facebook
X
Connect with us

Cîțu îl va demite pe Vlad Voiculescu, dacă nu-și dă demisia. Dan Barna amenință că vor ieși de la guvernare

Published

on

Ministrul Sănătăţii şi-a început, duminică, o declaraţie de presă în urma scandalului evacuării Spitalului Foişor, la câteva zeci de secunde după ce a început conferinţa de presă a premierului Florin Cîţu, în care acesta a vorbit despre obiectivul de 1.600 de paturi la ATI.

Premierul dă de înțeles că ministrul Sănătății ar putea fi schimbat din funcție. De asemenea, în timp ce premierul Cîţu a susținut o conferinţă de presă, Vlad Voiculescu a susținut doar o simplă declarație, fără să accepte întrebări din partea jurnaliștilor.

Întrebat cine ar trebui să facă un pas în spate, după scandalul de la Spitalul Foișor, Florin Cîțu a răspuns că „este vorba de onoare, să vedem dacă mai există onoare în România”.

El a fost întrebat la cine se referă şi s-a întrebat, retoric, dacă este normal să intervină prim-ministrul „să vorbească și cu primarul Bucureștiului, și cu manageri”.

În contextul în care mai mulți lideri PNL au cerut remanierea lui Vlad Voiculescu, Florin Cîţu a fost întrebat dacă va propune acest lucru.

„Remanierea sau orice decizie despre vreun ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunța”, a răspuns Florin Cîţu.

Surse politice din preajma USR, contactate de RTnews, au declarat că usriștii fac scut în jurul lui Vlad Voiculescu, iar Dan Barna ia în calcul ieșirea de guvernare în cazul în care min. Sănătății va fi demis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News