facebook
X
Connect with us

Avertisment teribil: „Vaccinații îi pot îmbolnăvi pe cei nevaccinați… Părinții și profesorii vaccinați pot îmbolnăvi copiii!”

Published

on

    Vaccinurile experimentale ARN mesager produc „proteine spike”, cauzatoare de boală, pe care persoanele vaccinate le pot transmite celor cu care intră în contact. 

 În ultimul număr al publicației sale,America’s Frontline Doctors (AFLDS) trage un semnal de alarmă în privința  proteinelor spike din vaccinurile experimentale ARN mesager.

 AFLDS avertizează că aceste proteine  spike au capacitatea:

 1.  De a  trece prin „bariera hemato-encefalică”, provocând distrugeri neurologice;

 2.  De  a fi „răspândite” de persoanele vaccinate, îmbolnăvind copiii și adulții nevaccinați;

 3.  De  a provoca sângerări vaginale neregulate și pierderi de sarcină la femei.

 Publicat săptămâna trecută și având  titlul „Identificarea complicațiilor post-vaccinale și cauzele lor: O analiză a  datelor pacienților COVID”, scopul articolului este de „a oferi informații  suplimentare pentru cetățeni, experții în sănătate și politicienii interesați  despre efectele adverse și alte probleme post-vaccinare rezultând de la cele  trei vaccinuri experimentale administrate în prezent cu autorizare de urgență  de către Agenția americană a Hranei și Medicamentului (FDA)”.

 Amintim că, în Statele Unite,  vaccinurile utilizate sunt cele produse de Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson.

 Organizația non-profit subliniază miile  de efecte adverse legate de aceste vaccinuri și înregistrate de Centrul pentru  Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) în Sistemul de Raportare a Efectelor  Adverse ale Vaccinurilor (VAERS).

 „Totuși, aceste complicații au avut parte  doar de o mică parte din atenția acordată controverselor privind cheagurile de  sânge provocate de vaccinurile Johnson & Johnson”, comentează cu amărăciune  asociația medicilor americani. „De ce?”

 Examinând cu atenție aceste date, AFLDS  prezintă „unele categorii importante de îngrijorări neabordate până acum nici  de FDA, nici de CDC, afirmând că ignorarea de către aceste organisme de  reglementare a acestor aspecte reprezintă o abdicare de la cercetarea medicală  fundamentală”.

 AFLDS a împărțit aceste motive de îngrijorare  în următoarele categorii:

 1.  Există  temeri importante privind larga distribuire a acestor noi vaccinuri, care  folosesc o nouă tehnologie și care nu sunt decât experimentale, în lipsa aprobării  depline a FDA.

 În loc să folosească un răspuns antigen  atenuat – așa cum se întâmplă în cazul vaccinurilor convenționale – acești agenți  experimentali introduc așa-numita „proteină spike” în sistemul pacientului.

 „Este nevoie de ani pentru a ști că ceva  nou este sigur”, arată documentul AFLDS. „Nimeni nu știe cu certitudine  implicațiile de sănătate pe termen lung pentru corp și creier, în special la  tineri, ale proteinei spike. În plus, dacă vor apărea probleme cu această  proteină, nu va mai exista nici o modalitate pentru a mai împiedica efectele  adverse la cei deja vaccinați.”

 2.  Spre  deosebire de vaccinurile convenționale, aceste proteine spike, împreună cu  „nanoparticulele lipide”, au capacitatea de a trece prin „bariera  hemato-encefalică” care oferă o protecție specială pentru aceste zone sensibile  ale corpului.

 „Pur și simplu nu a fost suficient timp  pentru a ști ce probleme ale creierului și cât de des vor apărea ele din  această cauză”, avertizează documentul.

