și purtării măștii sunt asemuiți cu teroriștii. 

„Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin.

Spune-mi, cine-i teroristul oare?”, spun băieții.

Refrenul este interpretat de Oana Marinescu și are următoarele versuri: Vrei să auzi ce-ai în inimă și-n suflet,

pe scrisori stă un timbru nefiresc.

Îmi pare rău că a fost plătit cu sânge

și-am uitat prin gări pământul românesc”.

De altfel, înainte de începutul videoclipului, cei de la LA Familia au postat un mesaj în care afirmă că melodia „Terorist” este un „Statement, nu entertainement”. Dragoș Gărdescu și Tudor Sișu se așteaptă să fie cenzurați și atacați pentru aceste versuri.

„Melodia următoare e un statement, nu e entertaiment! Ea nefiind în concordanță cu trending-ul și ridicând niște probleme reale ale societății românești, o să deranjeze!

Scenariul ne este super cunoscut din experiențele anterioare! O să primim sute de comentarii proaste pe net, de la diverși „activiști” (se pare că nu scăpăm nici în democrație de ei) care o să ne facă cu ou și cu oțet pentru că nu suntem de acod cu retorica generală. Melodia nu o să o auziți la radio și nici nu cred că o să vă fie sugerată de vreuna din platformele online, o să vedeți sute de caterinci, glumițe și răutăți la adresa noastră, o să ne fie scoase la iveală toate greșelile trecutului și se va încerca pe toate căile să fim discreditați sau socotiți nebuni.

E o tehnică cu care suntem deja obișnuiți, dar hei, rap-ul despre asta este!! Nu numai despre floricele, distracție, branduri de haine, mașini tunate, cururi bombate și droguri, băi frate…

Rap-ul deranjează, nu coafează! E părerea oamenilor simpli de pe stradă, fie că place sau nu. LA FAMILIA are ceva de zis iar voi toți cei care ați fost alături de noi încă din prima zi, nu vă temeți! Niciodată nu am fost 100% acceptați sau plăcuți.

Cine încearcă să îi mulțumească pe toți nu mulțumește pe nimeni iar noi suntem aici să reprezentăm valorile în care NOI și VOI credem…la restu…le urăm succes.

Dumnezeu să ne ajute pe toți!”.

Videoclipul se termină cu o secvență din filmul „Mihai Viteazul”.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News