facebook
X
Connect with us

L-au „arestat” pe Sf. Calinic de la Cernica. Poliția și Jandarmeria a blocat intrarea în Mănăstirea Cernica de la ora 18:00: Doar se iese, nu se mai intră

Published

on

Echipaje și mașini ale Jandarmeriei și Poliției Române au oprit credincioșii care doreau să intre la Mănăstirea Cernica, în jurul orelor 18:00, sâmbătă 10 aprilie.

Conform martorilor oculari, care au contactat redacția R3media, forțele de ordine nu au dat nicio explicație pentru interzicerea accesului oamenilor în Mănăstire, răspunzând doar că „Doar se iese, nu se mai intră” și „Așa s-a decis”.

„Am încercat să le explic că mai sunt două ore până la ora 20:00, dar n-aveai cu vine, vorbeai la pereți”, ne-a declarat Adrian Florescu, cel care ne-a trimis fotografia și mărturia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Duminică, 11 aprilie, este ziua de prăznuire a Sfântului Calinic, iar cu siguranță, oamenii au venit la Mănăstirea Cernica pentru a se închina moaștelor sfântului.

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Advertisement

recente

Advertisement

Facebook

Advertisement

Popular

Copyright © 2021 Romania Today News