 Printre riscurile pe care le prezintă o  asemenea penetrare se numără „inflamația cronică și tromboza (cheagurile) din  sistemul neurologic, care duc la tremor, letargie cronică, atacuri cerebrale,  paralizie Bell, și simptome ALS (scleroză amiotrofică laterală). Nanoparticulele  lipide pot fuziona cu celulele cerebrale, ducând la o maladie neuro-degenerativă  întârziată. Iar proteina spike indusă de ARN mesager se poate atașa de țesutul  cerebral de 10 până la 20 de ori mai puternic decât proteinele spike care fac  parte (în mod natural) din virusul original.”

 3.  În  condițiile în care vaccinurile experimentale produc multe trilioane de proteine  spike în corpurile pacienților, indivizii vaccinați „pot transmite unele dintre  aceste particule (proteine spike) provocându-le boala”.

 După cum arată documentul AFLDS, răspândirea  se poate realiza „prin expunerea la mediul înconjurător”, inclusiv „prin  inhalare sau contact al pielii” cu o persoană vaccinată cu un astfel de vaccin  experimental sau care a fost expusă în același mod.

 Iar acest lucru, arată AFLDS, poate fi  periculos. „Proteinele spike sunt patogene (provocatoare de boli) la fel ca virusul  în întregul său”.

 Mai mult, aceste „proteine spike se  atașează mai strâns decât virusul integral”, fapt care provoacă „pericardite, erupții  de piele, pneumonie, cheaguri de sânge la extremități și la creier, paralizie  Bell, sângerări vaginale și pierderi de sarcină raportate la persoane care au fost  în apropierea unor persoane vaccinate.”

 O asemenea transmisie „pare să provoace  o întreagă varietate de boli autoimune (când corpul își atacă propriile țesuturi)  la anumite persoane”.

 În plus, alte riscuri grave chiar și pentru  cei nevaccinați sunt posibile din cauza faptului că aceste „proteine spike pot  trece de bariera hemato-encefalică, spre deosebire de vaccinurile  tradiționale”.

 4.  Acest  mod de transmisie îi face vulnerabili pe copii dacă se află în proximitatea părinților  și profesorilor cărora li s-au administrat aceste vaccinuri experimentale.

 În vreme ce riscul COVID-19 pentru tineri  este descris ca „nesemnificativ”, cu o rată de supraviețuire de 99,97% pentru  cei sub 20 de ani, AFLDS este îngrijorat că unii copii pot deveni simptomatici  din cauza proximității cu persoanele vaccinate.

 Astfel, există pericolul ca „birocrații  din sănătatea publică” să folosească asemenea cazuri pentru „a specula că boala  la copii este legată de o tulpină SARS-CoV-2”, când în realitate este  rezultatul contactului cu adulții vaccinați.

 5.  „AFLDS  a luat cunoștință de miile de rapoarte despre sângerări vaginale, sângerări  vaginale post-menopauză și pierderi de sarcină în urma vaccinării COVID-19, precum  și de raportări accidentale de efecte adverse similare la persoane intrate în contact  cu persoane vaccinate.”

 În final, conștientă de „imboldul economic  irepresibil al companiilor farmaceutice” de a comercializa vaccinurile  anti-COVID pentru copii, al doilea rapel și alte asemenea produse, AFLDS  insistă ca „experții în sănătate publică să oprească și să evalueze datele  despre efectele adverse posibile ale vaccinării și post-vaccinării, până nu  este prea târziu”.

 Într-o postare recentă, doctorul Vernon  Coleman trăgea și el un semnal de alarmă privind pericolul pe care vaccinații  îl prezintă pentru persoanele nevaccinate.

 Citiți și: O școală privată din Miami, Florida, le-a interzis profesorilor vaccinați să intre în contact cu elevii și a declarat că nu angajează pe nimeni care a făcut injecția experimentală Covid până nu se vor cunoaște informații suplimentare. Așa-zisele vaccinuri Covid se află în faza a III-a de testare, aceasta urmând să se încheie abia în 2023. 

 

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News