facebook
X
Connect with us

USR PLUS dă vina pe managerul Spitalului Foișor pentru felul cum au fost transferați pacienții. Varujan Vosganian: Cristian Stoica a realizat unul dintre cele mai moderne spitale din România. Dacă vă atingeți de el, s-ar putea să fie picătura care a umplut paharul

Published

on

USR PLUS consideră că directorul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București și managerul Spitalului Foișor trebuie demiși, pentru că sunt vinovați de modul „inacceptabil” în care a fost gestionat transferul pacienților care a uimit o țară întreagă.

„Directorul ASSMB și managerul Spitalului Foișor trebuie să plece! Modul în care a fost gestionat transferul pacienților de la Spitalul Foișor este inacceptabil. Managerul spitalului a blocat formalitățile pentru transformarea Spitalului Foișor în spital COVID-19 şi prin asta a întârziat nepermis de mult transferul pacienților. Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foișor trebuie demiși. Spitalul Foișor aparține de Primăria București, în subordinea directă a ASSMB, o structură a primăriei condusă şi acum de oamenii numiți fără concurs de fostul primar PSD Gabriela Firea”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă Agerpres de USR PLUS.

Scriitorul Varujan Vosganian a reacționat dur la acest comunicat. Fostul Ministru al Economiei și senator spune că managerul spitalului „Foișor” a realizat unul dintre cele mai moderne spitale din România.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dacă vă atingeți de Cristian Stoica, managerul Spitalului „Foișor”, așa cum sugerează amenințările ministrului sănătății, s-ar putea ca asta să fie picătura care umple paharul.
Cristian Stoica a realizat unul dintre cele mai moderne spitale din România. Faptul că și-a apărat pacienții este firesc. Ca să nu mai vorbim că evacuarea s-a făcut după manierele staliniste ale anilor ’50. Cât despre argumentul că doctorul Stoica trebuie schimbat pentru că a fost numit de Firea, asta e o minciună sfruntată. Cristian Stoica este managerul Spitalului Foișor de pe vremea când Gabi Firea era încă moderatoare de televiziune”, a răspuns Vosganian.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News